хотел Неон ***, Шумен

Рейтинг:  2 star rating  1.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
НДК - Национален дворец на културата
София    4.2 км
Драгалевски манастир
София    4.6 км
Храм-паметник "Св. Александър Невски"
София    4.7 км
Руската Църква ”Свети Николай”
София    4.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Abandonship (1)
отседнал Декември 2015 за 1-3 дни семейно
2015.12.08
15:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Става дума за стандартна двойна стая със "спалня", т.е. двойно легло.

Във въпросният хотел няма почти нищо общо с описаните на рекламния сайт "удобства", т.е. ЛИПСВАТ обособен паркинг("паркира" се пред входа на сградата, или по тротоара пред същата), хладилник в стаята, мини бар, лятна градина, "рум сървиз", вана и други.
Стените са все едно от кадастрон, чуват се и най- тихите разговори в съседните стаи, а като правило посетителите на такъв клас хотели не са от най-тихите (и интелигентни), от лампите има две неработещи, в стаята вони силно на цигари, независимо от изрично указаното в брошурата Правило за "Пушенето в стаята е забранено", като на масичката има поставен пепелник, "топлата вода" е "топла" за не повече от 10-тина минути, след това е хладка, до студена.
Липсват табуретки, елементарно удобство за хора с повечко багаж.
Телефонния апарат не може да избира Рецепцията, независимо от настоятелните опити, но всяка друга стая е лесно достъпна.
В банята няма елементарни закачалки за хавлиите, които пък са само две големи, малки не се предлагат.
Рекламираното "тихо място в самият център на град Шумен" е всичко друго, само не и тихо, натоварена пътна артерия минава на около 20-тина метра от сградата, при което автомобилния шум е отчетлив и ясен. Също и денонощен.
"Хотел" е пресилено наименование за такъв бизнес провал.
Поредното доказателство, че масовият български "предприемач" е далеко от истинското и качествено познание за това, как се "прави бизнес", в случая "хотелиерски".

bojidar (2)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни сам турист
2010.09.15
20:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Толкова ужасен хотел не бях посещавал скоро(освен 1 във варна).Рецепционистката беше много начумерена,беше много шумно и не успяхме да мигнем,парите не си заслужават,а за мръсотията да не говорим......

Гергана Стоева
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.02.15
23:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволна от този хотел. Стаята беше мръсна - в едно от нощните шкафчeта имаше обекла и опаковка от салам и кофичка от салата. Хотела беше обявил, че има компютър и интернет във всяка стая, е в нашата нямаше и помен от такива екстри. Също така в стаята (бяхме в такава с двойно легло) нямаше дори гардероб, с приятеля ми се чудихме каде да си оставим багажа. Никога повече не бих отседнала в този хотел!

Georgi Ignatov
отседнал Септември 2009
2009.11.10
16:28
коментар

Други хотели в ШуменЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share