семеен хотел Дайана бийч ***, Синеморец

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0.8 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.9 км
Плажове в близост
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    0.6 км
плаж Велека
Синеморец    1.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
elyg (1)
отседнал Юли 2017 за 1-3 дни с приятели
2017.07.17
00:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Неучтивият персонал направо ни развали почивката! Храната в ресторанта не е ясно от кога е, а в стаите има буболечки. Тоалетна хартия дават само собствениците и то с укор че я разхищавате!

Mihail Naydenov (0)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни семейно
2016.07.16
06:32
коментар
miroslava Ivanova (1)
отседнал Юли 2015 за 3-5 дни семейно
2015.08.03
14:22
коментар
MarielaM (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица с приятели
2014.09.01
07:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди два дни се върнахме от почивката в Синеморец. Изкарахме страхотно в хотел Дайана Бийч с група приятели. Хотелчето е много приятно, чисто и много близо до плажа Бутамята. Персоналът е любезен и нямахме никакви проблеми. Басейнът и градината са много приятни и предлагат алетернативно място за следобедно разпускане, за тези които не желаят да прекрат цял ден на плажа. Закуската беше достатъчна и разнообразна, а стаите чисти и уютни.

Комуникацията с хотела беше много добра пред вид, че резервацията и всички детайли направих само по емейл.

Прекрасно място за лятна почивка в Синеморец. Препоръчвам го от все сърце.

miroslava Ivanova2015.08.03 14:26
отговор
ValiVid (0)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.07.30
04:33
коментар
iva_d (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.13
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от престоя си в хотела. Той е много чист и подържан.Има всичко необходимо за семейство с малко дете- добра храна , детски кът , басейн .Персонала е на ниво. Плажовете в близост до хотела са също много чисти .Най-хубавото место ,на което сме били от четири години насам.

bandidi1 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.26
09:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято решихме да отидем на море без резервация. Просто избрахме мястото и няколко хотела, които биха били удобни за нас. За наше щастие имаше по 1-2 места навсякъде. Първо обаче погледнахме Даяна Бийч и в крайна сметка той и остана. Почакахме малко да ни изчистят стаятам защото беше току-що освободена и се настанихме.
Много ми хареса хотелчето-спретнато, подредено, уютно..няма кич и излишна претрупаност. Храната е прилична, дори бих казала закуската доста обилна. Детският кът е чудесен с такава хубава градина..Наистина ми хареса. Що се отнася до чистотата не виждам проблем - поне по време на нашия престои се чистеше постоянно.


mama miq (0)
отседнал Януари 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.14
09:27
коментар
penewa.592012.07.16 09:03
отговор
zuzi2012.07.25 17:21
отговор
genata (2)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни семейно
2012.07.03
13:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е доста чист и спретнат. Ето как протече нашата кратка почивка там. Бяхме цялото семейство Аз Жена ми и двете деца 1 и 4г.

Направихме си резервация 1 ден преди да тръгнем, което за синеморец през Юни не е проблем..
Пристигайки в хотела ни посрещнаха показаха ни стаята (Чиста стая с 2 легла които могат да се доближат едно до друго, телевизор и климатик)

Преди да успея да разтоваря всичкия багаж вече ни бяха направили поне 5 забележки

1. Да не вкарваме детската количка в хотела
2. Ако може да кажем на едногодишния ми син да не реве защото имало други гости на хотела
3. Малкия син да не си кара количките на масата в така наречената лоби част защото щял да я надраска
4. Понеже виждали че са ни палави децата много да внимаваме защото басейна им бил дълбок
и тн..

След като бяхме около 10 мин в хотела тръгнахме да попълваме адресните карти и ни поискаха да заплатим цялата сума за едноседмичния ни престой (което ние не направихме веднага). Предвид направените забележки това ни наведе на мисълта че нещо няма да е наред до края на престоя ни и искат да ни обвържат.

Хапнахме в ресторант-а където меню то не е особено богато. Така наречената сервитьорка не се напъваше особено. Бяхме седнали в частта която беше с детските катерушки и се налагаше за всяка поръчка ние да ходим до "басейна" за да я открием.

след кратък плаж за размисъл решихме, че няма да си изкараме добре и решихме да споделим това с управителката. С това нямахме никакъв проблем, разбрахме се платихме си 1 нощувка защото вече се бяхме нанесли, и на следващия ден сменихме хотел-а.

Като цяло мястото е семеен хотел с голямо удебеляване на семеен. Отсядайки там ще имате хазяи които няма да ценят личното ви пространство, от друга страна ако сте типа гости които те очакват можете да си прекарате чудесно.

Не бих препоръчал този хотел на хора с малки деца, въпреки че изглежда приветлив.

