спа хотел Аспа Вила ***, Баня

Рейтинг:  4 star rating  4.3 / 5 (3 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
developer (26)
отседнал Март 2015 за 3-5 дни семейно
2016.04.12
15:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубав е хотела, чисти басейни, топла вода, добри масажи, готин персонал. Стаите са малко от соца, но са чисти и просторни. Забележките са ми само за ресторанта, отвратителна храна на безумна цена.

kolobra (2)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица семейно
2014.10.29
12:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме семейно с две деца в хотела за цели 9 дена. Всичко отговоряше на очакванията ни. Заради дългия престой получихме голямо намаление. Стаята ни беше чиста и само веднъж се случи така, че излязохме по-късно от нея и персонала не се беше върнал по-късно да я почисти. Но пък поддържах връзка с менъджера, който активно търсеше обратна връзка за впечатленията ни. Всички последващи дни обслужването беше безупречно. Персоналът беше много дружелюбен и подкрепящ. Мога да кажа, че се чувствахме като у дома си. Басеина беше нещото, около което се въртеше дневният ни режим. С хубавата топла вода, можехме да оставаме в него даже когато навън валеше дъжд. Хубаво беше, че нямаше нужда да се качваме до ресторанта на обед - поръчките се носят направо около басеина, което е голямо облегчение когато си с две деца... Що се отнася за храната... Прочетох негативно ревю за качеството на храната в ресторанта. Ние не бяхме недоволни от нея. Може би не сме много претенциозни. Забележка имам към супите, които на няколко пъти ни се паднаха доста пресолени.Тъй като всеки ден поръчвахме любимата за децата картофена супа, мога да кажа, че понякога имаше изцепки със солта при нея, но в повечето случаи си беше добре. Предполагам, получавало се е поради натовареност или разсеяност - да се посоли два пъти, например.
Иначе като цяло храната е добра, цените не са по-високи от средните за София или други курортни селища. Ресторанти в селото има и други, не е като да няма избор, но цените и качеството са сходни.

Не ми се е налагало да се оплаквам, но усещането, че мога да дам препоръки и да получа мигновенна реакция и корекция ми създаваше допълнителен комфорт. Т. напр. по едно време застудя и ми се стори, че водата в басеина е поистинала. Само щом го споделих, температурата беше проверена и коригирана.

Също така, приятно впечатление ми направиха другите летуващи, избрали да отседнат в Аспа Вила. Семейно, влюбени двойки или спортисти на летен лагер - всички бяха възпитани, вежливи и спокойни хора - а за времето на престоя ни се смениха много. Т.е. мястото привлича възпитани и позитивни хора, няма изцепки, простотии и чалга. За пълноценният ни отдих това също беше много важно.

Като цяло, даже и след толкова дълго пребиваване, не ни се тръгваше, искаше ни се да останем за още по-дълго... Със сигурност ще се върнем в Аспа Вила!


Винаги дружелюбният и отзивчив менъджер. От бурята не ни е страх... На хубаво българско хоро с най-малките. Под водата е най-топло :)
elida (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.08.08
21:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,посетихме хотела миналият уикенд.Като цяло хотела е добре,но имаме мнооого забележки.Първо,ние бяхме в стая лукс,но тя нямаше нищо общо с лукса,леглото беше доста неудобно,с онези старите матраци с пружините ,но стята беше чиста.Второ ресторанта е отвратителен,много скъп и не готвят добре.Аби личи се че хотела е направен с доста вкус,симпатичен е много,но изобщо не се поддържа.От персонала сме доволни,бяха много любезни.

elida2010.08.08 22:05
Забравих да отбележа,че бесейна е чудесен,водата е минерална,доста топличка.Има външни джакузита,те също са добре.Предлагат масажи,цените им са добри.Водато по стаите е минерална,което е малко неприятно,защото малко мирише.
Аки цените бяха малко по ниски,можеше да кажа че е хотела е доста добър,но с тези цени има каква да се желае.

Други хотели в БаняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share