хотел Енчевите Странноприемници, Златоград

Рейтинг:  3 star rating  2.9 / 5 (11 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Манастир “Св. Йоан Продром”
Кърджали    37 км
пещера Ухловица
Смолян    39.1 км
Храмът-утроба до с. Ненково
Кърджали    41.5 км
Тракийска гробница край Татул
Кърджали    41.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
cambo110 (1)
отседнал Ноември 2016 за 1-3 дни семейно
2016.11.20
08:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Снощи бях в хотела,но стаята беше студена отоплението беше локално но парното работеше много слабо и отгоре на това през ноща са го спряли напилно и сутринта се събудихме измръзнали,сутринта нямаше достатъчно топло вода човек за да може да си направи душ.Напуснах хотела с голямо разочорование.

meraklii (2)
отседнал Септември 2016 за 1-3 дни семейно
2016.10.18
09:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С прекрасно настроение посетихме и си тръгнахме от Златоград, много сме впечатлени от архитектурата на старата част, която безспорно се отличава от другите градове с възрожденска архитектура!Отседнахме в Енчеви страноприемници.Хотелът е едно бижу, удобна локация, забележителна външност, чистота, стаята е обзаведена с удобни и не по бедност мебели, дворът - добре поддържан, всичко о.к.Само не разбрахме защо няма живец в този хотел?Защо не се използва така, че и клиентите и собствениците да са доволни?Странно, обслужващият персонал се изчерпваше от една или две жени, които чистеха, посрещаха, изпращаха и сервираха закуската, ако я дочакаш!Не сме капризни, просто не разбираме защо този хотел не използва възможностите си?Жалко!

deste (1)
отседнал Август 2015 за 1-3 дни семейно
2015.08.07
00:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единственото положително нещо е външният вид на хотела.
От тук нататък какво да кажа...
1. Посрещане и настаняване от готвачката
2. Персонал - недостатъчен и неадекватен /един и същи човек обслужва механа и рецепция/
3. Хидромасажен панел поставен само за интериор, дори не е свързан.
4. Когато приключи персонала работа в механата посяда под прозорците и си принуден да слушаш историите им, за сън просто забравете
5. За престоят ни от 3 дни никой дори и не помисли да изчисти коша, за чаршафи и кърпи да не говорим.
6. При напускане на хотела нямаше човек на когото дори ключа си да върнем.

zenit-e (4)
отседнал Ноември 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.11.16
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Какво да ви кажа за нашето преживяване в хотела "Енчеви странноприемници". Бяхме две двойки и ни настаниха ни в две стаи на третия етаж. Нашата беше сравнително чиста, но.... Няма смисъл да търсите минибар - такъв НЕ същствува (но е описан в сайта и в брошурата на хотела). Банята - чиста, едната лампа не работеше (в последствие се оказа, че няма крушка...) и с хидромасажен панел (описан в сайта и в брошурата на хотела). Но ужас НЕ работи, след бързо вглеждане се оказа, че той даже не е включен във ВиК мрежата. Тръбите му висяха свободно в пространството. Както и да е, нали все пак имаше работещ душ.
В сайта изрично беше написано, че има Free WiFi във всички стаи, но..... нямаше никаква връзка. Добре че поне нашите GSM оператори ни предоставят добра 3G мрежа. На рецепцията ВиФИ-то направо летеше, но все пак ние плащаме за интернет по стаите.Всичко това го преглътнахме, въпреки че се оказа, че в стаята на нашите приятели ситуацията е абсолютно идентична. Вечерта отидохме в механата. А тя много добре подредена в типичен старобългарски стил, масите не са прекалено близко една до друга - идеално. Менюто богато. Поръчахме на една не много усмихната сервитьорка, да не кажа, че беше нещо сърдита. Порциите бяха много добри, всичко беше вкусно, но... изведнъж във въздуха се разнесе неприятна миризма на ЦИГАРЕН ДИМ. Ужас.... За щастие пушача беше достатъчно далече от нас, но.... минута след минута на все повече маси започваха да се вадят тютюневи, а не електронни цигари и да се пуши. Чашата преля, когато на масата до наc запалиха цигара. Когато сервитьорката дойде да донесе на момчето купичка/пепелник за да си тръска цигарата я попитахме не трябва ли да направи забележка на човека, че е запалил цигара. Все пак в обществените заведенията е абсолютно забранено тютюнопушенето. Онази същaтa малко сърдита сервитьорка стана много сърдита. Даже почти ни се скара, за това че се осмелихме да им направим забележка. На следващата вечер не отидохме в механата на хотела, още повече че през прозореца се виждаше, че персонала се беше събрал ни импровизирана оперативка и.... пушеше. Вечерта решихме да се освежим в банята и... ооооо чудеса, нямаше почти никаква топла вода. Вода имаше, ама беше хладка. И тъй като парното се спира всяка вечер някъде към 20-21 часа и се пуска сигурно някъде към обед.... Нали се сещате, че не ни беше никак приятно ноември месец след почти студен душ да вляза в една не добре затоплена стая..... За капак на всичко тази сутрин ни посрещнаха с една наистина "богата" закуска, която не бих искал да коментирам...


