хотел Атива ***, Лозенец

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
natalia (3)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица с приятели
2012.02.03
20:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме 8 човека (на възраст 25-30год)в този хотел .Намира се на 2 минути от плажа.Собственика е много точен .Не е като другите само да седи да следи , като стар клюкар.Оставили са те да се разхождаш денонощно , няма заключване и звънене.В лобито има кафенце и като станеш сутрин сънлив има от къде да си поръчаш нещо- девойките са станали още в 7.Ресторанта към хотела е много приличен от към цени , в сравнение с курортното надуване на цени -даже е вкусно. До хотела има бол място за паркиране.Прочетох предишен коментар за миризмата от канала- ние всички бяхме в 4 стаи и само в нашата наистина се усещаше , но като се затвори врата на банята , което го правиш да не ти влизат пари от душа и без това , не се усещаше.За чистотата в стаите - много е просторно и чисто .Ние бяхме 1 седмица и не са сменяли чаршафите .Но и не виждам нужда . Персонала(сервитъорки и чистачки) постоянно ни гледаха и си шушукаха , което беше малко неприятно, но сигурно понеже и те бяха на по 20 и им бяхме интересни.
Препоръчвам го този хотел .А след това , на което се нагледах следващата седмица в Поморие , ми се вижда супер лукс.

zori89 (0)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.09.01
20:34
коментар
mazdata78 (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.29
17:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛА Е СУПЕР ,БЛИЗО Е ДО ПЛАЖА,ПОДЪРЖАТ ЧИСТОТА НАВСЯКАДЕ КОЕТО Е ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО,ЛЮБЕЗНИ ДОМАКИНИ,,,,НО ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ПОНЕ НА МЕН НЕ МИ ХАРЕСА Е ИНТЕРНЕТА,,,,НЯМА ГО В СТАИТЕ,,ЕДИНСТВЕНО ГО ИМА В ЛОБИТО НА ХОТЕЛА,И ЗА ДА ПОЛЗВАШ НЕТ СЛИЗАШ В ЛОБИТО ::))),,С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ДРУГАТА ГОДИНА ДА ИМА НЕТ И ПО СТАИТЕ ,,МНОГО УСПЕХИ

ira ivanova2011.07.30 12:47
Здравейте. През юли 2011 направих резервация в хотел Атива, Лозенец. Близо е до плажа и двойната стая е за 60лв, с тераса. Всичко до тук добре, но искам да споделя и да попитам и в другите ли хотели хигиената е на това ниво? Какво имам впредвид: за 9 нощувки, чаршафите бяха сменени веднъж, а кърпите 2 пъти. Камериерката влизаше не да почисти стаята, а само да взима боклук, ако има такъв. От канализацията в банята миришеше ужасно, но така и нищо не направиха. Нямаше топла вода от 20 до 21:30ч, с обяснението, че капацитета на хотела е запълнен. Това според вас нормално ли е? И ще посетите ли този хотел? - Аз, не отново, благодаря.

Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share