IvaIvanova (1)
отседнал Май 2016 за 3-5 дни семейно
2016.07.10
03:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

I was left very happy at the end of our stay at Villa Flaga, the room was clean, looked after and very nice. We had breakfast included during our stay, with something freshly made everyday. It was very delicious. The hotel is very quiet, you cant hear any noise from the other rooms or outside. The hotel is 5 minutes walk to the beach, which i found very nice. My stay at Villa Flaga was very pleasant, i recommend it if you're looking to get some rest, want to be close to the main street and the beach.

gogogvivaustralia (1)
отседнал Юни 2014 за 2 седмици семейно
2014.07.28
05:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вила "Флага" препоръчвам за пълноценна почивка.Престоят ни беше 10 дни, останахме повече от доволни - огромна стая с удобства, добро обслужване и включена в цената вкусна закуска. Морето се виждаше от спалнята,не беше нужно да се излиза дори на огромната тераса, за да се види и плажът, който е на по-малко от 3-4 минути пеша.Центърът с магазинчетата и кръчмите са на 5 минути разстояние без кола, а до Стария град на Созопол стигахме за около 20 минути.
С местоположението си хотелът е подходящ за почиващи, които са без кола или не желаят да я използват по време на престоя си.
И за благодарност ще спомена, че за първи път ни се случва да резервираме по интернет и да се окаже наяве, че интериорът на хотела, а и уникално поддържаната градина са надминали двете звезди.

genoveeva (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.28
18:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно местенце,препоръчвам да отидете там.Добри цени, хубава храна, стопаните са много добри хора.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share