хотел Луксор ***, Лозенец

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (28 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0.4 км
На море в Китен
Бургас    3.7 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.2 км
къмпинг Корал
Китен    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
dennys80 (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.22
06:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел!Доволни сме от престоя.Много гостоприемни домакини.
Стаите се почистват всеки ден,бельото и кърпите се сменят на три дни.Персоналът на хотела е много вежлив и усмихнат.
В ресторанта ние бяхме на пълен пансион с вкл.закуска на блок маса,обяд и вечеря по меню.Порциите са достатъчно големи за мен, дори за съпруга ми.
Благодаря им за хубавата и спокойна почивка.
Със сигурност ще бъдем ваши гости отново.

EBogoeva (3)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица с приятели
2014.08.08
06:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от престоя. За първа година пътувах сама с детето ми до морето без кола и собствениците бяха много любезни да ни посрещнат и изпратят от и до автогарата. Бяха наели много млади и усмихнати момичета за сервитьорки, които освен че бяха експедитивни и създаваха добро настроение. Камериерката също беше много приветлива. Ние бяхме с предплатена храна и останахме доволни-много вкусни бяха ястията. За мен бяха в повече порциите, но за 16 годишният ми син бяха малки и му давах половината от моята порция или допоръчвахме(особенно на вечеря ). Цените са много приемливи. Нашите приятели бяха само с нощувки, но се хранеха в хотела, като поръчваха от менюто и не им излезна по-скъпо. Идеята им беше да ходят и в други заведения, но тъй като им беше много вкусно, основно ядяха в хотела.

Val1234 (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.30
16:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отлично място за семейна почивка.
Дано да можем да почиваме пак догодина.
Голямо благодаря за персонала и собствениците!

Kokopetul (1)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.05.31
16:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наскоро се завърнахме от 3 днвена почивка за майските празници. Останахме изключително доволни, хотелчето е много чисто и приятно. Хранихме се в ресторанта на хотела, като всичко беше много вкусно. Добро впечатление ни направиха и собствениците на хотела, които бяха много услужливи и дрожелюбни. Пожелавам им успешен сезон и със сигурност ще почиваме отново там.

Hotel Luxor (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни сам турист
2013.04.26
14:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Пише Ви Мирослав Александров, управител на хотел Луксор! Разбира се като всеки хотел, който държи на качеството и се стреми винаги да повишава качеството на предлаганите услуги и ние следим мненията на нашите гости.
Разбира се бихме отговорили и на "недоволната" госпожа (за съжаление, не можем да се обърнем към нея по име, тъй като е изцяло анонимна, така че да не останат други наши гости с грешно впечатление.

