хотел При Американеца ***, Поморие

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Поморие
Бургас    1.3 км
Поморие – балеолечение и спа, лечебна кал
Бургас    1.4 км
Плажове в близост
Градски плаж на Поморие
Поморие    1.8 км
плаж Сарафово
Бургас    8.4 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Svetlak (6)
отседнал Юни 2008 за 3-5 дни семейно
2010.04.24
19:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме отседнали за 4 дни. "УЖАС" е обобщението от тази почивка. Апартаментите наистина са много хубави, както и гледките към някои. Останалата част обаче е пълна скръб особено ресторанта. Не се подлъгвай те от многото хора, които сядат да похапват. Храната е повече от ужасна. Всичко става толкова бавно. Изпратих дъщеря ми да хапне палачинка и тъй като е сама не й върнаха ресто. Ако това е добро обслужване, то критериите са много ниски. Като цяло бих препоръчала да отседнете, ако няма къде другаде, но не ходете в ресторанта!

mimi55552011.05.20 09:13
Посетихме хотела за пореден път през лятото на 2008 година. Обстановката е прекрасна, отношението на обслужващия персонал е страхотно. Искам да изкажа специални благодарности на управителката на хотела за отношението и помощта й спрямо нас. Бях бременна в пети месец, но от силното слънце цял ден на плажа, следобед ми стана много лошо и усетих силни болки в корема. Въпреки, че вечерта предстоеше сватба в ресторанта, управителката ме качи на колата си и ме закара в поликлиниката. Благодарение на своевременната намеса на лекарката там, се закрепих и не загубих бебето си. Сега си имаме едно прекрасно слънчице, което е вече на 2 годинки. Благодаря още веднъж от името на цялото ни семейство. Тя е много приветлив и слънчев човек, със специално отношение към всеки клиент. Посетете хотела, за да усетите приятната атмосфера и доброто обслужване.

Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share