къща за гости При Братята **, с.Орешак

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Троянски манастир
Ловеч    4 км
Беклемето-Троян
Ловеч    14.2 км
водопад Видимско пръскало
Ловеч    19.1 км
Екопътека Видимско Пръскало
Ловеч    19.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
didony_7 (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.10.19
21:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С удоволствие си спомням за дните, прекарани в къщата! Споделих с колеги и приятели за романтиката, уюта и човещината, които срещнахме при вас. А те казаха, че няма нужда от много думи, тъй като очите ми все още блестели като говоря за "При братята", пък и снимките ми във Фейсбук говорят достатъчно за всичко, което предлагате...Без да ви лаская излишно, но наистина и аз , и моето семейство се чувствахме като у дома си! Благодарим ви!

bratyata2012.10.23 14:07
И ние Ви благодарим за прекрасните думи.Удоволствие е да посрещаме гости, като вас!!! Очакваме отново Вас,семейството Ви и вашите колеги и приятели

С Уважение,
Марианна Балабанова
Управител " При Братята"
didi_dimova (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2012.07.21
13:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналото лято почивахме в тази къща и първото ни впечатление беше, че домакините не ни посрещат като туристи, а като приятели. Така ни и изпратиха! С удоволствие ще се върнем отново! Всичко е прекрасно - непринуденото и топло отношение на домакините, вниманието към всеки гост, оригиналните имена на всяка стая, подредба с толкова вкус, всевъзможни удобства, като всичко това осигурява една прекрасна атмосфера и истинска почивка.

bratyata2012.07.23 10:45
Благодаря !!! Много сме щастливи, че сте останали доволни от гостоприемството ни.Очакваме ви с огромно нетърпение отново
Всичко Добро и до скоро
С уважение,
Марианна Балабанова

Други хотели в с.ОрешакЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share