хотел Катерини ***, Синеморец

Рейтинг:  4 star rating  3.9 / 5 (14 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0.1 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
aatsarova (1)
отседнал Юли 2017 за 1-3 дни млада двойка
2017.08.01
22:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На пръв поглед стаите на хотела предлагат удобство и уют. Стаите са чисти и светли. Имам забележки, които съм срещала и в други хотели - счупена слушалка на душа, която криво ляво е залепена с тиксо, слабо налягане на водата, счупен бутон на тоалетното казанче и т.н. Разочарованието идва при евентуален проблем със стаята. Климатика тече на терасата, а ние бяхме обвинени, че сме направили новоднение от една изключително нелюбезна жена. Последваха проверки на стаята, чакане пред рецепцията и накрая, когато тази жена установи, че няма проблеми дори не се извини за недоразумението. Определено не бих се върнала там.

adi vladi (1)
отседнал Август 2012 за 3 седмици семейно
2013.10.09
12:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Бях в този хотел миналата година и останахме многооо доволни от обслужването. Стаята ни се почистваше всеки ден, дори леглата ни оправяха качериерките,беше ни много приятно,когато се вьрнехме от плаж,дори и дрехите ни бяха подредени,които в бьрзината разхвьрляхме.хранехме се в ресторанта,защото беше много вкусно,а пиците им са божествени,нямат аналог,освен това винаги ни правеха 10% отстьпка.и не мога да разбера,за какво са тези злобни писаници, и си мисляе това не са клиенти,а завистливи конкуренти,защото хотела и обслужването да много приятни,а и там отсядат само богати и многооо богати клиенти,сьдейки по авто-парка в хотела.понеже си удьлжихме престоя от Две седмици на три се запознахме и сьс собствениците на хотела. Изключително любезни,отзивчиви усмихнати и юриветливи ,а най важното професионалисти.мисля си,че злите коментари са от отчаени хотелиер,техни сьседи,който не им пстава друго,освен да завиждат или от некадьрен персонал,който се опитва да краде и мами клиентите, но не му се позволява , защото корекноста е на ниво. Пожелаваме на собствениците, да са живи и здрави и да показват на всички останали, какво е да можеш.

branimiravelichkova (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.09.05
14:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Нашите впечатления са много, много добри, изкарахме си страхотно. Собствениците са много мили и ведри хора, винаги гледаха да ни угодят във всичко, така ни предразполагаха, че се чувствахме като у дома си.Винаги ни приготвяха храна както и когато пожелаехме, затова се хранехме само при тях, защото и продуктите с които се приготвяха нещата бяха от високо качество,а цените на ястията безобразно ниски.Хотела е много чист и подреден, а стаите се чистеха ежедневно. Моето лично мнение е, че цената, която платихме беше ниска и всеки лев беше оправдан.Догодина ще отидем пак

alive (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни млада двойка
2010.08.19
12:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Бих искала да предупредя бъдещите гости на хотел „Катерини“ за грубото отношение, на което могат да се натъкнат, ако решат да почиват там.
Аз направих резервация по телефона, без никакво потвърждение в писмен вид, която се наложи да отменя поради заболяване. Уведомих своевременно хотела и в желанието си да бъда коректна се поинтересувах дължа ли неустойка и в какъв размер (въпреки, че не бях подписвала никакви документи, нито бях получила потвърждение на резервацията). Отговориха ми, че дължа 100 лв. неустойка, без никаква обосновка за начина на формиране на тази сума — цената за двойна стая е 70 лв. на нощ, резервацията беше за 4 нощувки. Обичайна практика в такива случаи е неустойката да е в размер на първата нощувка, но явно в хотел „Катерини“ имат свои правила, които към момента не са обявени никъде на уебсайта им.
Аз им преведох поисканите 100 лв. незабавно, в момента, в който видях писмото им (около час и половина след като го бяха изпратили), и веднага ги уведомих, като любезно им пожелах успешен сезон.
Но какво беше изумлението ми, след като няколко ЧАСА по-късно получих имейл от хотела, в който с нагъл и наставнически тон бях обвинена, че не съм превела никакви пари, че нямам съвест и че благосклонно няма да предявяват иск към мен?!?!
Дори след пояснение от моя страна, че парите са преведени незабавно, но няма как да пристигнат за няколко часа, плюс извадка от банковия превод, грубият тон и обвиненията в некоректност продължиха.
Към момента хотел „Катерини“ е получил моите пари, а аз не съм получила нито извинение, нито фактура — след като поисках да си изпълнят задължението и да ми изпратят фактурата за получената неустойка (предложих им да я изпратят по имейл), ми беше отказано с абсурдното обяснението, че фактурата била на кочана в Синеморец и чакала моя подпис.
Неприятно впечатление прави и фактът, че нито едно от електронните писма не беше подписано, явно анонимният формат е предпочитан от тях по някава причини.
В заключение ще кажа, че подобни прояви на грубост и непрофесионализъм петнят българския туризъм и вредят на доброто име на страната ни като туристическа дестинация.
Пожелавам приятна почивка на всички и дано нямате подобни неприятни преживявания.

