семеен хотел Дом Катерков ***, Созопол

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (6 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.3 км
Созопол - стария град
Бургас    0.7 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.3 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
radeva (2)
отседнал Юни 2015 за 1 седмица семейно
2015.07.14
04:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително доволни сме от юнската ни почивка(семейство с три деца). Хотелът е на чудесно място, чист, просторен, с гледка към крайбрежието. Всекидневно се освежава и подрежда, а автентичните картини на известния маринист Петър Катерков, те зареждат емоционално със созополското море.
Домакините са непркъснато усмихнати ... прекрасни...

zarko (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.23
21:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С най-голямо удоволствие бих споделил,че Дом Катерков е едно страхотно местенце, където наистина успяхме да си починем. Благодарим на домакините, които се погрижиха престоя ни наистина да е прекрасен. Локацията на къщата е повече от отлична. Плажа е в краката Ви, магазини, ресторанти и забавления , всичко Ви е под ръка.С две думи намират се в центъра на центъра! За поредна година се убедих, че Юни месец където и в България да вали, в Созопол винаги има Слънце Ще останете очаровани от престоя Ви там!!!Не знам за тези които ще прочетат коментара ми дали се чудите още това ли е Вашето място, Аз съм повече от сигурен, че още следващия месец пак съм там!!!Чакайте ни

keranov85 (0)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.10.22
15:50
коментар
ehristov (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни възрастна двойка
2011.10.19
11:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е хубав, мястото е чудесно - в централната част на новия град, всичко е наблизо. Персоналът е много учтив. Стаята бе доста добра и голяма. Единственият проблем бе, че вечер е малко шумно, явно има ресторанти наоколо.

radeva (2)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2011.06.16
16:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела със съпруга ми в началото на септември!Очарована съм от чистотата,обстановката,отношението.
Просто когато човек реши да отиде на почивка не в България,а в чужбина,трябва да се замисли дали си заслужава,зашото в семеен хотел Катерков се отнасят към почиващия превъзходно!Трябва да има все повече такива места за почивка,за да могат да разберат хората,че нашата малка България е прекрасна и в нея живеят едни прекрасни хора!

elen (1)
отседнал Юни 2010 за 2 седмици семейно
2010.06.24
12:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Me and my husband stayed for two weeks and had a great holiday. Hotel Katerov is a privately run hotel, amazing location between new and old town and only 2 min. from the beach. The hotel staff (owners) are very helpful and charming and will advise you on where to eat or what to see . Our room was very comfortable with fabulous view to old town and beach . Breakfast was not included but there are lots of places for breakfast, diner, bars ….within meters. The small hotel Katerkov has our highest recommendation.

gogov (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.06.13
19:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уникално местенце в центъра на Созопол ,намиращо се в новия град на 5 мин. от плажа.Бях с двете си деца, които са влюбени в този Дом.Удобно е , че си съвсем близо до централния плаж и самата къща има голям двор с много красиви свежи цветя.Стаята в която бяхме също беше голяма, и за децата ни имаше място дори да си организират гоненица. Срахотно чисто и Домакините са едни невероятно мили хора.Със сигурност ще отидем пак и то още тази година.С чиста съвест бих поставил най-високата оценка по всички критерий.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share