Ще бъда последователен, за да мога да обхвана всички ваши "неприятни" изказвания по наш адрес, които сте публикували тук и в други форуми. Там видимо много хора са се застъпили за нас:
1. "Пакетите ала 'ол инклузив' с които очевидно привличат клиентите са жалко подобие на това, което човек може да резервира навсякъде. Порциите са малки, а храната невкусна, основно готвени зимни манджи. Очевидно зареждат от най-евтините продукти, защото например трудно можеш да откриеш в сезона по-твърд и със зелена сърцевина домат или по-синкаво пиле, вероятно от онзи замразения 20-годишен внос. В крайна сметка се принуждаваш да поръчаш от менюто и тогава почва голямата суетня, защото всички сервитьори са предупредени да дават еднозначен отговор 'ще проверим' на стандартни въпроси като 'коя риба е прясна' или 'кое месо бихте препоръчали за децата'" - първо да Ви обясня госпожо, че ние предлагаме услугата "Пълен Пансион, която няма нищо общо с услугата "Ол инклузив". Казвам го защото по други форуми сте го споменали, явно (предполагаме) не сте знаели всъщност за какво плащате? Искаме да вмъкнем, че ако някога сме упоменали, че при нас ще ползвате "Ол инклузив" или сте го видяли някъде в наш сайт, веднага ще Ви осребрим 7-дневна екскурзия до избрана от Вас дестинация. Това, че лятото предлагаме готвени манджи НА ОБЯД е част от услугата ПЪЛЕН ПАНСИОН. Тъй като имаме още два ресторанта на други дестинации, мога да Ви гарантирам, че българина обича и иска да хапва готвени ястия на обяд. Особено за деца мисля, че това е перфектния обяд. Съжаляваме, че на Вас специално "готвените ястия не ви ВЪРВЯТ в жегата"! Логично е да не използвате услугата пълен пансион, която е наистина добра за цената, която се заплаща. Относно доставките ни - всички в Лозенец зареждат от едно място зеленчуците си, тъй като няма друго възможно място! Каквито са при нас зеленчуците, такива са в цялото село. Винаги поръчваме зеленчуците с най-добро качество, но няма да навлизам в темата за изгубената българска продукция и вносът на зеленчуци от чужбина! Опитваме се да зареждаме наистина най-доброто! Логично е когато попитате за прясна риба, сервитьорките да ви отговорят:"Ще проверим"! Колкото и странно да ви звучи, те не знаят за прясната риба от предния ден, тъй като тя се получава от рибарите по различно време на деня!
Порциите в никакъв случай не са малки, даже всичките ни гости казват, че са големи за цената, която предлагаме! Но разбирам Ви, винаги има лакоми хора, които искат всичко по-много, да напълнят чиниите и после да го оставят за хвърляне!


2. "Детският кът е единственото хубаво нещо в този хотел. Проблем е обаче близостта му до огромно пространство, обрасло с бурени и треви и веротно благоприятна среда за развитие на всякакви твари /на човек от компанията ни замалко да се забие кърлеж след минаване покрай тревите/." - в друг ваш пост в друг сайт бяхте писали, че детския кът е "прехвален". Сега изведнъж ви харесва. Наистина е трудно, човек да угоди на такива хора. Детския кът всъщност е дарение на хотел Луксор към всички посетители на Лозенец, тъй като е отворен за всички гости в Лозенец и повярвайте ми той е единствения в Лозенец свободен детски кът, който съществува благодарение на нас.
За тварите и кърлежите ще отговоря така: И ние бяхме преди 2 месеца в София, бяхме в центъра и си разбихме предните кормилни щанги на колата в една дупка, а като излязохме от колата ни нахапа едно куче без стопанин? - но ние не обвинихме ВАС???? Ние обвиняваме община София, нашата държава! Тук не можем да Ви помогнем. Общината пръска всяка година преди началото на сезона за "твари".
За Лозенец сме направили много? - тротоар пред хотела, което е работа на общината, път с чакъл, което е работа на общината, частично озеленяване на района и засяване на 18 дръвчета, пак работа на общината, направата на детски кът, изцяло отворен за гостите на Лозенец. Последното, което направихме е дарени за осъществяването на Джаз фестивал в Лозенец, който беше напълно безплатен за посетителите му, благодарени на нас и други като нас. Благодарим и за добрата работа на Общината, която има лошо наследство от предишното управление. Но на този етап работим заедно, за един по-добър Лозенец.

3. "Това е типичния в БГ 'семеен хотел', в който 'ден година храни'. Собственичката е около 50-годишна намръщена жена, чиято физиономия неизменно срещаш сутрин, обед и вечер и която с желязна ръка управлява семейната собственост, В бизнеса са впрегнати всички членове на рода, от съпруга, до далечни роднини, които очевидно целуват ръка, че им е осигурен поминъка за сезона и със страхопочитание вършат ежедневните си задължения /съдя по разговорите, които чух/." . - тук наистина няма какво да отговоря, другите коментари и съфорумци от други сайтове вече са го направили по-добре от мен. Навярно никога сте нямали собствен бизнес, но собствениците стоят там за да координират и организират работния процес, за постигане на по-добро обслужване.

