ваканционен комплекс Зафо, Синеморец

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (8 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Синеморец
Бургас    0.1 км
На море в Ахтопол
Бургас    5.3 км
Плажове в близост
плаж Велека
Синеморец    0.8 км
плаж Бутамята - Синеморец
Синеморец    1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
petrov_g_ (1)
отседнал Юли 2020 за 3-5 дни семейно
2020.07.28
04:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Коментара ми е относно ресторанта и нямам впечатление за хотелската част. Но меко казано съм разочарован основно от обслужването на иначе приятния на вид ресторант. Какво имам предвид, влизаме и поздравяваме сервитьора, той ни гледа недоумяващо с вид,че сме му длъжници. Питам за свободна маса и отговора е с кимане към масата. Сядаме и чакаме,принципно съм спокоен човек,но през времето докато чакаме едно семейство си тръгва.Сервитьорът е зает да пуши цигара?!? След малко идва едно момиче сервитьорка,както казах човека е зает и не успя да донесе поне менюто...и нещата се получават. Кухнята им не е лоша,но това е потвърждение как един цървул може да накара клиентите да не повторят.И българските бизнесмени да не се чудят защо на пунктовете към Гърция има опашки...

Tdm13 (1)
отседнал Август 2016 за 3-5 дни с приятели
2016.08.08
03:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен комплекс!Учтив и дискретен персонал.Чистотата е много добра.Кухнята е на много добро ниво.Цените са абсолютно приемливи.
Благодаря ви! Отново,с огромно удоволствие бих ви посетила отново.


antoinette (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.16
15:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително съм разочарована (да не кажа потресена) от "хотелската" част на Зафо. За първи път посещавам хотел, в който НЯМА ТОПЛА ВОДА! За 60 лв. на вечер си мисля, че това е най-малкото, което могат да подосигурят. Обяснението - топлата вода се осигурявала от слънчеви колектори и не достигала... Чак като свършела се включвал бойлер, който обаче загрява с часове... Стаята (северна) миришеше на мухъл. Закуската (да мине номера, че се включва към нощувката) само ти напомня колко лошо си прекарал вечерта. И един съвет ако все пак решите да си провалите почивката там - не заплащайте предварително престоя си, явно не случайно се опитват да измъкнат пари напред!

ndimitrova1 (1)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица семейно
2010.09.11
19:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

здравейте, току що се върнахме от почивката си на море, за всички който се чудят къде да отидат им препоръчвам зафо страхотно място особенно за деца, благодаря на Миряна която се постара всичко със стаята да е ок , изключително чисто и приятно условията са много луксозни , в ресторанта е много вкусно , зелените полянки са страхотни. Всичко е много хубаво с изключение на едно единствено нещо ЦЕНИТЕ ОСОБЕННО В РЕСТОРАНТА ТЕ СА УБИЙСТВЕНИ !Нека собствениците си помислят малко по добре ,защото няма логика да отсядам там а да си копувам храна от магазина ,не могат ли да направят по достъпни цените та да можем и ние по бедните да се храним там?

HEBROS (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.08.18
10:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добри условия в хотела.Забележки може да намерите ако сте прекалено капризни.Добро обслужване.

Благомира Борисова
отседнал Септември 2008 за 1 седмица с приятели
2009.05.26
18:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно място! Зафо и персонала са страхотни. Бяхме със съпругът ми септември 2007 /на бунгала/, тази година пак ще сме там. Нямаме търпение, част от нас остана там.

Мариана Ангелова
отседнал Юли 2008 за 2 седмици семейно
2009.05.22
16:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, искам да споделя с вас мнението си за комплеса. Бяхме миналото лято със сина ми там. Останах доволна и очарована, както от хотела, така и от храната в ресторанта. Другото важно нещо за почивката на едно семейство с дете е това да има къде да се забавлява и играе спокойно, без родителите да се притесняват - а такова място там има - голяма зелена поляна с алейки и винаги окосена трева, чисто и приятно. Разбрах, че тази година има и втори работещ хотел в комплекса и мисля пак да посетиме това спокойно място в Синеморец.

Yanki (2)
отседнал Април 2009 за 1 седмица семейно
2009.05.19
00:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,бих желал да споделя пресните си впечатления за прекарването ни при Зафо (Зафо е собственика),през празничните дни около първи май!Хотела ни го препоръчаха познати с деца,като място на което децата има къде необезпокоявано да си играят и да ни оставят на мира.До ресторанта имат една голяма зелена поляна,на която децата се разцепваха да ритат и да се търкалят до късно вечер(когато не валеше).Хотела беше страшно луксозен и чист(което ме изненада).В ресторанта вътре има камина на дърва с барбекю,което създава много непринудена атмосфера, готино беше да гледаме как ни готвят вечер на скарата!Починахме си,а и децата не ни висяха постоянно на главата.Хареса ми много и при първа възможност пак ще отидем там,беше ми адски спокойно,не мислиш къде ще паркираш(имат място за паркиране),къде да ходиш да ядеш нещо хубаво(готвеха наистина вкусно),цените не бяха високи и хотела ти е на две крачки от ресторанта(като малко прекалиш).Абе с две думи доволен съм,спечелиха си 4 клиента в наше лице!Дано бъда полезен на някого с разказа за преживяното от мен и семейството ми! Поздрави!

нели кънчева2009.08.09 10:06
Перфектно място, перфектни домакини-най-доброто от всичко ,което видяхме н Синеморец. А ние видяхме много-за пет дни се наложи да се местим четири пъти-такива условия и отношение ни предлагаха на другите места. Искрено желаем здраве и усмивки на собствениците.Пропуснах да спомена за кухнята и обслужването в ресторанта-прекрасно
milena3712 (0)
отседнал Юли 2008 за 1 седмица семейно
2009.03.11
21:52
коментар

Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share