Stanimiraa (4)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2011.08.08
22:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През 2010 бях за седмица там. Закуската е добра, стига собственикът да не стоеше до масата и да не те гледа в устата какво ще изядеш. В ресторантът за ядене ставаше само пицата. Стаите са теснички и терасата е малко, но е сравнително чисто. Басейнът е добър.

luc skywalker (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2011.03.18
10:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела не е лош. Персонала става. С едно голямо изключение-собственичката. Възмутен съм от тази жена. Доколкото разбрах тя е роднина на собственика, но все пак аз не съм длъжен да търпя такова отношение. Плащам си, за да почивам, а тя се държи така все едно тя ми плаща. Беше един горчив опит за пореден път в тази държава, в която явно няма никакъв контрол върху хотелиерството. Ако имах възможност бих поискал компенсация, каквато във всяка нормална държава биха дали за това отношение, но не исках тотално да съсипя почивката си с разправии с тази госпожа.

p-pobeditel (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.24
22:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Не разбирам предубеденото изказване на alexgioia за "Дайана бийч". Хотела е много хубав, стаите са големи, идеално е за почивка с малки деца. Близо е до плаж Бутамята. Персонала е на ниво, а за въпросната госпожа "шефката" - със снимки ще докажа, че с нейна помощ и съгласие нарушихме едно от правилата на хотела - ползвахме басейна след 23 ч.
Препоръчвам на "шефката" да стегне малко камериерките, защото чистотата на стаите беше единственото от което не сме доволни в хотела.


alexgioia2010.08.30 10:24
На първо място не съм коментирала храната, за да ми обяснявате за закуската, която въобще не ме интересува. Става въпрос за това, че се обадих поне три пъти, за да питам за точно определено нещо, като и трите пъти ми се отговори едно и също. А когато отидох на място се оказа, че това което ми е казано, не е така.Не става дума за доплащане, а ние щяхме да си доплатим, става дума за отношението, когато говориш с човек. За мен е напълно неприемливо да стоиш на втория етаж на хотела и да крещиш "допълнителни легла, няма допълнителни легла". Неприемливо е и да повишаваш тон на гости на хотела. Знам, че това е практика по морето, най-вече по нашето черноморие, защото в чужбина никога не съм имала проблеми с настаняването. Смятам се за достатъчно интелигентен човек, за да разбера какво ми се говори, а и не за пръв път ходя на море, все пак......Голямата грешка в случая е че реших да почивам в България. Селския глашатай(въпросната руса женица), може да се гордее със себе, защото кракът ми повече няма да стъпи на българското черноморие. А също и защото ще уведомя всяка една институция, която се занимава с хотелиерство.
alexgioia (4)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.17
14:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нямам думи да опиша отношението на една определена безименна персона от хотела! Около 65 годишна женица с подчертан селски маниер, но всъщност това не е точната дума, която бих използвала за нея. С няколко думи-едно говорят по телефона, когато си запазваш стая и съвсем друго, когато отидеш на място. Въпросната женица е явно някакъв "шеф", но не и е там мястото.

p-pobeditel2010.08.24 22:44
закуската сутрин е в изобилие и разнообразна(от яйца и колбаси до плодове)
penewa.592010.09.10 21:40
Госпожо Михайлова,при разговора ми с Вас по телефона, вие пожелахте легло спалня за да може 2-годишното ви дете да спи при вас.Вие не сте били гост на хотела за да коментирате -чистота,персонал и др.Пристигате негативно настроени и целия свят Ви е крив.Когато се ходи на почивка ,човек трябва да е зареден положително.Аз от своя страна Ви върнах цялата сума,която бяхте превели по банков път,въпреки че по закон трябваше да си платите ДДС-то,което ние внесохме.Останете си със здраве и не продължавайте да коментирате.
Поздрави
alexgioia2011.01.18 08:33
Така, значи аз Ви се обадих три пъти, цели три пъти, за да попитам и трите пъти дали на детето се осигурява допълнително легло. Това че не слушате когато Ви говорят не би трябвало да е мой проблем. Никога не съм казвала, че искам спалня, за да може детето да спи при мен. Исках отделно легло за него. И три пъти Ви попитах за допълнително легло. Не ми беше крив никой, докато не видях нацупената Ви рецепционистка, на която изглеждаше все едно са и отмъкнали десерта. А и не смятам, че е редно да повишаваш тон на гости на хотела. И още нещо, което за мен е маловажно, но след като толкова държите на подробностите-попитахте ме стая с какъв изглед искам, явно строителството в Синеморец е много напред, след като за два месеца на мястото на гората, която Вие ми обещахте, се е появил хотел. И още нещо редно е да се представяте, когато говорите с някого по телефона, за всичките ми обаждания нито веднъж не чух името Ви. В правото си съм да коментирам персонала и чистотата, като човек, който е имал достъп до стаята и хотела, все пак тук трябва да кажем мнението си и да коментираме. Моето явно не Ви харесва, но Вие сте виновна затова.
neti (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.28
11:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

тази година бях на почивка с малкият ми син в този хотел и направо съм очарована. Всеки който иска да се наслади на спокойна и пълноценна почивка трябва да посети Синеморец и да отседне в Диана Бийч. Домакините са много любезни, обслужващия персонал също. Чисто, спокойно и приятно.
Това е моето мнение


boris739 (1)
отседнал Юли 2010 за 3-5 дни семейно
2010.07.20
22:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

super hotel,super obstanovka.pogelavam na vseki koito iska da si pochine sred priroda i dobri hora da poseti hotela i sinemo rec.


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share