хотел Сънсет Бийч ***, Лозенец

Рейтинг:  3 star rating  3.2 / 5 (17 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
viktoria_lva (1)
отседнал Юни 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.02
13:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко беше много хубаво.Неверуятна храна евала на готвача.Персунала бяха много любезни.Много доре си изкарахме.Бих се вълна ла отново. Благодаря Ви за гостоприемството.

Misho59 (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2014.05.09
14:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да кажа нещо и аз за този хотел. /Сънсет биич/
Почивахме семейно в края на август 2013. Хотела е перфектен за звездите си. Храната винаги беше разнообразна и в изобилие.
Персонала беше учтив и винаги са откликвали на нашите изкания и желания.
Има и какво да се желае разбирасе може да се поработи по хигиената около кухнята, може да се закупят и повече пепелници за градината - все не достигаха.
Препоръчвам хотела и тази година пак ще почиваме там и с приятели.

emsi99 (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.22
21:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивах със своето семейство от 09.07 до 16. 07. 2013. Хотела отговаря напълно на звездите които притежава. Семейството ми почива на база "Ол инклузив " и мога да кажа ,че храната бе много вкусна,разнообразна и достатъчно. Отношението на целия персонал бе много добро,хигиената задоволителна и на последно място, но не по значение искам да посоча ,че аниматора успяваше да забавлява децата толкова добре, че малкия ми син нямаше търпение да дойде времето за игра
.Препоръчвам хотела за семейства с деца и такива които желаят една спокойна почивка.


stoiko (1)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2013.07.08
12:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ХОТЕЛЧЕТО Е СУПЕР ЗА ТРИ ЗВЕЗДИ НЕ ЗНАМ КАКВО ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ИСКА,ПЕРСОНАЛА Е ЛЮБЕЗЕН ИМА ИНИМАТОР ЗА ДЕЦАТА,ЧИСТОТАТА Е ПРИЛИЧНА ЯДЕНЕТО ПРЕКРАСНО,БАСЕЙНА СЪЩО Е ИДЕАЛЕН ИМА ШАТРИ ПРИ ЛОШО ВРЕМЕ ЗА ХРАНЕНЕ ОТВЪН,НИЕ БЯХМЕ ОЛИНКЛУЗИВ ЛАЙТ НАЛИВНАТА БИРА БЕШЕ СУПЕР ВИНОТО ЧЕРВЕНО И БЯЛО ПРИЛИЧНО,НЯМА ШУМ И МУЗИКА ДАЛЕЧЕ Е ОТ ЧЕНТЪРА,ОСТАНАХ МНОГО ДОВОЛЕН МАКАР ДА ТРЪГНАХ ПРЕДОБЕДЕН,БАТЕ ВАЛЬО БАРМАНА Е СТРАШЕН ПИЧ И ПУСКА СТРАШНИ ЛАФОВЕ,БИХ ГО ПОСЕТИЛ ОТНОВО И ГО ПРЕПОРЪЧАХ НА ПРИЯТЕЛИ

sthrisi (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.07
08:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

