хотел Калина Палас, Трявна

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Музей на резбарското и зографско изкуство - Трявна
Габрово    0 км
Боженци - историко-архитектурен резерват
Габрово    5.7 км
пещера Бачо Киро
Габрово    11.3 км
Дряновски манастир
Габрово    11.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Boyan Ivanov1 (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни семейно
2017.07.18
12:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първо ме пратиха на 8 етаж с изглед към гора. Станала грешка и се пренасях до 6 етаж. Наем на ютия 2 лева. Т.нар външен басейн е развъдник на оси / самия басейн е от джъмбо 10 лева/. Във вътрешния басейн обявените 25 градуса нямаха нищо общо с това в басейна. Ресторанта... в полупразен ресторант чаках 45 минути за пица. Исках да седна до прозореца/ гледката е супер/. Изгониха ме. Били сме трима а масата била за 6. ОК ама след 5 минути седна на същата маса двойка, а след 10 на сходна маса се настани тройка. Цените в ресторанта по-високи от центъра на Варна. Исках нови чаши за стаята. Не може, ама могат да ми направят компромис, да ми дадат препарата и сам да си ги измия в стаята?!?

developer (26)
отседнал Май 2016 за 3-5 дни семейно
2016.05.06
15:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е хубав и на много красиво място, стаите са просторни и без забележка, банята беше супер, облсужване от камериерки перфектно.
Аз съм малко претенциозен и имам леки забалежки за храната, но пък персонала ми оправи настроението. Браво на персонала в ресторанта и момчетата на бара. Не мога да кажа обаче нищо добро за релакс центъра, това нещо сякаш нямаше нищо общо с хотела. Басейна е само за лятно плуване, да стоиш в него е адски студено и неприятно, така че зимата забравете за басейн. Сауната и коритото за двама наречено джакузи се заплащат отделно (това ми се случва за първи път - да плащам за минути в сауната, или да ми броят минутите в джакузито.) Фитнеса е с нискокачествени уреди, които са полуразрушени и опасни. Обожавам масажи, но като прочетох листата с масажите и като видях какъв е релакс центъра, не ми се рискуваше, така че за масажите не мога да кажа нищо. Града е много подреден и красив, има къде да се разхожда човек и интересни неща за разглеждане. Хотела и мястото могат да бъдат чудесно кътче за спа почивка, цените не са ниски, моля поправете това недоразумение релакс център и ще ви посетим отново.

developer2016.05.06 16:02
Бях забравил. Моля не препоръчвайте този ресторант/механа "Калинчева къща". Седнахме 12 човека напоръчвахме какво ли не, толкова отвратителна кухня отдавна не бяхме вкусвали, супите ги пробвахме всички, меса няколко вида, всичко беше отвратително, нито един от нас не остана доволен.
pelita (2)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.06.28
11:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Май скоро никой не е писал актуален коментар за този хотел, може би защото е ужасен. Изключително не поддържана хотелска база, пукнатини в баните, накъртени плочки по терасите, ужасно миришещи коридори с протъркан и мръсен мокет и жълти петна по таваните. Съжалявам, че не снимах. Като бонус получавате изключително сопнат персонал и мениджър, който на оплакванията Ви отговаря, че в града има достатъчно хотели, в които може да се преместите. Направо ме "спечелиха" с отношение към клиента.

scorpia (9)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни с група
2012.05.04
23:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел, обслужване на ниво! Като забележка мога да отбележа само локацията му, защото е извън града, придвижването до центъра без кола не е трудно, но е леко неприятно, особено в поледица. Стаите са много просторни, чисти и уютни. В стаите беше леко хладно и така и не разбрахме дали има централно отопление или по-скоро централно управление на отоплението. През деня температурата беше нормална, но вечер каточели го намаляваха. Въпреки това, престоят ни беше отличен и ще повторя с удоволствие.

Viviqn1980 (2)
отседнал Април 2009 за 3-5 дни семейно
2010.08.24
17:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пестоят ни в хотела мина страхотно. Всичко беше отлично!
Доволни сме много и от обслужващият персонал, но най-голямо впечатление ми направи ЧИСТОТАТА в хотела.
Това е хотела, в който бихме отседнали отново и дори го обмисляме за напед!


спящият ни син изглед от терасата ни Вечеря в есторанта на тръгване

Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share