семеен хотел Арт ***, Варна

Рейтинг:  2 star rating  2.4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Римски терми (Варна)
Варна    0.4 км
На море във Варна
Варна    0.5 км
Плажове в близост
Варна - Южен плаж
Варна    0.8 км
Варна - Централен плаж
Варна    0.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
ivalana (0)
отседнал Юли 2014 за 1-3 дни сам турист
2015.11.15
11:57
коментар
ilen (1)
отседнал Май 2014 за 1-3 дни семейно
2014.05.25
21:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Голям ужас е меко казано ! Като пропуснем недрожолюбното посрещане на намусената администраторка,която при запитване за цената на нощувка за двама получихме строснат отговор 50 лв и ни показа с пръст ценорасписът платихме посочената сума и нощният ни кошмар започна .1 Не бяхме регистрирани 2.Входната врата на стая 100 беше разбита можеше да се затвори само след като се заключи 3.Терекота в стаята не си личеше какъв цвят е от наслоената мръсотия 4.Паяжините висяха от всякъде като коледни гирлянди наедно със скъсаната завеса а за акцент огромни измрели мухи 5.Баня-счупеният мръсен капак на моноблока беше поставен върху ръждясалото счупенио кошче и за да пуснеш вода бъркаш в казанчето а за разкош всичката мръсотия на гостите преди вас бе по ръба на мивката и фугите ,шлауфката беше скъсана а варовика по кранчетата може да кандидаства в рекордите на Гинес а Хорейшио от филма ,,От Местроплестъплението Ню Орк ''би взел ДНК то на стотици хора от космите заплетени по решетките на сифоните .Дори и Пепеляшка не е бърсала толкова много прах колкото имаше върху мебелите които тъжно скърцаха проядени от дървеници полу разглобени и разбити ....а паяците си плетат необезпокоявано паяжинките и току тупват върху вас за да напомнят за себе си и не остаряващият филм Спайдермен ,който в момента течеше по някакъв канал на огромния стар телевизор със картина на звездички .....

ivalana2015.11.15 11:51
отговор
niki200030 (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни млада двойка
2014.01.01
19:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително занемарен, мръсен, неприятен, нелицеприятен, мога да го нарека "дупка". Лъха те мирис на цигари още от входа, рецепциониста по захабена тениска те посреща с нацупена физиономия. В стаята до която се стига по стръмни стъпала като във френска цитадела. без асансьор, с разбита врата, разбита баня, мръсно, оскъдно осветление като във бардак. гнус те е да се докоснеш до каквото и да е от предметите в стаята а да не говорим да спиш в леглото. Звучи стряскащо, но е така, не правете грешката ни. Ще сгрешите. Фактът че е на центъра не е никакво предимство при предлаганите условия в хотела. Резултатът от всичко е че се наложи да сменим хотела и съответно не спахме там. Поне си платихме предварително и не ни върнаха парите.

Simona Georgieva
отседнал Януари 2009 за 1-3 дни сам турист
2009.02.28
14:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ште ви посетя отново !
Благодаря за вниманието, което получих във ващия хотел.Целия персонал беще много любезен.Хотела ви се намира не далеч от плажа и лятото ще дойда на почивка със семейството си!
Лек ден !

Таня Карабинова
отседнал Януари 2009 за 1 седмица с приятели
2009.02.11
12:37
коментар

Други хотели във ВарнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share