КАКВО ДА ВИ КАЖА:ХОТЕЛА Е СПОКОЕН, ПРИЛИЧЕН.КАТО ЦЯЛО ПЕРСОНАЛА Е УЧТИВ ОСОБЕНО МИРА,ГОТВАЧА СЪЩО, НО ЕДНА ЖЕНА ОТ РЕЦЕПЦИЯТА Е УЖАСНА.ЗА БАСЕЙНА СЪМ СЪГЛАСНА НЕИЗПОЛЗВАЕМ Е,АКО ИСКАТЕ НЯКОЯ ПНЕВМОНИЯ КЪПЕТЕ СЕ.ЗАЛАТА ЗА ФИТНЕС Е ПАРОДИЯ С МУХЪЛ МИНАВАТ КАМЕРИЕРКИ С КОЛИЧКИ.ЦЕЛИЯ ХОТЕЛ БЕШЕ ПУСНАТ ПО ТЕЧЕНИЕТО.КАКВОТО СТАНЕ,АКО МИНЕ НОМЕРА ДОБРЕ.КОГАТО ПРИСТИГНАХМЕ ЛЕГЛО ЗА ДЕТЕТО НЯМАШЕ ЧАКАХМЕ ДОСТА, ЗА ДА ГО ДОНЕСАТ.ЗАКЛЮЧИХМЕ СЕ В СТАЯТА И НИ ИЗКАРАХА ВИНОВНИ.ХРАНАТА БЕШЕ ВКУСНА И ДОСТАТЪЧНА,НО С РАЗЛИКАТА, ЧЕ КАКВОТО ОСТАНЕ СЕ СЕРВИРА НА СЛЕДВАЩОТО ХРАНЕНЕ.ТОВА ЧЕ LIGHT Е ДО 21:ОО Е ВЯРНО ПОСЛЕ СИ ПЛАЩАШ.СТАИТЕ СЕ ПОЧИСТВАХА АКО ИСКАШ И ТО СЛЕДОБЕД.МАРКУЧА В БАНЯТА НИ СЕ СКЪСА И СЕ НАЛОЖИ МЪЖЪТ МИ САМ ДА СИ ГО СЛОЖИ,ЗАЩОТО МОЖЕХМЕ ДА СИ ОСТАНЕМ И БЕЗ ДУШ.КОГАТО ПОПИТАШ НЕЩО ВСЕКИ СИ ПРЕХВЪРЛЯ ТОПКАТА.НИКАКВО УПРАВЛЕНИЕ.ЗА РИБА И ДУМА ДА НЕ СТАВА ДА ТИ СЕРВИРАТ САМО АКО СИ ПЛАТИШ ДОПЪЛНИТЕЛНО.СОКОВЕ САМО ЕДИН ВИД ИМАТ В МОМЕНТА,НО ТО СИГУРНО Е ЗА ЦЕЛИЯ СЕЗОН,А АНИМАТОРКА И ТАКА НЕ ВИДЯХМЕ ДА ИМА,ДЕТЕТО ОТИДЕ ДА ПИТА И КАЗАХА,ЧЕ СЛЕД 2 ДЕНА ЩЕ ДОЙДЕ, НО ЕСТЕСТВЕНО ТАКАВА НЯМАШЕ.МОГА ДА ПИША ОЩЕ,НО НЯМА СМИСЪЛ.АЗ НЕ СЪМ ПРЕТЕНЦИОЗНА,НО ТОВА Е ПАРОДИЯ НА ТОЗИ ВИД ИЗХРАНВАНЕ.НЕ БИХ СЕ ВЪРНАЛА ТАМ ОТНОВО. НО НАИСТИНА Е СПОКОЙНО!ХОДИХМЕ ПЛАЖ ОАЗИС,КОЙТО Е ГОЛЯМ И ЧИСТ И НАЙ-ВАЖНО НЕ Е ПРЕНАСЕЛЕН. СТИГА ТОЛКОВА ОТИДЕТЕ И ВИЖТЕ САМИ.

