вилно селище Кедър ***, Долна баня

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
крепост Траянова врата
София    13.5 км
Боровец
София    13.8 км
Белмекен
София    14.5 км
връх Мусала
София    20.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
dragomirova (17)
отседнал Ноември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.11.02
23:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вилното селище е прекрасно. Обслужващият персонал беше изключително любезен и ненатрапчив. Обзавеждането не е луксозно, но беше чисто навсякъде. Вилите са подходящи за група приятели (но ако има настаняване на непознати в една вила вече е неприятно). На първия етаж (той е общ за всички почиващи в къщата) има трапезария, оборудвана кухня (котлони, мивка, хладилник, шкафове. Но няма посуда!). Има още обособен дневен кът, телевизор и камина. На втория етаж са разположени стаите. Ние бяхме две семейства, настанени самостоятелно в цялата къща и се чувствахме чудесно. Мястото е подходящо за мързелуване и истинска почивка. Вилите се отопляват на климатици, а ако искате да ползвате камината трябва допълнително да си закупите дърва. В комплекса има и ресторант, в който готвят добре. Има и безжичен интернет навсякъде в селището. Долна баня не ме впечатли особено, но природата във вилната зона е чудесна.


Първи етаж вила Една от къщите във вилно селище Къдър Вилно селище Кедър Вилно селище Кедър
маряна попова
отседнал Август 2009 за 1-3 дни с група
2009.08.07
16:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ако тръгнете на почивка в ДОЛНА баня сложете в сака си болнична пижама,защото там ще те пребият без причина.

ани благова2009.08.07 16:50
в "Кедър" - Долна баня бяха мои приятели от ФК "МАЛЕШ" и там бяха преживели най-голямия си ужас в живота. Група дрогирани и пияни ЖИВОТНИ ги бяха пребили без причина и да се благодарим на БОГ че не се е случило най-лошото и непоправимо нещо! Да,благодарим на БОГ защото това става на връх Илинден-02 август 2009 г. след 22:00 часа
rumi_mih2013.08.20 21:10
Искам да споделя за почивката си във вилно селище Кедър.Двора е прекрасен ,но това е всичко прекрасно там.Обслужването е тромаво,бавно ,персонала е незаинтересуван.На обяд или вечеря се чака поне час да сервират.Аз бях с малко дете и определено детето се наяждаше със сух хляб докато ги чака.За една допълнителна възглавница чаках два дни.В стаите няма стол ,няма закачалка все елементарни неща,но когато си за повече от ден, дразни.Не съм претенциозна ,но определено няма да отида пак там.
entusiastika
отседнал Май 2009 за 1-3 дни семейно
2009.05.19
17:02
коментар

Други хотели в Долна баняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share