хотел Ален Мак *, Мальовица

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (9 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Паничище
Кюстендил    4.5 км
Седемте рилски езера
Кюстендил    6.2 км
водопад Рилска скакавица
Кюстендил    7.2 км
Говедарци
София    9.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
gprodanov (1)
отседнал Август 2018 за 3-5 дни семейно
2018.12.18
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много добре поддържан. Чисто и топло е. Бяхме август месец и парното работеше. Храната в ресторанта е вкусна. Но това, което най-много ме впечатли е хотелиерът Спас. Най-често използваните от него думи са: да, веднага, идвам, давам, ще стане. Много позитивен човек и към всеки посетител се отнася като към личен гост.

petq2507 (1)
отседнал Октомври 2017 за 3-5 дни семейно
2017.10.31
14:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уникално място за почива с прекрасна природа. Обслужването е ок, стаите са топли и чисти. Преди седмица бяхме там с децата и прекарахме страхотно.


Гледката от стаята
inamaslina (1)
отседнал Август 2017 за 3-5 дни с приятели
2017.08.29
01:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме си страхотно на това приказно местенце... Чисто, уютно с прекрасни домакини. Препоръчвам! :-)

Bocheba (1)
отседнал Август 2017 за 1 седмица семейно
2017.08.28
07:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място,пълен синхрон с невероятната природа.Персоналът ни накара да се почувстваме като у дома си.Уютно и комфортно.Специални благодарности на домакина Иван.С удоволствие пак ще го посетим.

Academy Unity (1)
отседнал Януари 2015 за 3-5 дни по бизнес
2015.01.20
04:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Екипът на Академия Юнити благодари за прекрасните 3 дни в хотел Ален Мак. Базата, обслужването, всичко е повече от прекрасно. Това беше нашата първа, но не и последна среща.

fineti (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни с група
2012.12.27
00:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е чудесен,но персонала ужасен. Бяхме с група ученици 8-10 клас и през цялото време ни гледаха като натрапници, а всички бяхме гости на хотела. Отношението към децата беше ужасно, а те не са направили нищо лошо. Непрекъснато се правеха забележки от една жена - рецепционистка, да не се шуми, а в хотела нямаше други гости. Пускали по-силно музика от телевизора - това са тийнейджъри не пенсионери. Последната вечер дойде компания с малки деца, които бяха пуснати и търчаха из целия хотел, блъскаха до полунощ, но на тях забележка не се направи. Оказа се, че лъжат с цените. Продаваха кола на учениците по 2.50, а в менюто, което не ни беше дадено, цената беше 1.50. Когато сами си взехме меню, върнаха парите, но само за последната поръчка.
Също така въпросната рецепционистка непрекъснато коментираше учителките, че не си озъптявали учениците, а им продаваха алкохол на супер цени, въпреки, че са непълнолетни. Учителките по цели нощи не спяха, за да ги контролират.
Когато сервираха храната сервитьора коментираше на висок глас, че се влачим като сополи ...
Отсядала съм в този хотел през 2004г. и бях с прекрасни впечатления, но тогава собствениците бяха там. С удоволствие бих отишла пак, но само ако персонала е друг. Дано собствениците четат, защото си губят клиентите.

Ivan_ivan_ (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с група
2011.08.23
12:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не отсядайте в х-л Ален Мак! Ако не сте им симпатични ще намерят начин да ви вземат парите. Принудиха нашата група да плати допълнителна сума за "неправомерно" изразходване на ток и вода, при положение, че вече бяхме платили престоя си. Причината може би беше, че не се хранихме в техния ресторант, където храната беше под всякаква критика.

Мери Иванова
отседнал Март 2010 за 3-5 дни сам турист
2010.03.16
14:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела през март 2010г. Очакванията ми бяха по-големи. В сайта е отбелязано, че в цената на нощувката, освен закуска влизат и услиги, като сауна, джакузи, парна баня. Оказа се, че за тях се заплаща допълнително, та дори и без квитанция или какъвто и да било друг документ, доказващ плащането. Не издадоха документ за заплатените нощувки, дори не ми поискаха лична карта. Бях там една седмица без регистрация. За цяла седмица не смениха кърпите, а за бельото да не говорим. Май изобщо не влезе чистачка в стаята, боклука сами си изхвърляхме като добри граждани. Телевизора работеше с 4 програми, 2 от които непреведени. Обясниха ни, че такива били операторите. До кога ще се пишат суперлативи в сайтовете на хотелите, а на място ще се оказваме отново .... излъгани? Ето това ми е въпросът. Ако зная цялата истина ще си помисля къде да отида. Може би на по-скъпо, но по-добро място......

красимира михайлова
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.12.07
22:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

хотела е много добър.много съм доволна.персонала е мнгоо любезен.местоположението е много удобно за разходки,близко е до пътя ако патувате.има много хубава гледка и е мнгоо тихо и спокойно за семейства с деца.

copinka2010.06.13 11:41
Аз също бях там през януари 2010г.Мисля, че на фона на другия хотел Мальвица,х.Ален мак е направо страхотен.Винаги е топло,храната е перфектна,хтела също.Не се замисляйте там е страхотно.Мислим тази година да отидем пак там.

Други хотели в Мальовица

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share