хотел Оазис, Черноморец

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (11 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Iva.vt (1)
отседнал Август 2017 за 2 седмици семейно
2017.09.09
23:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно хотелче, близо до плажа и до търговската уличка. Леля Янка (хазайката) е много отзивчива жена. Изкарахме две седмици и на никой не му се тръгваше. Част от терасите са с невероятен изглед към морето. Мястото е тихо и спокойно. Стаите се чистят всеки ден. Препоръчвам го за хора с деца заради добрата му локация.

Veronika_B (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2013.07.09
11:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналото лято посетихме хотел Оазис. Останахме много доволни от всичко. Стаите се чистят всеки ден. Повечето тераси са с невероятен изглед към морето. Двора на хотела е прохладен и приятен, с много сянка и цветя. В него има дори параклис.Басейна е чист и температурата на водата в него е идеална. Хората, които се грижат за почивката ни са отзивчиви и много добри, настроени са приятелски към всички. Плажа е под хотела, центъра също е близо. Препоръчвам този хотел на всичките си познати. Чудесен е.

ekaterina II (2)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.09
16:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Два пъти вече писах мнения,но за съжаления нещо не ми излизат на предната страница с мнения.Затова този път казвам просто и ясно -страхотна почивка си изкарахме на това място,благодарна съм за всичко на хазайката,да е жива и здрава още дълги години защото ние ще сме май редовни нейни клиенти


ekaterina II (2)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.27
20:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мнението ми е в разрез със Силвия понеже на нас с мъжа ми много ни хареса,и басейна си ползвах когато си поискам,и паяжини не съм видяла и отношението на жената си беше страхотно и всички удобства си ползвахме.И първо се настанихме в една много хубава стая горе обаче стълбите бяха стръмни а понеже и ние бяхме с 4 годишно хлапе я помолихме да ни премести,парите бяхме платили вече но жената изключително доброжелателно подходи и си ни примести в освободила се на по долния етаж стая,изгледа беше страхотен изобщо ще сме май редовни клиенти


silvia lilova (2)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.24
22:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Оазис-няма нищо общо със снимките, само панорамния етаж явно е по добре обзаведен.Паужини в стаите, уж чистят всеки ден, но не е това което се предлага на снимките. Бях там за 6 нощувки, ако не че бяхме с дете на 2 години, да съм се преместила,но пък бяхме пратили капаро да си резервираме.Наистина има само 1 контакт и той е на терасата.Наложи се брат ми да се тръгне,поради това че не му харесва стаята и собственичката неиска да му върне парите,не стига че беше сам в двойна стая,климатиците те просто са охладители -нищо и половина от тях, макар че аз имах уговорка да имаме климатик в стаята но уви, нямаше.По телефона едни уговорки, след това друго става на място, абе с две думи-за тези пари има и по хубави хотелчета.

batbengazara (1)
отседнал Август 2010 за 1 седмица семейно
2010.08.04
19:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

освен малките и тесни стаи и повредените легла в тях,липсата на поне един контакт в които поне да си заредиш телефона както и липсата на топла вода след 21:00 часа а да не говорим и че хотелиерката мрази деца и иска пари за климатик който липсва в някои стаи и за капак за 6 дни престой сменихма 3 стаи и то не по наше желание така почивката ни мина в местене на багаж и да не пропусна че джакузито не работи а водата в басейна е ледена

7773777 (1)
отседнал Юли 2009 за 2 седмици с приятели
2010.04.20
21:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

А нам понравилось.Тихо,спокойно,чисто.Все,что нужно,рядом.Хозяйка Янка очень приветливая и доброжелательная.Цены вполне подходящие.Буду рекомендовать своим знакомым,для отдыха с детьми школьного возраста то,что надо.

Незабравка
отседнал Август 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.09.07
16:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това лято ,водени от добрата реклама на хотела ,имахме неблагоразумието да го посетим.Единственото добро нещо на този хотел е добре изработения сайт,който лъже много хора.Престоя си в хотела ще определим с едно изречение:" за бога,хора,не ходете там".Това не би могло да се определи на почивка,а по-скоро на нервна криза от безбожно старото обзавеждане,скърцащи врати,счупени гардероби,джакузито -не работи и няма изгледи да заработи,изпочупени плочки в басейна и съмнителна чистота.Не си харчете парите напразно!

Reborn (1)
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.25
16:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно място за една пълноцена почивка.Близо до плажа и центъра но същевремено на тихо и спокойно място.Със сигурност и другото лято ще сме там.

2007.06.29
14:58

Хотела е прекрасно място за една интензивна почивка! Близко до брега и всичко останало в Черноморец и на изключително спокойно място!

2007.06.26
15:10

не искат клиенти за уикенда и не правят намаления за деца ?!


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share