bulgaran (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.08
14:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В момента за първи път почиваме в този хотел и има от какво да се оплача. Явно персонала, управителя и собственика на хотела не взимат под внимание негативните коментари и си карат ей така, ден да дойде, друг да мине...
С много неща бяхме подлъгани и искам да ги споделя:
Най големият минус е липсата на интернет, поне за мен. Или то го има, до колкото може да се каже че го има, но на 2 метра от рецепцията, ако мръднеш по нататък и оставаш без него. Интернета е бавен и тегав, и то няма как да е при това че рутера е Linksys WRT54G, доооста стар модел. Вярно за времето си беше добро решение но сега да захранваш цял хотел с един рутер G стандарт ? Не стига това ами и няма парола, което значи че всеки наоколко може да се закачи и да утежни и така тегавият интернет.Сигурен съм че Wireless-а на този стар рутер се е "изпекал" и не работи коректно. Препоръчвам на собственика да смени основният рутер с нов N стандарт, и за повторители да сложи на всеки етаж по едно AP, и след това да пишат в офертите си че предлагат безплатен интернет.Всички гости на хотела ги наблюдавах вечерно време в фоайето до рецепцията за да ползват така наречения безплатен интернет Толкова за интернета.
Втората голяма лъжа, за което може и туроператора да е виновен, но за мен си е лъжа, защото излъганите сме ние в случая,никъде не беше упоменато и го разбрахме когато пристигнахме на место в хотела че раззликата между all inclusive LIGHT и STANDART не е само предлагането на бира и вино, ами LIGHT са ограничени и времево, а именно че бира и вино можеш да си поръчаш от 11:00 на обед до 21:00 вечерта. Ей това никъде го няма написано и се сблъскваш с него в самият хотел. Не знаете какъв срам изпитах когато 2 ма мои приятели със Standart пакета пият бира в басейна, към 10:30 беше, и отивам и аз да си взема бира, и бармана ме върна с думите че не мога да взема бира имало още половин час след което можело да се възползвам от инклузива. Еми нямам думи просто, след това се рових в договора за да намеря тези клаузи но те липсваха, в сайта на туроператора НИК ТРАВЕЛ , единствено пишеше при това с червени букви че :Разлика между All Inclusive light и All Inclusive standart:
All inclusive light включва българско вино и бира.
All inclusive standart включва консумация и на други български алкохолни напитки. И до там, аз се чувствам излъган, Излъган до там че трябваше да се упомене че макар и бира, защото ние друг алкохол и без тва не употребяваме, е до 21:00 часа. Помислете реално, до 19:00 сте на плажа и се прибирате, докато се изъпте и облечете то стане 20:00 часа, вечеряте, и обикновенно излизаме на разходка, и като се прибереме към 21:00-21:30 ние не сме all inclusive ми сме на свободна консумация???? И какво излиза, като се разхлади вечерно време и решиш да седнеш до басейна на хотела трябва да си плащаш бира, сок, чай, всичко...., Е това ли е all inclusive ? Ще пусна запитване и до Ник травел по този въпрос, защото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да отбележат ограничението по време на LIGHT инклузива.Както казах след като се разрових из интернет, прочетох за многото негативни коментари,и намерих зайта на хотела къдео пише че all inclusive light е до 21:00 часа, но не пишеше че е от 11:00 наобяд- пак липсва информация което е в ущърб на клиентите. И питам аз, нужно ли е да изчета всичката информация из интернет за да съм наясно със заложените капани на хотелиерите и туроператорите ?Не е ли по коректно като ни взимате парите то поне да е честно и с открити карти ?
Следващия момент от престоят ми тук, ТОПЛАТА ВОДА. Ами няма я....
Явно тази живителна течност е голям КЪТ в този хотел. чак на 4-5 ден си припомнихме какво беше топла вода, малкият се разболя от къпането със студена вода.
Храната е еднообразна, иначе има достатъчно. За следобедна закуска предлагат едни сандвичи от които задължително след като се прибереш в къщи трябва да се обадиш за час при зъболекар. Асансьора не работи в нашето крило.
За камериерката мога да кажа само добри неща. Явно има неща за дялане но както казах никой не му се занимава явно, защото и така както е сега хотела си работи с пълна пара и до края на август всичко е заето и резервирано.Като заключение мога да кажа че може така да ме "срежат" че в 10:30 не мога да си взема една бира, и да се изложа пред приятелите, а в 11:00 можело.Ами незнам за вас но аз чакам с нетърпение да приключи почивката ми тук, и за нищо на света не бих се върнал пак.Не искам да ангажирам никой с мнението ми, на останалите на които им харесва пожелавам пълноценна почивка, не съм сноб, но очаквах точно това за което бях платил.


Ето пинг от интернета срещу рецепцията но ни дели едно стъкло, а какво остава в стаите ... ?
Iordan_Iordanov (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.06
16:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, току що се настаних в този хотел и бях много разочарован, в банята няма топла вода, телефона в стаята не работи, асансьора в лявото крило също не работи и две деца са заседнали в него. От един час съм тук и вече два пъти слизам до рецепцията. Как ще се представи персонала до края на почивката ни? Ще видим.