4. "Стаите са горе-долу прилични, но например за допълнително легло дават един изкорубен единичен диван, който чрез издърпване на долната част би трябвало да служи за легло /дължината му е един метър/ - в нашия случай на детето краката му висяха от коленете надолу и се принудихме да го приберем при нас. За бебешкото креватче не ни дадоха чаршафи или матраче- явно за този пакет - толкоз. Матракът на съпруга ми беше със силно изскочили пружини и спането цяла седмица си бе цяло предизвикателство" - колкото и странно да звучи "изкорубения единичен диван" е дълъг точно колкото е дълго едно стандартно легло! Наистина обаче е проблем, когато хората си мислят, че са го разпънали, а те всъщност не са! Най-лесно става като попитате нашия персонал и те ще Ви помогнат да го разпъните без да се налага детето Ви да спи с виснали крака на земята. Бебешкото креватче е напълно безплатно при нас, а не както при 99 % от хотелите да се заплаща между 5 и 15 лв. на ден! За съжаление това не се забелязва от Вас! Ако ни бяхте помолили с удоволствие щяхме да Ви дадем. Просто 99 % от майките си носят собствени завивки за малките деца, затова не слагаме предварително, а даваме безплатно при запитване.
За матрака - имахме проблеми с някой от матраците, но в никакъв случай няма изкочили пружини, но тази година 2013 всички са сменени!


Самият факт, че втори пост пишете, за да оборите доволните гости - означава само едно - целенасочен опит да се "почерни" хотелът ни! Ние не Ви се сърдим! Разбираме, че сме един от най-пълните хотели в Лозенец, разбираме, че не можем да угодим на всички, защото всеки гост има различни очаквания. Но за няколкото години работа разбрахме, че колкото и да даваш всичко от себе си, винаги ще се намери някой, който да те разочарова с изказванията си.

Само информативно, искам да отбележа, че сезон 2012 над 70 % от посетителите ни са лоялни гости, които са идвали предишни лета при нас. Положението е същото до този момент и за сезон 2013! Това мисля, че е един красноречив отговор!

Благодаря на всички, които са се застъпили за нас! Продължаваме да се развиваме и да ставаме по-добри. Благодарим, че за 4 години работа имам стотици позитивни отзиви и 1-2 негативни от хора, най-често приятели на други хотелиери. И все пак понякога и ние грешим, но няма безгрешни хора. Молим да ни извините.

Извиняваме се и на анонимната госпожа, ако наистина, това което е написала го е мислила поне на 5 %.

Хубаво лято на всички!

Radoslawa Stancheva (1)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2012.09.10
18:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително сме доволни от престоя си в хотел "Луксор".Бихме го препоръчали на всички,които търсят спокойна и приятна почивка.

bobdavid (0)
отседнал Август 2012 за 2 седмици семейно
2012.08.27
07:50
коментар
lubo1978 (2)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.20
17:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

забравих да добавя че в ресторанта до автомата за вода няма чаши Сок да не говорим дори и някаква разтворима попара)) пак няма.
И фолдфебела дъртата собственичка която те гледа в чинията денонощно да не я ощетиш с нещо.
На никой не бих го препоръчал прехваления хотел Луксор има само външен вид

lubo1978 (2)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.20
17:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Реални неща
- до хотел няма път само пепел
- стаите канала в банята мирише постоянно леглата са с най евтините матеаци с изтърбушени пружини и са 192 см на човек с ръст 184 см ми стърчат краката терасите са безумно прашни
- ресторанта трагедия за 7 дни нито едно плодче за закуска за обед поискахме да си купим пак няма.((

