хотел Пампорово *****, Пампорово

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Пампорово
Смолян    0 км
Чепеларе
Смолян    7.8 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    9.1 км
пещера Ухловица
Смолян    15.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
alevicharov (2)
отседнал Март 2016 за 1-3 дни семейно
2016.03.07
02:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единствения 5* хотел, в който се заплаща Спа .... оферират ти Спа център с парна баня, Турска баня( макар че при тях и двете са в едно помещение - хахахах) , арома сауна - с гледка към шкафчетата където хората би трябвало да са усамотени и да могат да се съблекат на спокойствие - ама йок!!! Не съм сигурен как са взели 5 звезди - може би в края на 80-те хотела да е бил лукс - сега ми е кто магазин за антики и вехтошарии! обслужването на закуска и вечеря - на етапи!!!! Разнообразие в храната - НУЛЕВО!!! Удобства в стаята - бяхме с дете - сложиха разтегателно легло и мястото свърши!!! Халатите ( ако все още могат да се разпознаят като такива пособия ) скъсани, зацапани ..... ужас! Телевизора - за деца аутисти или пък беше с функция цветно -чернобяло - разделен на две! На втория час вече не се виждаше нищо!!! Сядаш в лобито - пийш вода за 4.50 - но си я сервираш сам! Персонал и сервитъорки - НЯМА!!! Според мен - това е хотел макс 3 звезди! Кракът ми няма да стъпи повече в този хотел !!!!

роси белева
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.01.07
13:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имах"удоволствието" да прекарам кошмарна нова година в този 5 звезден хотел.Само срещу скромната сума от 1400лв. за моето семейство.Нощувката за вечер за апартамент беше 320лв.който всъщност беше 2 двойни стаи с врата м/у тях.Забележете без ключ ,но с топка .Сутринта не можахме да влезем да събудим детето та се наложи да търсим камериерка да отключи вратата.Чаршафите са с 20 см. по къси от леглото.Взехме да събираме леглата тъй като са отделени и крака на леглото падна.Камериерката само оправя леглата без прахусмокачка,а цялата земя беше в смачкани солети от децата 3 дена сиги тъпчехме.Обслужването е от неквалифициран персонал.Налага ти се да чакаш половин час за да ти вземат поръчката. И още толкова да ти я донесат.В басейна има толкова хлор,че не посмях да го ползвам.Още със слизането ти миризмата те блъска от горния етаж а долу веч ти щипе на очите.Момичето каза по-добре детето да не влиза,че има много препарати.Иначе персонала в спа центъра е доста любезен.Закуската е доста обилна за разлика от новогодишната вечеря.За ,която бяхме платли по 160лв. на възрастен и 80 лв. за дете.Преднта вечер някои от компанията се чудеха какво ли ще ядем за 2000лв. куверти бяхме 10 големи и 5 деца.
Настъпи дългоочаваната вечер.Съответно гостите от Бг бяха настанени в много малкия ресторант и си опирахме гърбовете с другите маси.А чужденците в много по големия и хубав ресторант.Менюто ако въобще беше такова защото си умряхме от глад беше салата приготвена на обяд две лъжици таратор защото така се беше разляла тракийската салата,малко руска една чушка едно рулце с шунка.Предястие 4 постни сърмички ужасно вкиснати-никой не ги яде.Донесени в 11ч.Вечерята няколко парчета месо със задушени зеленчуци.Торта и баклава.Имаше една чиния с 2 банана 3 мандарини 2 портокала и малко грозде това за 15 човека. Малко ядки сложени в хартийки по масите.И две чинийки с по 100г. мезе.На маса с по 2 човека по 1 чинийка.За 15 човека 2.На въпроса ми защо така?Така им било наредено.Сервитьорката беше неоткриваема и се налагаше сами да си чистим пепелниците в камината. Програмата беше 10 минути фолклор.И диджей ,който не се обади ,не разбрахме кога стана 12.По едно време прозвуча химна половината се целуваха и поздравяваха другата половина чакаха .За сметка на това имаше страхотни фоерверки.Но пък нямахме чаши,след скандал от моя страна донесоха чаши за ракия и 4 бутилки шампанско от по 200г.Така изкарахме до 1ч.И слязохме в дискотеката,която наистина е супер с готин диджей.В хотела имаше много вип персони,но те празнуваха отделно там имаше печени прасенца агънца плата с ягоди и други глезотии.Така изкарах най-вълнуващата нова година.Ако някой иска подобно преживяване може да опита.


Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share