хотел Панорама Ризорт ****, Банско

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    1.3 км
Добринище
Благоевград    6.5 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    6.5 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
danagnostos (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.16
12:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е изключително долнопробен. Персоналът е крайно нелюбезен. Няма достатъчно места за паркиране, като при напускане на хотеля дори беше невъзможно, макар за малко, да спра близо до входа, за да си натоваря багажа. Паркиралите коли бяха спрели толкова нагъсто, че за да се промуша със саковете ни, се наложи да се катеря по някакви купчини с пръст или господ знае какво, покрити със сняг и лед.

Снегът и ледът нито се почистват, нито се обработват по някакъв начин, било то поне с пясък. Храната е разнообразна, но за сметка на това, крайно безвкусна(тип казармена). Стаите са малки, ресторантът - също. По време на активния сезон, трябва да се чака неопределено време за свободна маса, като няма възможност за резервация. В стаята ни беше счупена балконската врата и един от шкафовете. В един от дните по време на краткия ни престой, заварихме вратата на стаята ни отворена(предполагам забравена така от почистващия персонал).

Пуши почти навсякъде, в резултат на което е ужасно задимено и атмосферата е крайно неподходяща, най-малкото за деца. Ние изкарахме някак 2 дена като гости на този така наречен 4 звезден "хотел", но приятелското семейство, с което дойдохме, напусна малко след пристигането си, след мутренски изпълнения от страна на някакъв бодигард и скандал с рецепционистката.


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share