kkitov64 (1)
отседнал Август 2018 за 1 седмица семейно
2018.08.21
10:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място за почивка! Изкарахме си чудесно! Домакините са усмихнати и приветливи хора. Чистотата е перфектна, ежедневно почистване на стаите и смяна на бельото. Нямаше никакви проблеми за нищо! Живот и здраве ще сме там всяка година! Една наистина перфектно изкарана почивка! Благодарим за всичко!

D.R. (4)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.09.27
21:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пътувайки, в края на деня, непредвидено се оказахме в Черноморец. Избрахме за нощувка хотел Авалон. Понеже вече беше м. септември, сезонът - не е в разгара си. Хотелът изглеждаше много добре, пък и в много голяма част от стаите беше тъмно, терасите затворени, по всичко личеше, че няма никой в тях. Когато попитахме за свободни места, реакцията беше : "Ааа, да, за колко вечери?" съответно - за една; и "ъъ, не, няма свободни места". С други думи - ако ви се наложи за една вечер да нощувате в Черноморец - не ходете в този хотел; за една нощувка няма да се занимават с вас и след това да почистват стая и т.н.... Дори и да е късно и тъмно - търсете си друг хотел, спасявайте се! Е, вярно, всеки си има принципи на работа и характер! Явно това е техният начин. За щастие намерихме друг хотел с невероятно обслужване.

bisco (2)
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2011.12.13
02:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен семеен хотел!Чисто,уютно за семейство с деца,особено лятната кухня с барбекюто!Посетили сме го два пъти и занапред ще отседнем!Много приветливи и гостоприемни стопани!Продължавайте и занапред така!!!

Macuna (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2011.08.17
12:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата година след тридневно ежедневно ровене в нета, за да избера хотел за лятната ни почивка, се спрях на семеен хотел "Авалон". Хареса ми като обстановка и цена, но когато отидохме там, аз и семейството ми бяхме просто... очаровани. Много чисто, спретнато и красиво място, разполагащо с всякакви удобства за една приятна почивка! Градината е уникална - голяма е, разполага с детски кът (който беше радост за детето), с лятна кухня. Мъжът ми се прояви като майстор на барбекюто. Домакините са изключително любезни и внимателни! Като цяло хотелът е невероятен! Живот и здраве, а и късмет, след седмица пак ще му се насладим.


margi72 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.09
23:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

От три години почиваме в този хотел,много е хубаво ,всичко е на ниво.Хазайте са страхотни и се гржат за добрата почивка на всеки един почиващ.

gongal (1)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.08.03
18:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на Юли бях гост на хотела.Мога само да кажа че е едно много приятно място за почивка тихо, спокойно, чисто и много приятни домакини.Оценката ми за хотела е много повече от отлична.

BRAK (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.02
09:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Един прекрасен хотел със всички удобства !
Съжалявам , че досега не го бях открил !
Никакви забележки - всичко идеално за семейна почивка .
От мен 10 по шестобалната система !


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share