krakrja (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.14
19:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително сме недоволни от престоя си в хотел Луксор, в който отседнахме семейно през юли тази година. Отидохме там именно заради коментарите, които прочетохме в нета и връщайки се се чудя дали не пишат основно самите собственици или техни приятели...
Пакетите ала 'ол инклузив' с които очевидно привличат клиентите са жалко подобие на това, което човек може да резервира навсякъде. Порциите са малки, а храната невкусна, основно готвени зимни манджи. Очевидно зареждат от най-евтините продукти, защото например трудно можеш да откриеш в сезона по-твърд и със зелена сърцевина домат или по-синкаво пиле, вероятно от онзи замразения 20-годишен внос. В крайна сметка се принуждаваш да поръчаш от менюто и тогава почва голямата суетня, защото всички сервитьори са предупредени да дават еднозначен отговор 'ще проверим' на стандартни въпроси като 'коя риба е прясна' или 'кое месо бихте препоръчали за децата'. Оказва се, че и на свободна консумацията порциите пак са малки и невкусни и в крайна сметка човек остава с що-годе пълен стомах, но крайно неудовлетворен от това, което е консумирал.
Стаите са горе-долу прилични, но например за допълнително легло дават един изкорубен единичен диван, който чрез издърпване на долната част би трябвало да служи за легло /дължината му е един метър/ - в нашия случай на детето краката му висяха от коленете надолу и се принудихме да го приберем при нас. За бебешкото креватче не ни дадоха чаршафи или матраче- явно за този пакет - толкоз. Матракът на съпруга ми беше със силно изскочили пружини и спането цяла седмица си бе цяло предизвикателство. Почистването на стаите сутрин представлява обилно замиване с напоен с белина парцал на пода и изхвърляне на кофата за отпадъци. Екстри като почистване на прах или на терасата не са включени. Чаршафи ни смениха на поискване на третия ден, явно не е предвидено по принцип.
Стилът на хотела го квалифицирам като "балкански барок" - с помпозна чак към кич архитектура и типично балкански нрави и обслужване от страна на собствениците. Това е типичния в БГ 'семеен хотел', в който 'ден година храни'. Собственичката е около 50-годишна намръщена жена, чиято физиономия неизменно срещаш сутрин, обед и вечер и която с желязна ръка управлява семейната собственост, В бизнеса са впрегнати всички членове на рода, от съпруга, до далечни роднини, които очевидно целуват ръка, че им е осигурен поминъка за сезона и със страхопочитание вършат ежедневните си задължения /съдя по разговорите, които чух/.
Детският кът е единственото хубаво нещо в този хотел. Проблем е обаче близостта му до огромно пространство, обрасло с бурени и треви и веротно благоприятна среда за развитие на всякакви твари /на човек от компанията ни замалко да се забие кърлеж след минаване покрай тревите/.
В заключение ще напиша, че документ за престоя си в хотела не получихме нито ние, нито останалите членове на компанията ни.

lubo19782012.08.20 17:57
всичко е вярно Но предполагам че поне при вас канала не е миришел денонощно в 306 мирише
Atanasova (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни семейно
2012.06.22
16:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току що се върнахме от тридневна ваканция от хотел Луксор .Направих резервация през сайт за колективно пазаруване и то още през зимата.Притеснявах се дали всичко ще е наред с ваучерите и с хотела.Останахме много приятно изненадани от самият хотел и от собствениците,от любезното им посрещане.Първоначално искахме стая с изглед към морето,но тъй като няколко пъти отлагахме резервациите и все ни влизаха в положение,решихме да се задоволим със това което ни предлагат домакините.Настаниха ни в стая на четвъртия етаж,която имаше много хубав изглед,от терасата се виждаше и морето и залязващото слънце в края на деня.Самата стая беше толкова просторна,уютна,чиста.Всичко подредено с много вкус и любов.Около самият хотел не е застроено и това ни даде нужното спокойствие,където на други места в Черноморието определено липсва.
Тук истински си починахме.
Благодаря ви от сърце.
Семейство Атанасови

silvetoasenova (2)
отседнал за 1 седмица семейно
2011.08.07
23:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място за почивка! Персонала е чудесен. Храната в ресторанта е на достапна цена и много вкусна! Препоръчвам го на всеки!