хидромасажен панел
zdravi2102 (2)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни семейно
2014.01.01
22:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не си заслужава да се ходи там!Не съответства: Цена -Качество!
Тези хора искат бързи пари!И не предлагат дори усмивки!

zdravi2102 (2)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни семейно
2014.01.01
22:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мили хора, градът е уникален, но тези "Енчеви Странноприемници" са ПАРОДИЯ НА ХОТЕЛ!За три дни, никой не помисля да влезе да изчисти, парното през нощта се спира,но ти дават печка, която ръмжи като въртолет.Душа в банята не работи по предназначение.За тоалетна хартия ходиш да се молиш на рецепцията!В закуската кафе никакво не влиза, а за Новогодишната вечеря ти взимат 80лв.в които не влиза грам алкохол!!! Персонала е сърдит и за всичко има отговор.О забравих шампанско има , но чаши за него НЕ!Защо тези хорица не знаят, че недоволният клиент казва на 10 човека, а доволният на 5!

zdravi21022014.01.01 22:38
забравих да кажа, че непосредствено преди Нова Година нямаше топла вода, " че защо ни е тя"?
Tomas1260 (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с група
2013.12.18
09:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

място, което не се е определило защо го има: малка фирма от Разлог искаше да си подари изнесен Новогодишен купон и се натресе... Запазихме нощувки и празнина вечеря - получихме среднощно спиране на водата ; вечерята: бездарно наредени маси, "метро сексуален управител на механата, които по къса тениска, гелосана на петльов гребен коса, със недоспал изглед и поглед и най-вече - докато ръмжеше с нас/ разбирай Управителя на фирмата т.е. Клиентът/ беше си бръкнал тарикатски. Обясни че ще ни изпъди, пием наши напитки - и така специалното вино, с което искахме да почерпим фирмата , се наложи да го сипваме под масата. Предложението да заплатим за това - не се прие и бяхме изгонени от механата...На сутринта - явно собственичката ни посрещна на закуска с най-киселата физиономия и всяко кафе , което някой дръзна да поиска , се "заплати отделно = 0,80 ст / бр. ЗАЩО СЕ ЗАХВАЩАТЕ БЕ ХОРА, КАТО МРАЗИТЕ ХОРАТА, АКО СТЕ СИ САМОДОВОЛНИ НЕ ЦАПАЙТЕ БИЗНЕСА С ВАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ. Н Е Х О Д Е Т Е Т А М!!!

stoichkov (21)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.30
13:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела на 15 юли и с останахме крайно разочаровани.За какво точно става дума - още с пристигането около 15:00 ни посрешнаха с думите,че стаята ни още не била готова с извинението за голяма група в събота и неделя. В банята няма никакви санитарни принадлежности. Вечерта вечеряхме в градината и се оказа,че предната група е изяла почти всичко. След като си избрахме нещо което имат сервитьорката седна на съседна маса и почна да си оправя маникюра. Изглежда там трябва да се ходи само в събота и неделя,но не и през седчицата.

Pos_sto (1)
отседнал Юли 2013 за 1-3 дни семейно
2013.07.26
13:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наскоро със съпруга ми посетихме хотела.Очаровани сме-хотела е много красив,градината е прекрасна!Кухнята също много ни хареса,повечето продукти са тяхно производство.А за усмихнатите и любезни домакини просто нямам думи!
С удоволствие ще ги посетим отново!


maxima (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.20
12:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела през август 2011г.

ХУБАВОТО:стаите са чудесни, повечето от тях с хубав изглед. Персоналът е много любезен и услужлив, въпреки моите капризи. Заслужава си отново да се върнем там при първа възможност. Заведението към хотела не съм го посещавал и нямам мнение .

ЛОШОТО:1)закуската сутрин не е това, което си представяте. Два дни бях там и закуската беше една и съща: две пържени филии с 15г.мед и чаша айрян и нищо друго. 2)Интернет има само в ресторанта и във фоайето.3)в книгата за гости липсва Captcha Image и не може да се остави мнение.

todorov_ (3)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.09.05
18:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
На 10,08,2010г. посетих гр.Златоград със семейството и отседнахме в хотел Енчевите Страноприемници.
Седмица преди това направих резервация по телефона за апартамент, като информирах, че сме трима възрастни.
Резервацията беше приета и потвърдена.
За наше голямо учудване при настаняването установихме, че в апартамента има една спалня, два неразтегателни малки дивана и едно походно легло.На рецепцията ни казаха , че е неприятно, но това е положението...
За тези пари според мен това е абсолютно не редно.
Като компенсация горещо препоръчвам механата към хотела!



Други хотели в ЗлатоградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share