хотел Фентази **, Сапарева баня

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Сапарева баня – минерални извори и рехабилитация
Кюстендил    0 км
водопад Горица, Сапарева баня
Кюстендил    3.2 км
водопад Рилска скакавица
Кюстендил    8 км
Паничище
Кюстендил    8.8 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Недоволни клиенти
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.09.29
13:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не се лъжете да отсядате в този хотел, ако искате почивка и спокойствие. Ресторантът, който уж работел до 12 (по обявено раб. време и уверения на персонала), беше отворен до сутринта, което прави невъзможно да се спи - всички стаи са над ресторанта и шумът е ужасен - музика, пиански разговори и т.н. Отделно, хотелът е точно на главното шосе и централна улица и постоянно минават коли, автобуси, чува се музика и от съседните дискотеки и т.н.
Иначе стаите са хубави и евтини, но какво от това...Интернет също нямаше, въпреки, че беше обявено, че има..Кухнята в ресторанта не е кой знае какво също така...
Наистина в Сапарева баня и много по-хубави хотели, които наистина си заслужават, но този не бих го препоръчала на никого!

Иво Бежанов
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.08.23
19:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отнесоха се супер некоректно!Имахме резервация за 17и18.08.09, направена над 30 дена по-рано.Последно им звънях на път за Сапарева баня 2 часа преди да пристигнем. При пристигането ни собствениците се скриха, спряха да отговарят на телефоните си, а една девойка ни обясни, че е станало объркване и ни предлагат 1 двойна стая. А ние сме 3-ма големи човека! Отговорът беще "ЕМИ ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО -ОПРАВЯЙТЕ СЕ!".Напуснахме възмутени- в 20:00 часа, в непознато място , след като са ти потвърдили резервацията многократно! Никога не се лъжете да им ползвате услугите!Има и коректни хора в това градче. Няма да давам координати,за да не излезе, че рекламирам.

Тони Запрянов
отседнал Март 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.04.20
20:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарах си чудесно. Страхотно място за почивка, с невероятно вкусна кухня. Наистина стаите бяха много чисти и персонала много мил.


Други хотели в Сапарева баняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share