Vselena (1)
отседнал Юни 2012 за 3-5 дни семейно
2012.07.10
11:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За тази цена,която платихме сме напълно доволни!Имайки в предвид,че хотела е 3 звезди не може да се очаква пълен лукс.Банята ни се миеше всеки ден,а чистачката винаги питаше дали имаме нужда от нещо.За храната - беше достатъчна и имаше за всички!На закуска винаги имаше мекици,пържени филии,филии с масло и салам,зърнени храни,прясно и кисело мляко.За обяд и вечеря имаше поне два вида супа,и по 3 различни готвения.Прясна пържена цаца и пържени картофки имаше през ден.Когато свършеше някое ядене ,веднага се слагаше ново,просто трябваше да се изчака 5 мин да презаредят храната.За салатите-бяха поне по 3 вида.Имаше и десерти и полодове.Десертите бяха кремчета,мляко с ориз,баклава и от този сорт...плодове -банани,портокали,диня.Ние сме доволни от кухнята,готвача готвеше страхотно и всичко много ни хареса.Наистина храната бързо свършваше и трябваше да се чака да изкарат нова,но как готвача може да прецени колко човека ще си препълнят чиниите с храна,която няма да изядат и ще се хвърли.Басейна наистина е огряван от слънцето само до обяд,но водата не беше ледена,пък и той не ни беше толкова важен,все пак бяхме отишли на море,а не на басейн!Има какво да се желае от напитките!Бяха мноооого разреден концентрат и фактически пиеш студена цветна вода.По цял ден аниматорката се занимаваше с децата.Сутрин им правеше гимнастика,а през деня децата правеха маски,гердани от макарони и т.н.Все се занимаваше с децата,въпреки и с малкото подръчни средства,с които разполагаше.
Ние сме доволни от престоя си,като се има в предвид цената,която платихме.Разбира се,има какво да се желае от персонала и наистина един добър управител ще им бъде от полза,тъй като наистина всеки от персонала се имаше за управител Забравих да спомена ,че нямаше и интернет,което за нас е голям минус,но въпреки това вече препоръчахме хотела на познати.

irka1979 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.07.04
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно съм съгласна с мнението на nassi.За българина вечно няма угодия.За тези смешни пари,които сме платили всичко беше повече от прекрасно.Спокойна атмосфера,страхотно обслужване.Това което ми направи впечатление е млякото от 3% което се лееше като вода.На бара имаше постмиксове на кока кола и нес кафе,не съм ги броила но бяха около 10 вида безалкохолни плюс два вида натурални сокове.Храната беше в изобилие,а че имаше хора които си пълнеха чиниите като за последно е неоспорим факт.Просто се чудя как им излизат сметките на собствениците на хотела.

nassi (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.04
11:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Озадачена съм от последните 3 коментара,но явно българина няма угодия и затова заслужава съдбата си.Аз почивах от 23.06.12 до 03.07.12 и видях доста положителни неща.Явно не съм толкова черногледа.Била съм в много хотели по света и на повечето места готвача стои на блок масата и раздава парченца храна.А тук храната беше в изобилие.Явно хората от предните публикации съставляват част от онези,които се бореха буквално с лакти на блок масата и пълниха чиниите си без да могат да изконсумират храната.След което виждах с очите си как сервитьорката изхвърляше в кофата за боклук купища неизядени кюфтета, кебапчета,месо и др.Тъй като детето ми беше болно се налагаше да ми сменят чаршафите всеки ден и въпреки че хотела беше на 100% пълен,поне по мое мнение,получавахме нужното внимание от персонала на хотела.
Благодаря на хотел Сънсет Бийч за обслужването!

rossi (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица с приятели
2012.07.03
15:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, защо не напишете в сайта, че въобще не става дума за инклузив а за избор между два вида храна/примерно на вечеря- коктейлни кюфтенца и кремвиршчета и краставици и домати в няколко чинии/и за да се нахраниш трябва да се върнеш няколко пъти за да ти сложат по две бройки от вид????!!!!
За разнообразие на храна въобще не може да се говори, а плодове и десерти въобще няма в момента.
Подигравателният тон на персонала към клиентите относно разнообразието на храната не знам на какви норми за хранене и поведение отговаря, но си мисля че "Агенцията по храните" не е лошо да се самосезира и да провери хотели като Сънсет Бийч-Лозенец, който прибират парите на хората, не предлагат нищо срещу тях а отгоре на всичко това и ти се подиграват като си търсиш правата.

