апартаменти Лъки Пампорово & СПА ***, Пампорово

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Пампорово
Смолян    0 км
Чепеларе
Смолян    7.8 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    9.1 км
пещера Ухловица
Смолян    15.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Наско Костов
отседнал Януари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.01.31
21:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в комплекс Лъки за петък, събота и неделя. Хотелската база е перфектна за разлика от ресторанта, който е под всякаква критика. Една салата я чакаш 1 час, да не говорим за основно ястие. ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! В Офертата пише закуска по избор - нищо подобно, днес сутринта имаше две студени препечени филии на скара, които миришеха на кебапчета, парче гаден кашкавал 20 гр, масло 10 гр, конфитюр 10 гр и чай В офертата има опция за доплащане за обяд и вечеря съответно по 6 евро на човек,но когато попитахме в ресторанта за тази опция, сервитьора ме погледна учудено и каза, че няма проблем - избираме си от менюто каквото желаем и просто си го плащаме само не разбрах за какво са 6 - те евро: може би това е някакъв лимит на ресторанта. А за басейн, масаж или детски кът просто забравете. Ако случайно пристигните по тъмно, едва ли ще забележите миниатюрната табела.


Еманоела2010.02.17 17:50
Предпо4итам да не ходите на този хотел защото моя батко отиде там и му казаха да спрат пред хотела(паркинка)И на другата сутрин му чукат на вратата и казват: -Отидете да си видите колата прозореца во е счупен.И бати излиза и вижда колата че е смачкана с огромни бучки лед!И затова ни ви предпочитам да ходите на този гаден хотел!
Стела Тошкова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2010.01.19
16:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Евтини са пакетите за СПА , но трудно се запазват места за повече масажи. Добре, че поне сауните са 2 и няма много хора в басейна и в джакузито.
Красив е детския кът, но се плаща за аниматора.
Иначе апартаментите са много удобни, топли и с красива гледка. Много е удобен супермаркета и бусчето до центъра.

Венчето Симова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.12.07
13:47
коментар

Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share