хотел Френдс, Лозенец

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
На море в Лозенец
Бургас    0 км
На море в Китен
Бургас    4.1 км
Плажове в близост
ММЦ Лозенец
Лозенец    0.5 км
плаж Оазис
Лозенец    1.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
tourist, kojto e vijdal mnogo
отседнал Май 2008 за 3-5 дни млада двойка
2009.06.29
22:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

просто не мога да повярвам как е възможно да има такова лошо обслужване в иначв много хваления им хотел??!!!
ходила съм по много места в достатъчно много страни, за да мога да направя разлика и да оценя, това което нашите местни хотелиери предлагат
е, тяхната представа за 'добро обслужване' сигурно придобива значение, когато става дума само за техни познати. Ако си просто клиент, който иска да си плати, забрави,че ще получиш подобаващо внимание. Първо, ще се бориш доста време по телефона, за да убедиш рецепционистката, че ако има свободни стаи, е добре да ги даде на теб, вместо да чака поредния 'приятел' да и звънне, ЕВЕНТУАЛНО, Представете си, че при обаждане през месец 06'2009 ми се каза, че нямало свободни места до края на август'09??? Моля?!!! какво, не разбрах добре??.....Е, да де - можело и да имам, ама да се обадя пак, пък виж - ми излязъл късмета.....защото 'клиентите може да решат да удължат престоя си'.....била съм в много хотели и това не съм получавала като разумен довод за отказ от резервация....значи, седим си ние в София и чакаме последния ден, за да вземем чантите и да путъваме към така лелеяния хотел.....да де - ама ИМА И МНОГО ДРУГИ.
не знам защо тези хора от Френдс са си повярвали толкова много. Не знам и как са успели да създадат това добро иначе мнение за хотела си с това обслужване. Но - само ще кажа, че туризмът е в сферата на услугите - пък който разбрал - разбрал!
аз лично няма да правя втори опит дори да звъня там за резервация - обидно и грозно е да се третират и разделят така клиентите.
Пък и когато отивам на почивка, искам да ми е приятно и да се чувствам добре. А в село Лозенец има далеч по-добри и заслужаващи внимание хотели и къщи, където обслужването не се и равнява на половината от това на ненужно прехвалени места.
Хора, бъдете реалисти! Искаме да получим добър сервиз за нашите пари, нали? Тогава - избирайте умно!


Други хотели в ЛозенецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share