Eagleman (4)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.07.21
12:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни приключи нашата чудесна почивка в хотел Луксор. Не ми се беше случвало от много време да остана очарован от обслужване, храна и т.н., но ето и че това се случи

Именно прекрасната обстановка тук, ще ни "принуди" за първи път да повторим мястото за почивка в две поредни години.


Хотелско настаняване:
Много добре поддържани стаи и малки но функционални бани. Леглата са големи и удобни. Стаите разполагат и с разтегаем фотьойл, в случай че се настанявате с дете. Кабелната телевизия е с разнообразни канали /За сравнение миналото лято в Албена разполагахме с 3 - BNT1, BTV, Nova !!! /. Терасите са с добра гледка към морето и са достатъчно широки за двама души.

Хотелски удобства и чистота:
Типичен семеен хотел. Басейна се намира в задната част на хотела и е малко в сянка, но все пак близостта до плажа предопределя не до там честото му използване. Искам да отбележа, че това беше най-чистия басейн, в който съм влизал напоследък.

Също така за първи път срещнах наличието на библиотека, която е на разположение на гостите без допълнително заплащане!

Достъпът до интернет е наличен, като в някой от дните имаше проблем с използването му по стаите, но не и в общите части.

За семейства с деца има обособена приятна площадка с беседка.

Отдел Хранене:
Въпреки добрите общи впечатления, F&B отдела определено изпъкваше над всичко останало. Момичетата в ресторанта бяха винаги усмихнати, храната повече от прекрасна! Всичко се сервираше много бързо, въпреки че заведението беше винаги без свободни маси.
Ние бяхме на пълен пансион с включени закуска, обяд и вечеря.
Закуската е на блок-маса, докато при обяда и вечерята винаги има право на избор между 2 ястия. Порциите са големи.

И нещо, което не е маловажно - цените за невероятно ниски.
Напр. - Наливна бира /500 мл/ - 1.60 лв, Пържени картофи - под 2 лв. Всеки ден има и обедно меню с цени за ястие до 3 лв!!!

Нямам думи да опиша доброто впечатление, при това за ресторанта към хотел!


Местоположение:
Хотелът се намира на близка пешеходна дистанция до плажа /5 мин/, като има и достатъчно място за паркиране. Не е в самия център на Лозенец, но разстоянията са много малки и всичко е достъпно.

Цени:
Цената беше много приемлива за настаняване от 11 Юли - 80 лв за вечер /двойна стая/. При положение, че тя включва пълен пансион, няма какво повече да се желае.

Специални благодарности на г-н Александров, както и на целия негов екип. Надявам се, че ще успеем да направим резервация при вас и за следващата година.


Гледка от стаята - детска площадка Гредка от стаята - море
amandalena (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.06.19
15:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, наскоро се върнах от почивка, бяхме отседнали в хотел "Luxor". Избрах го именно заради добрите отзиви, които прочетох тук от вас. Наистина хотела предлага много добри условия, добра кухня, хубава градина с ресторант, стаите се почистваха редовно, бельото се сменяше на два дена, като цяло всичко нормално, но останахме много разочаровани от собственимката на хотела. Винаги, когато се срещахме из хотела никога не поздравяваше, все едно не забелязва гостите на хотела... Държеше се много надмено и с отношението си ни накара да се чувстваме, като натрапници. Когато си тръгвахме специално отидохме да си кажем довиждане, ние благодарихме и т.н, а тя ни гледаше с един студен поглед и нещо не каза, не ни попита дали сме доволни, не ни покани отново, не ни пожела лек път, все неща, които един хотелиер от чиста кортоазия и от най-малко уважение към гостите си...
Друго, което ми направи впечатление беше, че всяка сутрин на закуска пускаха един и същи диск и как все се случваше да ни посрещат с песента "Добро утро пиянице" ужасно неподходяща музика за прекрасния ресторант и то на закуска...
За съжаление на място където не ни посрещат и изпращат радушно и с усмивка и се държат надменно през цялото време повече немога да бъда клиент.

