хотел Сънрайз ***, Лозенец

Рейтинг:  4 star rating  3.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0.1 км
На море в Китен
Бургас    4 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.3 км
къмпинг Корал
Китен    1.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
anetta (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.18
05:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,реших да споделя мнението си тук там за хотел Сънрайс в с.Лозенец, за да не си хвърляте парите напразно. Преди няколко дена със семейството ми се върнахме от най-ужасната почивка на която сме били и то именно заради въпросния хотел. Така...ще започна с настаняването,попринцип е в 14 ч.,а ние пристигнахме в 14:30 ч и разбира се стаята ни още не беше готова. Казаха ни да отидем в ресторанта да си ползваме обяда,докато ни приготвят стаята. Решихме да не се ядосваме и да похапнем,но уви останахме и гладни. Сервитьорката ни се скара,че сме отишли да обядваме след 14 ч. и ни каза,че обяд не е останал. Помолихме на рецепцията вместо обяд, да имаме вечеря,но тя ни каза,че е по-скъпа и неможе. И всичко това още от първия ден. Настанихме се след 15ч.Сега започвам да изреждам всичко,което трябваше да има и съответно нямаше: хавлии,сешоар,интернет,ютия,мини бар,рум сервиз,камериерки... и още много. Камериерки имаше,но идваха в 14ч. на обяд да ни чистят стаята,когато вече сме се прибрали и 3 годишното ми дете спи,съответно за една седмица престой стаята ни е чистена 1 път,което е абсурдно за хотел,не сме на бунгало все пак. В ресторанта закуската и обяда 7 дена бяха едни и същи,закуската беше на блок маса и имаше точно 5 вида храна всяка сутрин,нямаше никакви плодове,а соковете в машината бяха степчета,нали разбирате,че степче няма да дам на детето си,накратко казано храната беше отвратителна,а за обслужването да не говорим.Всеки ден ми се налагаше сама да си взимам меню от бара,а след това да ходя на крак и да си поръчвам,донесоха ми пица без никакви прибори,дори без салфетка,като не си направиха труда дори да махнат старите чаши от масата. През цялото време сервитьорките си седяха отпред пушеха и си говориха,все едно са на бар,а не на работа,а след това си взимаха и сами бакшиш даже.................Спирам да пиша,защото ще изпиша цял роман.Просто съм ужасно възмутена и ядосана,че хвърлихме една камара пари за тая мизерия и затова ви съветвам да не правите нашата грешка.
Благодаря за вниманието

mozilata (3)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.15
17:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на м. август почивахме в х. Сънрайз.Незабравим конфорт,чистота и дискретно ежедневно почистване на стаята.Усмихнат и любезен персонал, изпълняващ всяка наша глезотийка.В ресторанта приготвяха ястия с голямо разнообразие, келнерско обслужване на ниво-работят с желание !Спокойна и релаксираща почивка. Благодарим на работещите в хотела и неговия управител, за вниманието , професионализма и усета към желанията на летуващите.Непременно посетете това място!
сем. Стефанови-София


anilia (1)
отседнал Юни 2010 за 2 седмици млада двойка
2010.06.03
01:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Впечатлена съм от Sunrise!Това е най-страхотното място, с най-доброто обслужване и най-карасивата гледка!!!Кухнята е уникална.Съотношението цена качество си заслужава.За мен това стана любимото място от българското черноморие.Задължително го посестете!



Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share