Bibsankata (1)
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2010.05.09
13:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През месец юли изкарахме 11 чудесни дни със съпруга ми в хотела. За всичко е помислено така ,че не ти остава нищо друго освен да се отдадеш на релакс. Атмосферата и гледката са прекрасни , персоналът вежлив и прави всичко необходимо,за да се почувстват гостите добре. Хотелът е уютен и отлично подържан.Препоръчвам Ви го , ако искате да изкарате спокойна и незабравима ваканция. Най-прекрасната ни почивка, на най-прекрасното място! Всичко беше страхотно! Хубаво е, че повече няма да се замислям къде ще отседнем.Собствениците са едни от малкото хора в България, които знаят как да накарат туриста да се върне пак! Благодарим им за всичко!

djudji (1)
отседнал Август 2009 за 2 седмици семейно
2010.04.27
12:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да кажа на всички които се чудят каде да отседнат това лято,да изберат хотел 'Катерини" в Синеморец!Просто аз и съпруга ми останахме очаровани,въпреки че в началото когато ни го препорачаха бяхме малко предубедени,защото хотела беше нов и като всеки нов хотел си мислехме че може би все нещо няма да е наред,напротив всичко беше повече от прекрасно,като започнем от собствениците толкова сърдечни и дружелюбни хора рядко се срещат още повече като собственици,накараха ни да се почустваме като у дома си!Държат здраво на хигиената,всеки ден стаите ни светеха,а Кухнята....невероятна,малко столични ресторанти могат да се похвалят с такива специалитети,а и на толкова достъпни цени,но наи важното е че когато се сетим за изминалото лято и престоя ни в това прекрасно хотелче спомените са незабравими!Хора не се замисляйте,прекрасно е...тази година пак сме там......а и не се бавете доколкото разбрахме за юни хотела е пълен!!!Успех и щтастливи емоции а те са гарантирани там!!!

Веселина Веселинова
отседнал Септември 2009 за 1 седмица с приятели
2009.09.12
11:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съвсем случайно избрахме хотел "Катерини" за почивка - от интернет.Очаровани сме от престоя си там!Самият хотел е чудесен - с прекрасно обзавеждане,приятна атмосфера и изключително любезни домакини.Кухнята на ресторанта към хотела е перфектна - специалитетите на готвача Милчо са наслада за сетивата и са приготвени с много любов и умение - никъде не сме опитвали по - вкусни ястия!!!Чистотата е на много високо ниво - никакви забележки в това отношение.Препоръчваме хотела на всички,които искат да си починат в Синеморец,да избягат от стреса и да се насладят на пълноценен релакс!Хотел "Катерини" е място,където наистина човек може да си почине пълноценно,обгрижван от приветливите собственици и усмихнат персонал!

Георги Величков
отседнал Септември 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.09.07
15:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятен хотел,идеално място за почивка.
Превъзходна кухня , изключително добро обслужване.
Собствениците са много любезни и приятни хора ,както и целия персонал на хотела.

И. Георгиева
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.24
16:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес се върнахме от почивка със сина ми в хотел "Катерини" и искаме да споделим задоволството си от престоя си там. Наистина, всичко посочено в сайта съответства на истината, с изключение на паркоместата, но всъщност няма никакъв проблем да оставите автомобила си пред хотела. Собствениците са много любезни и откликват на дребните капризи на летовниците. Всеки ден се осведомяват за нуждите и проблемите на почиващите.
Особено добър е ресторантът на хотела - кухнята е превъзходна, с цени, които са дори по-ниски от цените в околните бирарии, а обслужването е просто перфектно. Сервитьорката Албена е един перфектен професионалист, който не само опознава гостите, но умее да им предложи най-подходящото за тях меню, да препоръча най-доброто от кухнята и да направи вечерята още по-голямо удоволствие.
Препоръчвам хотела на всички, които искат да почиват от градския шум и суета на едно тихо, спокойно и уютно място, направено и поддържано с вкус и според европейските стандарти.

Станка Петрова
отседнал Август 2009 за 3-5 дни сам турист
2009.08.16
15:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не си заслужава парите. Има много по-добри хотели от този. Лош мениджмънт и лошо обслужване.........., по-добре идете другаде.

Мария и Христо
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.08.13
16:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е съвсем ново,оборудвано с всичко необхдимо за приятен престой,на чуесно място-близо и до двата плажа,както и с чудесна тераса,идеална за сутрешното ви кафе.
За съжаление персонала не беше особено мил и любезен.Стаята ни не беще изметена нито един път за 5 дни,което определено не отговаря на цената.

Evstati Geshev
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.01
20:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За тази цена... има и по-добри хотели,не с изглед към фургони!
Идете и се убедете.

Gergana Todorova2009.08.02 00:33
TOVA LIATO POSETIHNE SINEMOREC SLED MNOGO PROUCHVANIA ZA HOTELITE TAM SI NAPRAVIHME REZERVACIA ZA HOTEL KATERINI.OSTANAHME OCHAROVANI S MOIA PRIATEL OT HOTELA BIAHME V STUDIO GLEDKATA BE6E RAZKO6NA S IZGLED KAM MORETO V HOTELA BE6E MNOGO CHISTO.ZAKUSKATA VINAGI E PRIASNA I RAZNOBRAZNA,A I RESTORANTA E SAS STRHOTNA KUHNIA NAI DOBARATA V SELOTO VSICHKO SI ZASLOJAVA6E CENITE SA MNOGO NORMALNI .BLAGODAREIM NA MILITE SOBSTVENICI KOITO OGAJDAHA NA VSICHKITENI KAPRIZI.DOGODINA PAK SME TAM CEKLUVKI.
Tania Mihailova
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.07.30
15:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-хубавия семеен хотел в Синеморец.Ако имате възможност посетете го няма да съжалявате.Изобщо всичко в Странджа е уникално.

mariet ivanova
отседнал Април 2009 за 3-5 дни млада двойка
2009.05.14
00:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

тожа е наи хубавиа хотел в синеморец нови4ко 4исти4ко толкова е приатен с страхотни впе4етлениа сам цените со много нормални за това високо ка4ество.


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share