семеен хотел Вила Валеев ***, Созопол

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.2 км
Созопол - стария град
Бургас    0.8 км
Плажове в близост
Созопол - Северен плаж
Созопол    0.4 км
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
bobi.11 (1)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2016.08.30
00:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да зопочна от начало . Пристигаме на 15.08.2016г. пред хотела места няма въпреки че е нов и ми е много ,ама много интерестно как е получил разрешение за строеш без да има подземни гаражи . Паркирахме срещу него и още не разопаковали багажа ни се обадиха че вдигат колата.Изтичах навън и срещу 25 лв. се " смилиха " да нея вземат . Колата я оставих на съседната улица която беше с наклон около 45 градуса и за да изкараш колата трябва да " запалиш " буквално съединителя защото те запушват и за да тръгнеш отиваш на рецепцията и търсиш собствениците на паркиралите пред и зад теб автомобили . Изобщо 8 дни се търсихме и следехме къде да паркираме , а в същото време пред хотела имаше 2 платени паркоместа но познайте кой беше паркирал на тях - собственика на хотела .Вместо да ги предложи на неговите гости старозагорския селяндур ми даваше съвети да паркирам на 400 м. в едно поле .Да не споменавам факта че за тези 75 евро на ден който плащахме в Турция където трябваше да почиваме щяхме да получим обслужване поне за още 2 звезди въобщекато общо хотелите в България с 4 или 5звезди отговарят на 2 или 3 звезди в Турция или дори в Гърция . Така че това ми е последно надявам се посещение на нашето " бетонно " черноморие за което важи правилото "бесно печелбарство " за 3 месеца без да има значение клиента .

lilia (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2011.11.16
12:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и семейството ми сме изключително недоволни от този хотел. Първо : намира се на 3 км от най-близкия плаж, задължително ти трябва автомобил, а когато го ползваш веднага някой заема паркинг-мястото и не можеш вечер 1 час да паркираш в близост от 1 км.
Второ: Стаята е луксозна, но адски тясна. Вечно се удряхме в ръбовете на леглото, на масата, а в тоалетната а да влезеш не трябва да си повече от 45 кг и 1,60 м. Хотела е в оживен квартал и е шумно до 5 часа сутринта. Не можеш да си пуснеш климатика, защото въздушната струя бие право в спалнята, не можеш да си отвориш балконската врата, защото хотела е на 4 етажа и се чува дори как си отключват вратите на колите.
Трето : паркинг няма, колите се оставят една върху друга, на оплакването ни, че трябва с дете на 1,6 г да вървим един км от паркинга до хотела, собственика ни отговори, че и той си паркира далеч колата, а на следващата сутрин го видяхме да се качва в колата точно пред входа на хотела и да вика баща си да паркира другата семейна кола, за да не му отнемат мястото.
Четвърто - не знам по какъв ценоразпис стаята ни струваше 115 лв, в момента гледам, че апартамент е на тази цена. Пише, че закуската е включена в цената - но закуската е отвратителна. Два сандвича с някакъв колбас от най-ниско качество, пресолен евтин кашкавал, в мини-вариант разбира се. Когато направихме забележка, че това не е закуска, а отбий-номер, ни отговориха, че не сме задължени да останем в техния хотел и да си събираме нещата. Понеже собственика е старозагорски селянин, тази реакция ни най-малко не ни учуди. Но ме вбеси моето неведени, защото се оказа, че по същото време в Созопол предлагат стая за трима в хотел на база all-inclusive срещу 75 лв на вечер.
Пето - майката на собственика се оказа, че е готвачка, чистачка, сервитьорка, камериерка, градинарка и какво ли още не. Аз не мисля, че след като е изчистила 6 тоалетни е редно да приготвя закуската и да сервира с тези ръце. Освен това тази жена непрекъснато ни правеше скандали и ни развали почивката. Луд скандал, че детето откъсна едно цвете от градината. Втори скандал, че оставяме бебешката количка в коридора, а не примерно върху леглото в тясната стая (само там имаше място, остава въпроса ние къде щяхме да легнем). Трети скандал, че сме казали, че закуската не отговаря на това, което са рекламирали.И т.н.
Шесто - явно не им оставаше време да изчистят и басейна, защото беше мръсен, вътре плуваха коагулирали съединения бог знае от кога.
Мисля, че това е достатъчно да ме откаже да повторя "приятното" прецакване в този измислен и скъп хотел.

izorova (1)
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2011.05.13
14:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През 2009 година бяхме с приятели в това прекрасно хотелче.
Управителя Искрен е младо и много приятно момче.
Хотела е обзаведен с много вкус - всичко е в границите на нормалното.
Препоръчвам горещо на всички Вила Валеев!!!!

Ivan Kabaivanov
отседнал Август 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.09.29
14:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме с моята приятелка в края на август 2009 и се влюбихме в хотела. Много чисто и всичко е ново и аранжирано с много вкус и внимание. Мебели, ел. уреди, всичко е с високо качество, а не от евтини магазини. Личи си че хотела е правен с много любов и старание. Това се вижда и от грижите, които малкият, но изключително внимателен и дружелюбен персонал полага за комфорта и доброто настроение на гостите. Говорейки за гостите трябва да отбележа, че явно гостите се подбират защото нямаше проблеми с шум или тинейджърски напивания.

Барчето е много добре направено, в приятни цветове и с много стил. Басейнът е разчупен, много чист, и е ограден със стена, така че минувачи по улицата да не могат да надничат или да притесняват гостите. Дано догодина пак да имаме път и време да отседнем във Вила Валеев в Созопол.

Татяна Даскалова
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.15
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на месец август бяхмеедна седмица със съпруга ми и малката дъщеря. Останахме много доволни от хотела- обстанвоката е много добра, всичко е ново и направено с вкус, много приятна цветова гама. Басейнът не е много голям, но с добра дълбочина, чисто е, а около него има шезлонги, големи чадъри, оцезеленено е и много красиво. Можеш да дремнеш, да почетеш или да плуваш. От бара на хотела има обслужване и на басейна. За нас едно от най-приятните неща беше вечерната порция "Мохито", което се приготвя много добре и бармана сподели рецептата и информация откъде да се закупят продуките. Вече и у дома го направихме и се получи много добре.
Поздрави на целия персонал и специално на Искрен-управителя, Юли и Милена.
Други подробности- ние бяхме в студио, което има и кухненски кът, с микровълнова печка, хубав хладилник, посуда за трима, а стаята е много голяма, телевизор с много програми, голяма тераса с масичка и столове, климатик. Всеки ден се почиства, на три дни смяна на бельото и всичко това с много малко персонал, който е на разположение от ранна сутрин до полунощ. Закуската е три вида и се сервира в барчето от 7.30 до 10.30.
До плажа се стига бързо и лесно, както и до центъра.
В заключение - препоръчвам на всеки и особено на тези, които не обичат прекомерно много хора на едно място, особено сутрешното чакане и редене за закуска. Тук всичко е напарвено с вкус, без да е претенциозно.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share