бунгала Почивна база Ахтопол, Ахтопол

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Ахтопол
Бургас    0 км
На море в Синеморец
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
Ахтопол
Ахтопол    1.2 км
плаж Велека
Синеморец    4.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Boyanov (2)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.09.19
10:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ахтополските бунгала са известни на българските туристи от десетилетия. Разбира се вече са леко реновирани и предлагат елементарните удобства - хладилник, телевизор, нормална баня, гаражни клетки (покрити) за клиентите. Естествено не очаквайте голям лукс - леглата са твърди със... странни матраци, но за ценовия сигмент е добре.
Лошото е инфраструктурата. Пътя до Ахтопол е доста разбит. Подстъпите до плажа за неподържани. Парапетите на стръмните стълби липсват, а последите стъпала (подкопани от морето вероятно) са с височина над 50 см. (виж. сн.2). Очевидно общината изобщо не си дава труд да улесни летуващите. Това е проблем защото до ахтополския плаж се стига след доста стръмен наклон. Ако имате двигателни проблеми е почти невъзможно да стигнете до плажната ивица без чужда помощ, а ако сте в инвалидна количка е напълно невъзможно. Стръмни склонове, многобройни стълби, никакви улеснения за инвалиди.
Самият плаж е хубам, светъл пясък, изключително топла вода с плавно увеличение на дълбочината. Няколко заведения на плажната ивица, които предлагат добра кухня и обслужване. Обичайните такси за чадър и шезлонг 5+5 лв. Няма досадните чалга заведения и е тихо. С малко усилие от общината курорта има сериозен потенциал, защото предлага тишина, спокойствие и хубаво море.


общ изглед зле поддържаните подстъпи към плажа

Други хотели в АхтополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share