Filipina (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.30
13:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет на съдържателката на хотел "Виена" Пенка Георгиева от нейните испански приятели и от София! Трогнати сме от милото отношение, от коректността.В първия ден пристигнахме доста късно, объркахме пътя. В трескавата подготовка за пътуването не знаехме къде сме забутали координатите на хотела. Слава Богу, докато се притеснявахме, телефонът ни звънна - от хотела се интересуваха за нас. Г-жа Георгиева ни насочи и пристигнахме живи и здрави. Останахме много доволни от условията - чисто и спокойно място, на две крачки от плажа. Тихо и уютно, подредено с вкус. Последния ден освободихме навреме стаите, но искахме още малко да се полюбуваме на морето. Г-жа Георгиева ни предложи колата да остане на паркинг мястото още няколко часа, а накрая ни даде възможност и да се преоблечем. Желаем й много здраве и успехи и до нови срещи!

believe (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици с приятели
2010.08.13
22:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително нелюбезни! Чистачката ни изхвърли неща, който не бяха за изхвюрляне. Направихме забележка за това на собственичката, а тя вместо да ни се извини, буквално ни изгони от хотела. Ако можете да ни се доверите, повярвайте, че ние не сме злоупотребили с нищо за да допринесем за това собственичката да ни изгони за това, че направихме забележка за нещо с което те просто трябваше да се съобразят.
ИЗключително неприятно се изненадахме от подобно отношение.
Не за да ги очерним допълнително, ще споменем, че на 2 метра от всички балкони и прозорци на хотела се намира денонощна кръчма.
Имайте предвид, че няма да има и минута спокойствие не само задари заведението, но и заради непрекъснатия надзор от страна на собственичката, която е изключително недружелябна и е в състояние, ако потърсите правата си за какво и да било, просто да ви изгони!
Това е нашето мнение и преживяване в сезон август 2010 г.

Stela Ivanova2010.08.27 10:38
Аз лично присъствах на въпросната ситоация.Добре че са освободили хотела мадата хомосексуална двойка която май доста неадекватно се държеше под въздействието на някаки наркотични вещества,нямам нищто против ориенацията на всеки индивид,но когато най нагло взеха да се свалят със мъжа ми пред децата се почувствах много неоместно,на никой не го пожелавам,а къде са тия кръчми денонощни дето са ги санували незнам,аз поне не разбрах за две седмици да има такава.Като чета тука на какви невинни са се изкарали горките,само да бяхте там за да видите по какъв брутален начин демонстрираха разврат тия момчнеца,чудя се как даже толкова са ги издържали.Аз лично даже помолих собственичката да ги изгони.Поздрави на всички там от Пловдив
Nadeto .....
отседнал Юли 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.08.14
20:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Перфектен персонал на незабравимо място на морския бряг.Когато фактите говорат и Боговете мълчат.Поздрави на всички там.

Красимир Павлинов
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.08.13
12:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте това лято аз също бях отседнал в хотела,тази година ми беше втора тъй като първата останах изклюително доволен.Това се потвърди отново и този път,мястото където се намира хотела е изключително спокойно и близко до плажа,а хотелът е доста изискан и атрактивен,имах щастието да опозная персонала, както и собствениците,които са изклчително вежливи,грижейки се за комфорта и удобството на своите гости,искам да споделя тъй като прочетох и другите коментари ,че на нас никога не ни беше отказано обслужване на бара дори и в по късните часове,но един път се случи шумна компания да седи до късно вечер,която попречи на моята почивка и на останалите гости.В случая саобствениците бързо реагираха и спокоиствието бе въстановено , което ми направи добро впечатление.Вероятно това е била причината да откжат на някои гости алкохол за консумация късно вечерта,което е предотвратило шумни изяви в часовете когато всички останали искат да си почиват.Най важното е че успях да релаксирам пълноценно с моето семейство,за разлика от предни години в ,които бях отсядал в центъра на Несебър и мога да ви кажа,че там от нощни купонджии не можах да си видя спокойствието,имах чувството ,че отново се намирам в София а не на почивка .Затова желая приятна и спокойна почивка на всички ,които са се насочили към морето!!!

Лиляна Георгиева
отседнал Юли 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.07.29
17:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В края на месец юли почивахме с моя приятел в хотел Виена 6 дни. Снимките, които са качени отговарят напълно на истината. Хотелът е нов, има басейн и градина. Няма ресторант, но има бар, който обаче работи максимум до 22.00 ч. Още като пристигнахме останахме малко разочаровани от локацията, защото хотела се намира по средата между Несебър и Равда на един километър от двете. Има ресторанти единствено покрай плажната ивица. Всяка стая има хубава тераса, някои от които с изглед към морето.
Другото ни разочарование беше свързано със собственика на хотела, който се оказа доста невъзпитан, нагъл и незинтересован за клиентите си. В една от последните ни вечери решихме да седнем на бара и да прекараме малко време там. Беше ни отказан алкохол под предтекст, че той смятал вече да си ляга (беше около 22.30 ч.), което ни се стори твърде нелепо и нахално. Все пак ние сме отседнали в неговия хотел, за което сме си платили и очакваме необходимото обслужване. Дано да не ви се налага да се срещате с него, защото има вероятност това да повлияе на престоя ви там. Иначе съпругата му се занимава със почиващите, а тя е приятен човек. Ако искате спокойствие кв. Аурелия ще ви хареса. И все пак, ако изберете това място Приятна почивка!

raif sami baeyto2009.12.14 19:12
господа и ни е бяхме там, просто си напиваьме всеки ден, хотелът е нормално за нормални хора...
тодор иванов
отседнал Август 2008 за 2 седмици семейно
2009.06.17
09:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз също почивах миналото лято там и останах изключително доволен от престоя си.Хотелът е изключително стилен и разполага с доста голямо дворно пространство ,което е значително озеленено,малко хотелиери днес обръщат внимание именно на това стрмеики се да застроят всеки свободен квадрат от имота си,това ми направи голямо впечатление,ако успея да заделя някой лев пак ще съм там това лято

stanimir dimitrov
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2009.06.04
14:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

миналата година бях в този хотел и останах доста доволен,до самия плаж се намира и в доста спокоен раион подходящ за релаксиране,а и има прилично дворче кадето да си играят децата


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share