Barbararosa2011.08.21 15:59
съгласна съм с всички обслужването е на ниво, за библиотеката също мога със сигурност да кажа че хотел Луксор е единствения, който разполага с библиотека дори и в чужбина хотелите не предлагат четиво на почиващите.Бяхме там с майка ми през месец юни тогава платихме за целия престой на база ол инклузив 460 лв общо за двете.Любезните домакини поемат гостите си от автогарата. Добро впечатление ни правят и синовете на собствениците, от които лъха желание за работа и интелект.Благодаря на целия персонал за любезното обслужване и се надяваме отново да почиваме там.
sealevel (2)
отседнал Август 2010 за 2 седмици млада двойка
2010.09.12
20:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това което се казва за хотела в по-долните мнения е вярно. Не знам какво друго може да се добави. Останахме много доволни. Ресторанта е супер, масите са добре разположени навън. Препоръчвам само по-подходяща музика за подобна атмосфера. За градината поздравления, защото подобно нещо изисква постоянна поддръжка. Също ще спомена, че архитектурата на хотела е най-атрактивна в околността. Радваме се, че получихме такова добро отношение там. Искам да спомена, че Мирослав имаше готовност да ни върне парите ако си бяхме тръгнали по здравословни причини. Не много места могат да се похвалят с това.

Като недостатъци се присъединявам към мнение 5, но терасите са си ОК.

За Лозенец- спретнато малко селце, не е блъсканица по улиците. Ако търсите спокойствие там ще го намерите. В околността има 3 по-интересни плажа- Корал, Арапя, централен. Ако изключим камъните от начало във водата, Корала е най-хубавия плаж- голям и не е претъпкан. Няма платени чадъри и шезлонги, които да заграбват от пространството. На Арапя имаше безплатни чадъри, водата беше много чиста, но като цяло е малък плажа. Централния плаж е много близо до хотела и също не е лош, ако не ви се ходи/кара към другите.

sealevel2010.09.12 21:05
*Сетих се да добавя, че около хотела в прекалена близост няма други сгради, пространство което ми е липсвало на много други места.
ivanka stancheva (0)
отседнал Август 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.08.26
16:42
коментар
lars74 (2)
отседнал Юли 2010 за 2 седмици семейно
2010.07.21
11:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина прекрасно място за почивка за хора, които обичат спокойствието. Почивах в началото на юли с пакет пълен пансион.Обслужването в хотела и ресторанта беше на ниво. Цените са нормални. Стаите се почистват редовно, в хотела и около басейна е много чисто и приятно. Като единствен недостатък мога да отбележа лошата (все още) инфраструктура около хотела - пътят все още не е асфалтиран, но и това предстои да се оправи.
Като цяло препоръчвам на тези, които се двоумят, да стягат куфарите и да отиват към хотела. Всичко си е както е описано в сайта. Приятна почивка!

tanita (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица възрастна двойка
2010.07.18
18:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С моя приятел бяхме в хотел Луксор - 03.07 до -9.07.10 г., за една седмица, пълен пансион. Доволни сме от хотела, персонала и кухнята. Цените са съвсем нормални. Прекарахме прекрасно, нямаше никакви проблеми. Благодарим на семейството - собственици на хотела за чудесното пребиваване там, заслуга за това е отношението им и разбира се хотелът като интериор и поддържане. Таня и Михаил.

