семеен хотел Рай ***, Лозенец

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (12 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
atanasgeorgiev (1)
отседнал Август 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.22
16:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Перфектното място за почивка! Отлично обслужване и кухня! Ведра обстановка, чистота и спокойствие! Наоколо няма шумни заведения. Намира се само на няколко метра от плажа и е с идеален изглед!

ivanestio (3)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.08
12:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вече втора подред година отсядаме със съпругата ми в този хотел, но сега реших да споделя малко от своите емоции от престоя си там!След престоя си миналата година,за тази даже не се и замисляхме къде да отидем, знаехме, че пак ще бъде в Хотел "Рай", защото тук найстина е РАЙ във всяко едно отношение!
Като започнем от всички удобства с които разполага хотела, а те са изброени в описанието и стигнем до всичко друго което не може да се опише с думи, а трябва да се преживее.Тишината вечер съпроводена от звуците на щурчетата наоколо и шума на вълните са единствените звуци, които чувахме, няма шумни заведения наоколо, няма прехвърчащи автомобили, само спокойствие, което ви тонириза и зарежда с енергия.Плажа е на 50 крачки от хотела и се вижда от терасите с морски изглед, където вечер си релаксирахме с питие преди лягане, наслаждавайки се на гледката към морето.В хотела има двор в които меже да пойграете федърбал или волейбол, като не е необходимо да носите нищо, хората са помислили за всичко, има и ракети и топки, даже собствениците ни предоставяха техните велосипеди с които обикаляхме в селото и го разглеждахме.
Собствениците са много мили и ведри хора, винаги гледаха да ни угодят във всичко, така ни предразполагаха, че се чувствахме като у дома си.Винаги ни приготвяха храна както и когато пожелаехме, затова се хранехме само при тях, защото и продуктите с които се приготвяха нещата бяха от високо качество,а цените на ястията безобразно ниски а за по специални неща си давахме заявка от предишен ден, бяхме като малки деца, на които нищо неможеше да се откаже, а и за сегашния и предишния ни престой, като се замисля, няма нещо което да сме поискали и да не сме получили.Хотела е много чист и подреден, а стаите се чистеха ежедневно.Просто толкова много неща мога да напиша за топлото отношение на собствениците към нас, а и към всички посетители на хотела, че ще трябва да го оформя в книга, която да се отпечата, а на всички други хотели ще бъде раздадена като книга за пример, за това как да се държат с клиентите си, защото на много други хотели в които сме отсядали звездите са им били подарени, а тук звездите ако се дадат според нивото на хотела, то могат да олепят с него цялата си фасада.Бъдете гости на този хотел препоръчваме ви го с две ръце, няма да съжалявате!
П.П.Собствениците от сега се приготвят за предстоящото до година световно по футбол и вече имат закупен огромен екран и мултимедия с която ще оборудват градинката на хотела, за феновете на футбола!

pharizanov (2)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.10
22:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е изключително приятно и чисто място за почивка, собствениците са мили и много любезни хора, заслужава да се посети.

Харизанови 04.09.2010-10.09.2010

Vlado Marinov 2 (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.09.07
14:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мои познати ми препоръчаха с. Лозенец и по-специално хотел "Рай". Имам опит с хотелите по нашето море и мога да се доверя на преценката на тези хора, но въпреки всичко, бях приятно изненадан от престоя си там.
Тип семеен хотел, това е място което предлага удобен престой и пълноценна почивка (...или каквото е там) независимо от това дали сте с дете, голяма компания и т.н.
Хотелът е съвсем нов, но това което, го отличава от другите е отношението на домакините към гостите. Никакви компромиси по отношение на обслужването, сърдечни, непринудени и приветливи тези хора те карат да се усещаш значим и на място.
Първият ми престой в хотел "Рай" през м. юли ме накара да променя плановете си за август и отново да бъда отново негов гост и през август.
Благодаря ви и до нови срещи!

