хотел Романс ***, Лозенец

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bibop (4)
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2010.06.25
01:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ха! Защо така няма коментари за хотел "Романс"?! Да не би да не сте ходили още, хора? Трябва да се поправите

Аз бях там лятото на 2008 г. с приятеля ми. Рядко добро хотелче за нашето Черноморие! Обзаведено е с вкус и финес, което лично за мен е от огромно значение, а чистотата е безупречна. Менюто не е много богато, но кухнята е изискана и вкусна, а от късния следобед до вечерта ресторантът и барът се озвучават от жив пианист! Закуската е богата и питателна - аз лично преяждах всеки ден, въпреки че вкъщи редовно го игнорирам това хранене! От всички стаи се открива разкошна гледка към морето; снабдени са и с интернет достъп.

Разположението обаче е малко кофти - на една скала далеч от цивилизацията, така че ако искате да миткате насам-натам, пригответе се да шофирате всяка вечер. От друга страна, това разположение е подходящо за хора, които предпочитат уединението, а за по-активните то е възможност да обиколят южното Черноморие. Ние специелно всяка вечер вечеряхме в различен курорт и останахме много доволни от разнообразието. Околните плажове също ги обиколихме - този на Китен, този на един къмпинг наблизо - забравих му името - и този на Лозенец. Най-близкият е непоследствено под хотела (достъпен по една стръмна пътечка през скалите), но той не е много за препоръчване, тъй като е неохраняем (или поне тогава не беше) и съответно не е поддържан. Пък и е малко каменист. До плажа на Китен също се стига пеша (ама по едни кози пътечкиии), до този на къмпинга също може, но пътят пак е през скалите и е доста дългичък, а за този на Лозенец - задължително с кола. Изобщо плажовете и забавленията са труднодостъпни. Друг недостатък е, че е на върха на тази скала е доста ветровито и съответно - малко хладничко. Басейнчето на хотела е малко, не се отоплява и наоколо обикалят досадни оси. А - освен това, когато ние бяхме там, не можеше да се плаща с карта. Ха-ха - имаше и един гламав сервитьор, който все объркваше нещо, но оттогава много вода е изтекла, та сигурно са го сменили. Иначе отношението на персонала е безупречно, много дискретно и същевременно внимателно.

Poturpevsh2013.09.01 10:04
Хотелът е много рисков. Може да се подмамите от хубавата гледка, но нещата в действителност отдавна не са това, което е на снимката. Обслужването е ужасно, храна на практика липсва, т.н. закуска е само разнасяне на чинии с варени яйца и чаши с кафява вода вместо кафе. Басейнът е мръсен, плажът още повече.
"Персоналът" всъщност липсва. Две жени играят ролята на обслужващи и го правят по доста неприятен начин. И всичко това в голям хотел - абсурдно ,нали?

Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share