хотел Централ **, Хасково

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Светилището на Нимфите (с.Каснаково)
Хасково    9.2 км
Каменни гъби (с.Бели пласт)
Кърджали    19.3 км
Перперикон - свещен древнотракийски град
Кърджали    25 км
Манастир “Св. Йоан Продром”
Кърджали    35.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
linamax (5)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни по бизнес
2010.08.17
23:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Проблемът с нощния бар наистина е сериозен - за радост само през лятото. За щастие, аз бях от другата страна на хотела, но колегата ми будуваше до малките часове. От друга страна прекрасните стаи и централното място (което наистина е проблемно откъм паркиране) си заслужават. Моят съвет е, ако решите да отседнете в този хотел, да настоявате за стая, която да не е откъм бара (откъм Общината).

goody (55)
отседнал Май 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.06.24
00:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло хотелът изглежда много приятен. Стаята в която бяхме беше изключително просторна, с размерите на студио, чиста, светла, много добре обзаведена и перфектно оборудвана с нужните удобства.

Към самия хотел няма заведения за хранене, бар или други допълнителни услуги, което в нашия случай нямаше никакво значение, тъй като и без това прекарахме времето си в обиколка на туристическите забележителности в региона на Кърджали (Перперикон, Татул и др.) и край Свиленград (Мезек, Глухите камъни).

Хотелът се намира в центъра и на град Хасково, в пешеходната зона, което си има положителни и негативни страни. Например, оказа се че наоколо няма къде да се паркира и добре че бяха почивни дни, та паркинга на Общината беше отворен за граждани.

Така стигаме и до единствения сериозен негатив на хотела, а именно наличието на нощен бар в същата сграда. При настаняването с приятелката ми се притеснихме, че близостта до джамията и часовниковата кула може да се окаже проблем, но от хотела са се погрижили да сложат достатъчно добра дограма. Шумът обаче от бара ни държеше будни до 1:00 часа всяка нощ. А след като музиката спираше, почваха да се прибират гости от другите стаи в крайно нетрезво състояние и започваше едно продължително викане по коридорите и блъскане на врати. Една нощ дори се наложи да викаме охраната за да усмири малко една такава групичка. Като цяло, едва ли човекът на плакатите, които са налепени по прозорците хотела, би одобрил тази ситуация.

В крайна сметка бих посъветвал управата да бъдат малко по-стриктни както към гостите си, така и към съседите си и да настояват да се спазват моралните и законови норми за поведение. В противен случай, ще трябва да разчитат на друг тип клиентела. Общо взето хотелът е супер, но при това положение бих повторил престоя си там, единствено ако съм решил и аз самият да се отдам на нощен живот, тъй че да синхронизирам спането с атмосферата.


room01 room02 hotel
Иван Динков
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.03.06
11:31
коментар
Вергиния Янкова
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни сам турист
2010.01.31
21:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място!
Прекрасно обслужване, чудесен, много дружелюбен и приятен персонал.
Вътре е страшно чисто, всичко е на прекрасно ниво!

petko georgiev
отседнал Август 2008 за 1-3 дни млада двойка
2008.08.04
17:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Всичко е на ниво, много съм доволен от престоя си в хотел Централ гр.Хасково. Персоналът си върши отлично работата!


Други хотели в ХасковоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share