Gergana Tsvetkova (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2010.07.13
22:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
искам да изкажа огромната си благодарност на Управителя,неговото семейство,както и на целия прекрасен персонал, които ни осигури отлични условия и професионално обслужване през целият ни престой. Вече две семейства ще посетят това прекрасно място по моя препоръка. Всичко в хотела е на ниво, близо е до плажната ивица, храната е много вкусна. Бих препоръчала на всеки който има възможност да го посети , а на екипа които се грижи всичко да е наред, желая много успехи!

pharizanov (2)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.06.29
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
До всички които се интересуват относно хотел Луксор в село Лозенец.
Посетихме хотела за първи път след посещение на страницата в интернет в периода 12.06.2010-22.06.2010 и мога да Ви кажа ,че хотела е страхотен, много чист на супер за сезона цена, стаите се почистваха според желанието на клиента, което в нашия случай всеки ден, смяната на чаршафите е на два три дена. Относно ресторанта мога да кажа само, че са изключително любезни и приятни хора. Храната е в доста големи порции много вкусна според нас и на много добри цени, сега във всеки ресторант има неща които може нещо да не ти допадне, но това е напълно нормално всеки си има свой вкус. Гледката към морето е в зависимост от стаята или апартамента никой не е виновен че е застроено толкова. Това че не е асфалтирано мисля ,че не е проблем на хотела, така че само можем да пожелаем успешен сезон и дано другата година да останем толкова доволни.
Семейство Харизанови


antibritney (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица семейно
2010.06.26
15:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наскоро се прибрах от Лозенец и Луксор и ще опиша накратко ситуацията там тази година. Дано коментара помогне на други, които като мен много мислеха къде да резервират почивката си. Самия Лозенец беше доста пуст в средата на месеца и определено места на плажа имаше бол. Само дето са се изхвърлили с цените на плажа. Чадъра на плажа е 10 лв., което ни се стори много за този период на годината и главно висяхме на свободната зона в края на плажа.
Хотелът наистина е както е описан в сайта, много е красив с добре подържана градина. Детският кът и той е реалност, тъй като когато аз резервирах само ми бяха обещали да качат снимки и да си призная малко се притеснявах, но всичко се оказа както ми го бяха описали по телефона. Привечер се пълнеше с деца и моята сладурана си играеше с другите дечица. Имаше и много семейства с деца в хотела, явно такъв им е таргета. Около хотела е много спокойно и я нямаше тая блъсканица, която беше горе в селото през уикенда.
Храната е наистина много вкусна, щом капризната ми дъщеря, която по принцип яде само сухи неща, си изяваше готвените ястия, значи всичко за мен е наред. Цените бяха много прилични. Ползвахме услугата им пълен пансион и излизахме от хотела само за разходка и плаж.
Персонала е страшно любезен и отзивчив, може би защото е семеен хотел и цялото семейство помага във всичко. Похвална е и организацията в хотела, липсваха онези малки недоизпипани неща.
Стаите се почистваха всеки ден и наистина си беше много чистичко.
Единственото, за което съжаляваме е, че нямаше стая с изглед към морето за нас, но другата година ще резервираме по-рано.

Дано да помогна и на други семейства в своя избор и желая много здраве на тези добри хора, които ни направиха почивката прекрасна.

Агнеса Алексиева
отседнал Август 2009 за 3-5 дни сам турист
2009.11.23
17:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Чудесен хотел,добро обслужване,отзивчиви служители и добра кухня.Зима е,но отново мисля да отида там!Дано само общината оправи пространствата между хотелите.Жалко е,че хората работят със старание,а пейзажа е толкова зле!!

Вяра Иванова
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.24
15:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел.Интересна архитектура, отлично местоположение, перфектно обслужване.Препоръчвам го горещо на всички

Галя Атанасова
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.09.23
15:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме си прекрасно в хотел Луксор. Най-голямо впечаталение ни направи първо архитектурата на хотела, която е наистина уникална за Лозенец и спокойствието, което за нас беше много важно, тъй като юли месец бяхме в Созопол и буквално не можахме да дремнем. Хотелчето е близо до морето и е направено с много вкус. Обслужването е ОК, почистването също – почистваха ни стаите всеки ден. Прекарахме една прекрасна НЕЗАВИСИМОСТ на България  Препоръчваме го!


