хотел Калифорния ***, Бургас

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Бургас – кални бани, Бургаски минерални бани
Бургас    0.3 км
На море в Бургас
Бургас    0.3 км
Плажове в близост
Бургас - Северен плаж
Бургас    1.4 км
Бургас - Централен (Южен) плаж
Бургас    1.5 км
желая да следя тази тема за нови коментари
interbio (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни по бизнес
2013.08.17
22:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За голямо съжаление описанието на горепосоченият хотел няма нищо общо с действителността.Въпреки предварителния разговор с рецепция и изказаните суперлативи,фактите се оказаха други.Непочистена стая с използвани презервативи до леглото,не работещ смесител на душа,не работещ климатик.След множеството забележки все пак бяхме преместени в стая"лукс".Още от входната врата ни лъхна миризма на застояло и мухъл,мръсна тераса,мухлясала баня,не работеща Wi-Fi връзка.Подземният гараж се оказа мазе с възможност за паркиране максимум на 4 коли.За подстъп или излаз бяха нужни поне 15 минути маневри и въпреки това ожулването на автомобила Ви е неизбежно."Персонала"ви гледа безучастно с широка усмивка и кикот наслаждавайки се на усилията да излезете от"гаража".Но, това не е всичко...рекламата за работещ ресторант и закуска се оказа поредният фарс.Неугледни лелки поставят на прашният барплот чинии с така наречената закуска:-3,4 резена тънки домата,имитация на сирене(растителен деликатес)около 20 грама,съмнителен на вид колбас около 10 грама,размекнато масло и 2 пакетиран конфитюр.Полагат ви се и 2 филийки хляб,който според мен имаха миризма на застояло.Всеки въпрос към персонала е съпроводен с жлъч и скандали от тяхна страна.Разочарованието ми е огромно и смятам да търся правата си.Въпросният персонал,работи без бадж и отказва да каже името си за да няма тъжения.Прочетох много негативни мнения във форумите и се чудя как все още този"хотел"работи.И за пояснение ние не бяхме единствените недоволни.

rumsy (2)
отседнал Май 2011 за 3-5 дни по бизнес
2011.05.18
09:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел! Много мило и отзивчиво отношение към гостите! Персоналът се състои от млади и лъчезарни хора, които те карат да се чувстваш специален. В стаите е чисто и уютно. Има всякакви удобства. Дори имах балкон и на банята си!
Намира се на много тихо и спокойно местенце, а същевременно е на две крачки от централния площад на града.
Единствената ми забележка е относно безплатния Wi-Fi интернет - скоростта беше много ниска и не се получи никаква връзка.
Определено обаче бих отседнала отново в този хотел!
Благодаря на всички, че направиха престоя ми там приятен и специален!


Други хотели в БургасЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share