Razocharovana2012.07.03 20:07
Напълно съм съгласна с посоченото мнение, като мога да добавя още доста недостатъци в настаняването в този хотел. Приборите и чинийте, които са необходими са крайно недостатъчни; многократно ни се случваше да видим косми в ежедневните и еднообразни мекици, на закуска; сравнявахме големината на мухите в обедното ястие; плодове не се предлагаха никакви, а десертите се ограничаваха до кисели приготвени с водичка, че е по-евтино; когато се предлагаше сладолед, ГОТВАЧА даваше само по две лъжички, за да има за всички; отношението на персонала при отсервирането на чинийте беше меко казано отвратително; мият си пепелниците с водата от басейна и всеки от работещите там си е присвоил "ПРАВАТА" на управител. Липсва контрол на място от наистина, заинтересован управител. Още при настаняването ни администраторката "пуфтеше", че била настанявала днес много хора. Абе направо не мога да спра да пиша за лошото отношение на персонала, само камериерките си вършат съвестно работата и новоназначеното барманче - Емо.
foxi2012.07.03 22:53
Здравейте!Напълно съм съгласен с горните две мнения!Другото което искам да добавя е,че е срамно при 8 нощувки да ти сменят чаршафите чак на 7-мата нощувка (маи липсваха достатачно чаршафи)Наистина е позорно при положение,че хора се капят в басейна да се мият остатаците от пода с водата от басейна!А до колкото храната не стигаше !Липса на Плодове и Чисто Месо(кайма и кренвирши нито 1 ден нямаше нито паржола или нещо от скарата)Липсата на управител на место наистина е доста голям - .
v.brashnarova (1)
отседнал Юни 2012 за 2 седмици с приятели
2012.06.23
13:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Ние сме трети ден в хотела и мога да споделя,че обслужването е перфектно,стаите се почистват всекидневно,а за готвачлиа нямам думи-храната е вкусна и отлично приготвена.С удоволствие ще изкараме останалите 7дни.Изберете хотела,няма да съжалявате!)))))весело лято

gabar (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.08
07:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

изобщо не съм доволен; това си е хотел от края на 80-те години; няма нищо общо с 4 звезди; бях там за 4 дни - ол инклузив - голяма грешка - храната беш под всякаква критика;няма да стъпя повече в този хотел

Hotel-Manager2012.03.01 11:48
Хотелът е въведен в експлоатация 2006 г. според стандартите и изискванията на TUI, чиито туристи настанявахме до 2008 г. включително. Винаги е бил с 3 звезди, никога не е регистриран като 4 звезден! Със същата храна се хранят собствениците, ръководителите и персонала. Все пак това е въпрос на вкус... Съжаляваме, че не сте се оплакали на място, за да променим, каквото можем и да задоволим претенциите Ви! Молим нашите клиенти да не се притесняват и да ни информират на място за всякакви забелязани нередности. Никой не е застрахован от грешки, ние гарантираме, че ще направим, каквото е по силите ни, за да останат нашите клиенти ДОВОЛНИ!
An-ni (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.06.28
09:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълно разочарование.Ръководния състав на хотела не е
наясно какво е " All inclusive".Основни забележки - еднообразна и безвкусна храна, недостатъчно к-ва, лоша хигиена,неподготвени аниматори.Алкохол с марка Ахелой !!!! - някой виждал ли е тази марка в магазинната мрежа? Аз не съм.
За така нареченият плаж - без коментар.
Не бихме повторили почивката си в този хотел.

Hotel-Manager2012.03.01 12:01
Т.нар. "ръководен състав" на хотела се занимава с туризъм от повече от 20 г. и ни консултират доайените на това дело в България. Работим и със строгите стандарти на нашите партньори - тур операторски фирми, като се стремим да подобряваме услугите, които предлагаме. За това ни е нужен диалог с клиентите, които молим да ни информират за всички нередности. Не допускам, че е достоверно оплакването за лоша хигиена, защото обикновено претенциите на нашите клиенти са били във връзка с неудобствата, които причиняват нашите камериерки, изпълняващи нареждането ми ВСЯКА стая да се почиства ВСЕКИ ден. И те влизат да чистят, дори когато има хора в стаите. Това вече е отстранено! Алкохола наистина беше марка "Ахелой", но ние не сме поемали ангажимент за марка, а за качество, а оттам и за здравето на нашите клиенти. Същевременно не трябва да се подценява ролята на цената... Плажовете на селото(общо 9 бр.) са такива, каквито са, ние лично много ги харесваме. Официално се водят едни от най-чистите в България...
niki71 (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.06.25
15:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ако си падате по "екстремната" почивка това е вашия хотел. За една седмица се върнах в късния застоен социализъм. Какво имам в пред вид: първите един два дни от почивката, докато имаше няколко чужденци нещата бяха сравнително нормални като за 3*. Когато чуждата група си тръгна изведнъж отговорите "няма","свърши","пазим го за шефовете" станаха постоянни. Аз по принцип не съм придирчив, но след четири години ходене по български хотели "all inclusive" този е най-зле. Никъде преди това не се беше случвало нещо да свърши.
Хотела преди две-три години може и да е бил добър, но сега е абсолютно занемарен,в басейна висят изкъртени осветителни тела, шезлонгите са изпочупени,непочистени и разхвърляни,чадърите също.
Храната е еднообразна и недостатъчна. Ако някой обича цаца и пържени картофи ще има възможност да си отяде.
С две думи не препоръчвам този хотел на никой уважаващ себе си човек.