Ники и Криси
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.09.19
21:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел,персонала е на ниво. Изкарахме страхотна почивка и догодина пак ще сме там. Препоръчваме го на всички които държат на чистотата удобствата и спокойствието. Не се чудете а в Хотел ''ЛУКСОР'' отседнете!!!

А. К., гр. София
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.09.14
12:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ще започна с плюсовете: любезен персонал, добра кухня на добра цена, близо до плажа.Има и минуси, които са провокирани от твърде измамния сайт на хотела. Всичко е представено твърде грандомански. Все пак хотела не е толкова голям, за басейна няма да коментирам около него има само 3 шезлонга ама то и толкова хора се събират в него, терасите са адски малки, а така неречената "живописна гледка към пленителната морската шир" е пресилена.И не на последно място инфраструктурата е лоша, а в съседство празните терани са обрасли с треви.

Райна Маринова, София
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.30
14:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изразя и аз моето възхищение от архитектурата на хотел Луксор. Определено хотелът е с най-добрата визия в цял Лозенец и е близо до плажа. Собствениците и особено момчето на рецепцията, което се оказа голям шегаджия, бяха много мили и ми позволяваха редовно да си проверявам пощата от компютъра на рецепцията. Като плюсове мога да изтъкна чистотата, храната в ресторанта (особено готвените ястия), библиотеката в хотела (която мен лично много ме изненада) и разбира се отзивчивия персонал, който постоянно ни угаждаше на капризите. Като минус мога да отбележа липсата на рум сървиз, тъй като аз съм си глезла и не обичам много да се разхождам по етажите за едно кафе. Другата година, живот и здраве пак ще го посетим, но се надявам да отпуснат повече отпуска от работата! Успехи им желая!

П. П. - В. Търново
отседнал Август 2009 за 1 седмица с приятели
2009.08.25
21:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел, с изящна архитектура. Чистота,услуги,кухня,обслужване са на ниво-персонала е чудесен.Единствено не ми хареса това,че в стаите се чува шума от вътрешните стълби.Но пък всичко останало си струва и си заслужава да гостувате на хотел "Луксор".

Иво Миланов гр.Перник
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.06
19:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добър като архитектурно изпълнение хотел, няма по красива сграда в целия Лозенец. Много приветливо място за хора с малки деца (горещо го препоръчвам) с особено мил персонал който наистина си обича работата. Уютно ,тихо място в което можете да си отпочинете наистина отлично. От името на моето семейство пожелавам успех на тези мили хора !!!

софка стефанова
отседнал Юни 2009 за 1 седмица семейно
2009.06.30
22:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Луксор е много хубав семеен хотел, нов. Като архитектура просто се откроява в Лозенец от останалите хотели. Чистичко, удобно, тихо и спокойно. Много близо е до плажа. Цените са ОК и за стаите, и за храната в ресторанта. Готвят много вкусно. Вярно, че не предлага много екстри, но затова пък и цените са поносими. В стаите има телевизор, климатик, хладилник; който си има лаптоп, може да си го вземе. Собствениците са мили и гостоприемни. Единствено неприятно впечатление ми направиха буренаците в тази част но Лозенец. Дано Общината се заеме в близките една-две години да облагороди този район на селото, защото магарешките бодили отблъскват.
И все пак идете в "Луксор", няма да съжалявате!

Tania Ilieva2009.07.07 16:56
Препоръчваме ви го, много хубав нов семеен хотел! Съвсем близо до плажа, има си и малък басейн. Вътре е ново и ЧИСТО! Храната в ресторанта не е скъпа и е вкусно. Пак бихме отишли, личи си че холета е направен с много стил и желание

Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share