Виктория Георгиева
отседнал Юни 2008 за 1 седмица семейно
2009.07.11
16:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих въпросната "вила" миналата година и изопщо не останах очарована.Хазяиката през цялото време искаше да и платим, но парите ми бяха в карта. Не ни позволяваше да влезем вътре преди да си измием краката от пясъка. Хигиената не мога да кажа че беше лоша, но не беше и много чисто.А в деня,в който заминавахме багажа ни бе свален долу защото следващите посетители били пристигнали.Също така и не получихме оговорената стая. Градчето е страхотно, но хотелът не ми хареса изопщо.

2008.02.13
18:25

Аз пък напълно споделям мнението на г.Стефка Тодорова и съветвам да не си проваляте морето с отсядане във въпросната "вила".
Бил съм там през 2004г и бях останал с много добри впечатления, поради което миналото лято-2007-отидох пак и извадих "късмета" да съм в същата стая.Останах неприятно изненадан от очевидната запуснатост - ремонт,дори освежителен - явно не беше правен от предишното ми посещение.Хигиена-едно премитане преди да влезем в стаята/това си и остана за седем нощувки/. Парите-да, действително хазяйката ги иска и ги взима предварително.На всичкото отгоре, последния ден, прибирайки се от сутрешното кафе в 09.30ч, ми се съобщава че багажа ми е свален долу, защото стаята трябвало да се освободи-били пристигнали хората...Правете си изводите!

2007.08.16
17:55

тази година бяхме на почивка именно в тази вила и при тези хазяи и искам да споделя моето мнение.
Нe мисля,че вилата е с лоша хигиена-напротив! Навсякъде е чистичко и поддържано,както вътре, така и двора.Изключително приветлива обстановка,и никой не ни е притеснявал,както споделяте.Хазяите са много готини и позитивно настроени хора, така,че догодина с удоволствие бихме ги посетили отново.

2007.08.13
19:05

Не мисля,че коментара за сапуна и за това,че сме тръгнали на почивка без пари е уместен!Вие откъде знаете с пари ли сме тръгнали или как?!Все пак сме в 21-ви век и нормалните хора си държат повечето пари по сметка-но мисля,че да се коментират подобни битовизми е безпредметно.Ако на Вас Ви е харесала квартирата-просто го споделете.Нападките,че сме тръгнали без пари са просто смешни!А за това,че хазяите са професионалисти-е повече от ясно,че не са иначе не биха си позволили неетично и обидно отношение към гостите си.Да не би в всички хотели да цари непрофесионализъм,щом Винаги и Навсякъде заплащането става в края на престоя и никой не обикаля по стаите и да притеснява с въпроса "Кой влезе с крака неумите от пясъка-за да му дам сега метлата?"Вие,г-жо ако сте хазяйка бихте ли почукали така на вратата на почиващите и да им задавате подобни въпроси?Имисля,че тук е мястото да изкажеш мнение по повод горепосочената квартира,било то добро или лошо-а не да обиждаш някой,че е тръгнал без пари!Не ходим за пръв път на почивка,това не ни е първата квартира,нито първите хазяи,нормални хора сме-просто съжалявам,че си провалихме почивката.Ако не беше се получило така щяхме да останем още поне 5-6 дни,но се наложи да изтърпим дните,за които бяхме платили и после се преместихме в друга квартира,където наистина хазяите бяха професионалисти.

2007.08.11
21:53

Аз мисля че отрицателните мненияпо адрес на хазаините и самата вила са неоснователни.Тари година аз и майка ми Надя останахме предоволни от почивката ни.хазяините бяха много дружелюбни. Заплащането ние дадохме няколко дни след пристигането ни и нямахме никакви пробреми. Односно до хигиенатата тя беше безупречна. А стайте са много добре обзаведени и с впечатляващ иглед.

2007.08.08
10:51

Уважаема г-жо, по моето скромно мнение на баня без сапун и на море без пари не се тръгва! Можете да се сърдите единствено на себе си и собствената си непредвидливост. Винаги и на всяко място, което съм посещавала по морето изискването е било плащането на почивката да се осъществи предварително. Това е бизнес, а не приятелски отношения (макар че тези хазяи определено са комбинация и от двете!) и нито един професионалист не би рискувал бизнеса си, за да ви настани на доверие...

2007.08.08
10:45

Г-жи, май сте объркали мястото за коментари с това на някоя друга вила?! Аз имам прекрасни впечатления от хазяите, така че не ми е ясно с какво сте предизвикали лошото отношение, за което говорите?! От обстановката също съм доволна и това лято пак сме там! Само още няколко дни и..."Здравей море!"

2007.07.30
13:17

От почивката, която прекарах във въпросната вила останах с изключително отрицателно мнение, както за обстановката, така и за хазаите. Отношението е отвратително, а хигиената е на нулево ниво.

2007.07.30
08:58

Ужасно некоректни хора са хазяите!Провалиха ни почивката!Съжалявам,че бяхме капарирали стаята-въобще не е това,което представят в интернет и по телефона.След като пристигнеш те осведомяват,че ако не платиш цялата сума още при настаняването-не можеш да останеш и гърмиш с капарото.А след като ти вземат по този начин парите се държат с гостите си като с престъпници-нямат никакво възпитание-все пак ние си плащаме за добри условия и за добро,и нормално отношение-не им ползваме стаите безплатно,нали!??!Съветвам Ви-за тия пари можете да си намерите нещо много по-чисто и по хубаво-като квартира!

2007.06.24
15:09

Миналата година много ми хареса! Надявам се тази отново да Ви посетим


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share