хотел Вили Созопол **, Созопол

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Созопол - стария град
Бургас    0.2 км
На море в Созопол
Бургас    0.7 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.5 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    1.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
batacho (3)
отседнал Юли 2011 за 2 седмици семейно
2011.07.10
13:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме гости на хотела от 26.06 до 09.07.2011. Резервацията ни беше за 9 дни , но много ни хареса и направихме две продължение от по 2 дни , дори опитахме и трето , но за наше огромно съжаление нямаше свободни места. Впечатленията ни са отлични . Още с пристигането буквално ни обградиха с внимание - от багажа та до най-малките формалности и потребности. Въпреки , че се намира в стария град където цените в хотелите са доста солени за много българи , на нас ни се сториха абсолютно приемливи с оглед на местоположението , обстановката и най-вече хубавия басейн . Ресторанта предлага добър избор , готвачите се справят с глезотиите и капризите на клиентите, сервитьорите и барманите са същински фурии ) . Що се касае до чистотата и хигиената - е там всичко е като в аптека , отиваш си на плажа , а като се върнеш - да ти е кеф да влезеш , подредено , оправено ... Управителите са много млади ( както и целия екип ) , стараят се , стремят се да няма недоволни и реагират незабавно на всеки сигнал или недоразумение . Горещо препоръчваме хотела на всички , които ценят романтиката на стария Созопол и доброто обслужване . Ако някой си мисли , че това мнение е преднамерено - нека отиде и сам да види ! Ние бяхме , видяхме и останахме очаровани . Специални поздрави за ЦЕЛИЯ персонал , Ралица и Зорин !!! Бъдете здрави и догодина пак ще се видим !!!!
Фея, Ангел и Спас
Козлодуй


Гледката от студио 4 е великолепна И дъгата влиза в екстрите :)) Така мога да го докарам и до Коледа :)) Сладки мъки, басейнче- всичко на една ръка разстояние

Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share