mishoni (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.01
19:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивката в това хотелче наистина ни хареса... Чувствахме се много добре. Имахме всякакви удобства и въпреки притесненията ми,че с малко дете ще ни е некомфортно,въобще не беше така. Спокойно и приятно минаха дните ни там и даже искахме още... В големите жеги се криехме в стаята и разхлаждахме с климатика.,Плажа е много близо ,затова не се притеснявахме да ходим по няколко пъти на ден. Бяхме посрещнати сърдечно и си обещахме ,че ще се видим пак догодина!!! Ако човек иска да си изкара добре на морето със семейството си- нека да посети Хотел "Рай".Всички наши познати,на които препоръчахме хотела и го посетиха,останаха очаровани...


дори и за малко бебе беше удобно плажа е много близо децата се чувстваха супер
Marina (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.31
12:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е едно прекрасно място за почивка! Собствениците са изключително мили и приветливи хора. Всичко посочено в рекламата на хотела отговаря на истината - плажа е на 2 минути, има място за паркиране, стаите са достатъчно просторни и се почистват всеки ден.
Доста от българските хотелиери имат какво да научат от отношението в този хотел!
Препоръчвам Ви го горещо!

vesela_licheva (0)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица с приятели
2010.08.12
16:34
коментар
mariana milosheva-krushe
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.13
22:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В края на август 2009 заедно с съпруга и дъщеря ми прекарахме 8 прекрасни дни в Хотел Рай. Прекрасно местоположение - на метри от централния плаж,с чисти и просторни стаи, но това което направи прекарването ни прекрасно беше топлото отношение на собствениците на хотела. Това е наистина семеен хотел, където ни преха като част от семейство. Догодина ще отидем пак.

Vania Laleva Elin pelin
отседнал Септември 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.08
16:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотела семейно за една седмица и останахме много приятно изненадани!Собственецете са много мили и приятни хора през цялото време ни угаждаха;Поддьржат много чисто навсякьде; Препорьчвам го на всички; догодина пак сме там

6u6kite ot Plovdiv
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.09.05
20:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Адски приятно хотелче!Направен е с много вкус и топлина.Стаите са много уютни,а собствениците са много гостоприемни,мили и отзивчиви хора.(правят страхотен хляб на жар).Бяхме в този малък рай с приятели през август и сме изключително доволни!

Nonka Bojilova
отседнал Август 2009 за 1 седмица млада двойка
2009.09.01
19:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искаме да благодарим на цялото семейство Димитрови за уюта и комфорта,които ни създадоха,и направиха почивката ни истински рай!
Хотелът е много хубав,спретнат и се поддържа чист!Стаите са наистина просторни,обзаведени с вкус и стил.Плажът е на едно мостче разстояние.Лозенец е едно прекрасно курортче,в което човек може да открие много красиви местенца.
Спечелихте приятели занапред!Пожелаваме Ви много успехи!

Венета от гр.Пловдив
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.07.12
23:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да поздравя Николина и цялото семейство за комфорта, уюта и топлината, с която ни посрещнаха. Бях в хотела за една седмица със семейството си, накараха ни да се чувстваме наистина желани гости, което е най-важното. Работят с много хъс, поддържат добра чистота и удобство на гостите. Желая Ви успех!

Katya Staneva
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.06.13
12:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е хубаво, малко, тип семейно! Стаите са широки и просторни и имат частичен изглед към морето! Хигиената е на ниво! Аз го посетих за един уикенд 5-7 юни и останах много доволна както от хотела, така и от самото местенце Лозенец. Много приятно за почивка и на добри цени! Посетете го - няма да съжалявате!
Весело лято на всички!

Величко Георгиев
отседнал Май 2009 за 2 седмици с приятели
2009.05.13
14:01
коментар
Тихомир Вачков2009.05.25 12:41
отговор
proniceras2013.05.20 04:17
отговор

Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share