хотел Астра **, Равда

Рейтинг:  5 star rating  4.8 / 5 (3 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Мария Генова
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2010.03.15
23:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво място,прекарахме си чудесно миналото лято и пак ще отидем.На малко места се обръща такова внимание на чистотата има прекрасна лятна градина,и персонала е много любезен.

Биляна Кирилова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.17
01:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз ходя там от няколко години. Живот и здраве тази година също ще отидем със семейството ми в този хотел. Не мога да опиша колко съм доволна. Чисто, уютно, тихо, и най-милия персонал!

Валя Бочева
отседнал Август 2008 за 1 седмица млада двойка
2009.05.05
20:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е едно изключително приятно хотелче, което горещо препоръчвам. Всичко е чисто и свежо, персоналът и собствениците мили и услужливи, просто страхотно! Почивахме в разгара на сезона - началото на август, но през целия ни престой не разбрахме, че има други гости (а хотелът беше пълен!). Учудвам се, че съм първата, която прави коментар, защото хотелът ми беше препоръчан от много приятели. Пожелавам на всички, които го изберат, приятен престой и пълноценна почивка. Ние определено ще го посетим отново


Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share