Hotel-Manager2012.03.01 12:22
По въпроса за късния "соц." ще кажа само, че сме новопостроени и в експлоатация от 2006 г. Със свидетелство за категоризация 3 звезди. Юни 2011 НЕ СМЕ ИМАЛИ чужда група. "Пазим го за шефовете" е НАГЛА ЛЪЖА или ако не е, то е словосъчетание, използвано от някой член на персонала, като нескопосана, дебелашка шега. За което моля за извинение. Може някоя гозба да свърши, но да НЯМА храна - това вече е 100% ЛЪЖА! "Вкус и цвет, товарищи нет", но ние се стремим в диалог да намерим и дадем най-доброто от себе си, за да си отидат клиентите доволни и да дойдат пак. В началото на сезона, едно от осветителните тела в басейна наистина се откачи, но веднага СЛЕД КРАЯ на сезона(СЛЕД ИЗТОЧВАНЕТО на басейна) беше ремонтирано. Шезлонгите НЯМА КАК да са били "изпочупени", защото дървените шезлонги, с които отворихме хотела, бяха ЗАМЕНЕНИ в началото на 2011г. с НОВИ ПЛАСТМАСОВИ! За храната ще кажа, че собствениците, управата и персонала ядат след почиващите и ако няма храна, значи те изобщо не ядат. Цаца наистина има всеки ден. Собствен улов. За голяма радост на ПОВЕЧЕТО КЛИЕНТИ. Един път в седмицата, през 2011 г., хранехме нашите гости с черноморска риба(не цаца), също собствен улов. И т.н...В това писание има 3 откровени ЛЪЖИ, което ме кара да мисля, че е поръчково в услуга на нашите конкуренти.
qnica (0)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.06.22
22:51
коментар
Hotel-Manager2012.03.01 13:05
отговор
stanislava22 (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.06.19
20:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Обслужването е ужасно. Хигиената е под всякаква критика. За 7 нощувки не ни изчистиха стаята нито веднъж. Храната е еднообразна и безвкусна. Храната в ресторанта беше крайно недостатъчна. Напитките бяха само кола, фанта портокал и сода от машина. На бара нямаше сметанки и прясно мляко за кафето. Последната сутрин прясното мляко за закуска беше развалено. Хотелът е неподдържан. Плажът е на около 1 км. На басейна има 20-на счупени шезлонга. За следобедна закуска имаше само бисквити и вмирисани сандвичи, който не ставаха за ядене. Не бих препоръчала на никой този хотел. УЖАСЕН Е.

Hotel-Manager2012.03.01 12:28
Непредубедените ще ги насоча към горния отговор. Тук ЛЪЖИТЕ са 2. За разваленото мляко и вмирисаните сандвичи. Което никак не прави чест на автора на този пасквил! Разбирам, че понякога при някой клиент емоциите вземат връх. Но най-добре е проблемите да се решават на място с Управителя и кой да е от собствениците...
Hotel-Manager2012.03.01 13:01
Прилагам мнението на "Яница", което, кой знае защо, редакторите на сайта са скрили!!! "ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРИТЕ НА ЕДНА ГОСПОЖА , ОТНОСНО ХОТЕЛ "СЪНСЕТ БИИЧ",НЕЗНАМ ЗА НЕЯ НО МОЕТО СЕМЕЙСТВО , ОСТАНА МНОГО ДОВОЛНО .ОБСЛУЖВАНЕТО Е ПРЕКРАСНО И ХРАНАТА БЕШЕ ПРЕВЪЗХОДНА , НА ВЕЧЕРИТЕ ИМАШЕ МОРСКИ РАЦИ И РАЗНИ ДРУГИ МОРСКИ ДЕЛИКАТЕСИ, И ДРУГ ПЪТ СМЕ БИЛИ ALL INCLUSIVE , ТАКА ЧЕ НЯМАМЕ ЗАБЕЛЕЖКИ . МОМИЧЕТО , КОЕТО ПОЧИСТВАШЕ СТАЯТА , ВСЕКИ ДЕН НИ ПИТАШЕ ДАЛИ ВСИЧКО Е НАРЕД И АКО ИМАМЕ НУЖДА ОТ НЕЩО ДА СЕ ОБАДИМ НА РЕЦЕПЦИЯ . С ДВЕ ДУМИ МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ , А И ПЛАЖА НЕ Е НА 1 КМ , НАЙ БЛИЗКИЯ Е НА 5 МИН. ПЪТ . ТАКА ЧЕ КОЙТО РЕШИ НЕКА САМ СЕ УБЕДИ , ХОТЕЛА Е СУПЕР !"
elsun (2)
отседнал Август 2009 за 1 седмица с група
2010.07.20
01:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не искам да започвам прекалено грубо, за да не реши някой че е тенденциозно, но просто не знам как иначе да се изкажа.
Нищо общо с 4 звезди. Обзавеждане и т.н. е като за 3, но не това е проблемът.
Хигиената... принципно не съм особено придирчива, но видимо събрани мизерии по ъглите, найлончета от тампон в банята, недоизпрани петна от женски периоди по чаршафите ми идват малко в повечко. И между другото, чаршафите са полуразкъсани парцалчета с детски размери, с които едвам се увихме.
Всичко беше възможно най-евтино - покритието на душовете вече беше почнало да се рони.
Телевизорът - китайски. През половината време образът беше зелено-черен (далечни спомени за Правеците?!?). Даже удар не помагаше.
Храната за ол-инклузив беше тави с мусака, свинско със зеле, които даже не стигаха за всички. На третия ден им се свършиха идеите за манджи и почнахаа отначало - мусака, свинско със зеле... За закуска не съм ставала, но разбрах, че за мекиците за 30-тина човека са отпуснали цели 2 малки чинийки със сладко! И бяхме обвинени, че сме ядяли много. Естествено, каквото остане от деня (по-гадното, което никой не иска), се претопля за следващия. Хигиената на храната не отсръпваше на тази в стаите и баните.
Гледката към морето е само ако си носите бинокъл. От него те дели безкрайна пожълтяла пустош с трънаци. Даже дворчето на хотела не беше побре подържано и озеленено. Имаше няколко полустрошени дървени шезлонга до басейна, който, между другото, се пада през повечето време на сянка.
А ако ви интересува отношението на собствениците, посетете и нескопосания сайт на хотела, пълен с правописни грешки, недостойни дори за първолак - показателен за типичното отношение на средностатистическия български "бизнесмен", тръгнал да кърти големите пари срещу минимални инвестиции от изтерзания турист. Вижте и цените - и наполовина пак ще са високи за това, което реално ви се предлага.
На първо четене се сещам това. Спомням си, че тогава бях доста възмутена, но лошото все пак се позабравя с времето.

Hotel-Manager2012.03.01 12:46
С риск да се повторя, по-горе съм обяснил колко звезди е хотела. Стаите чистим ВСЕКИ ДЕН, а бельото сменяме на третия ден. Размера на чаршафите е стандартен, може би клиента се е завивал с долния чаршаф? Да, телевизорите са китайски и е възможно, ако е бил "поправян" с удар и да е бил зелено-черен, а и бяло-зелено-червен!:О)) Мога само да кажа, че ако клиента ни беше уведомил, моментално щеше да получи изправен екземпляр. Нашата гордост тази, 2011 г., беше перфектното готвено. Аз лично си облизвах пръстите от "манджите" на Павката(готвача)! Няма как обаче на всички да е харесало. Призовавам клиентите да ни уведомяват и ако някой има непоносимост към определени гозби, ще направим, каквото е по силите ни! Не толерираме РАЗХИЩЕНИЕТО на храната. Все пак е екологично и икономически целесъобразно. Не толерираме и ПРЕКОМЕРНАТА употреба на алкохол, но НЕ МОЖЕМ да забраняваме. Морето се намира на 187 м. по права линия и от всяка стая(без 6), като изключим до известна степен първия етаж и партера, гледката е перфектна. Е, виждат се и сградите между хотела и морето, но това, надявам се, не е проблем. Имахме клиенти от САЩ, за които автентичната гледка, вкл. и пожълтялата трева, бяха бонус и повод да ни гостуват тази година пак. Вече са резервирали средата на м. юни... А оценката за литературните ни способности и интелектуален капацитет нека я направят четящите тези редове!

Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share