семеен хотел Чукани, Елена

Рейтинг:  5 star rating  4.9 / 5 (15 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Ivanka_miteva (1)
отседнал Юли 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.07.28
05:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно място, красиво, спокойно! В Хотел "Чукани" се чувствах толкова уютно, като у дома си! Стаите са приятно обзаведени и много чисти! За невероятните домакини-страхотни са, мило, топло посрещане! Храната-невероятно вкусна, приготвена лично от домакинята! При първа възможност ще се върна на това място, при тези хора! Не се колебайте, посетете Хотел"Чукани"!

Simov (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.03.13
10:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Два дни невероятен купон.Китари,караоке,перуки,танци и ядене и пиене на корем,както се казва.С приятелите ни(18 човека) си изкарахме страхотно.Хотелчето е много тихо и уютно,с невероятни гледки.Гозбите на Ева са предимно от местната кухня и се отличават със специфичен вкус и голямо количество.Местната природа е забележителна с разнообразни дестинации.
Благодарим за хубавите спомени които ни създадохте.

vera_demireva (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни семейно
2010.12.28
16:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Когато човек избере за втори път да посети един хотел, при това на такъв светъл празник като Рождество Христово, това означава, че там чувства топлината, хармонията и уюта на собствения си дом. Искам да благодаря от сърце на Вальо и Ева за атмосферата, която отново създадоха през тези дни за нашето семейство, за прекрасната обстановка и вкусната храна. Нека бъдат здрави и все така да посрещат своите гости и приятели с усмивка и огромно гостоприемство!

danvas (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.05
18:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С моето семейство прекарахме великденските празници в този хотел.Останахме невероятно доволни от посрещането на домакините , които се оказаха чудесни хора ,което е много рядко в днешно време.Бяхме впечатлени от кулинарните умения на Ева и Валю ,както и от умението им да предразполагат своите гости към домашен уют.Изкарахме три незабравими дни и се надяваме, че спечелихме нови приятели.Благодарим им от все сърце с пожелание да продължават все така. Сигурни сме ,че отново ще бъдем там.

Вера Демирева
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.12.30
14:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посрещнахме Коледа с моето семейство с много настроение и в една прекрасна обстановка благодарение на нашите домакини, които ни приеха като свои лични гости. Хотелът е чист и уютен, храната - много вкусна и изобилна, а Ева и Вальо - сърдечни и много отзивчиви и гостоприемни. Желаем им от сърце здраве и една успешна и прекрасна Нова година, изпълнена с оптимизъм и благополучие!!!
Посетете това място - Елена е малък град в Балкана, запазил своя възрожденски дух, природата и гледките са невероятни, а хотелът ще задоволи изискванията на всеки посетител.


Ева и Вальо2010.01.07 08:16
Благодарим на милото семейство за хубавите думи!За нас всички гости на хотела,са наши лични гости,но когато символизират здравото и сплотено българско семейство,което много ценим,са ни и приятели.Желаем ви много семейно щастие и здраве през 2010 и нека коледния дух не ви напусне през цялата година!!!
С безкрайно уважение и обич:Ева и Вальо-собственици на хотел "Чукани"
сем.жекови
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.11.02
11:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно местенце!Страхотна природа,много чист и уютен хотел.Децата се забавляваха на воля.Храната вкусна и изобилна.Наблизо има много интересни места.Домакините са много чаровни и приятни и всичко това допринася за една пълноценна почивка и хубави спомени.Ще го посетим отново!

Ралица Генова
отседнал Септември 2009 за 3-5 дни семейно
2009.09.06
19:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме удоволствието да се насладим на четиридневна пълноценна почивка в хотел "Чукани"със съпруга и двете ми деца.Както е описано по-долу,хотела е страхотен,а домакините изключително любезни и готови да откликнат на всякакви капризи.Храната е невероятно вкусна и във всяка порция се чувства изобилието.Благодарение на ДжиПиЕса предложен ни от домакина,успяхме да обиколим всички забележителности и манастири в околността(не забравяйте да го поискате,макар че ще ви го предложат и без това).Благодарим на собствениците и на сервитьорката,която вероятно беше същата от по-предния коментар,за пълноценната почивка.Успех!

biser tokushew
отседнал Юни 2009 за 1 седмица с приятели
2009.07.11
00:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

прекрасен хотел останахме с много добри спомени.препоръчвам го на всички.природата е възхитителна ,почивката 100%,а собствениците ни накараха да почувстваме уюта на балкана

семейство с дете
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.22
16:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно сме изненадани от гостоприемството и атмосферата на този хотел-навсякъде е чисто, аранжирано с вкус, но не претрупано, а кухнята е просто невероятна-големи и вкусни порции. За първи път в България видях малкък семеен бизнес на ниво. Персонала, които се състой от собствениците и едно младо момиче- сервитьорка са винаги на точното място и в точния момент без по никакъв начин да притесняват гостите. Така добре се чувствахме, че сякаш бяхме на гости при наши близки хора. Благодаря на собствениците за уюта и спокойствието и на сервитьорката, която нито веднъж не обърка поръчката, въпреки, че бяхме доста голяма компания. Браво!

дияна янева
отседнал Декември 2008 за 1 седмица семейно
2009.01.06
18:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Човек трябва да обикаля и опазнава нашата страна. В Еленския Балкан, над малкото градче Елена, в местността Чукани има един хотел, който трябва да се посети. Това е хотел Чукани. Кой каквото и да пише трябва да место да се отиде. Недоволен никой няма да си тръгне. Виж снимките и прецени. Но непременно отиди.


механата механата специалитет сач
Марина Иванова
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни семейно
2009.01.05
18:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Аз също бях в хотел "ЧУКАНИ" за Новата година.Изкарах си чудесно,благодарение на страхотната организация на собствениците.Всеки ден имаше обилна закуска,обяд по мой избор,а за вечерите просто нямам думи.Новогодишната нощ беше организирана много оригинално и с въображение.БРАВО на собствениците,че успяваха да реагират веднага на капризите на всичките си клиенти!А мястото и гледките,които предлага хотела си заслужават да се видят.Посетете го,страхотно е,аз ще отида отново.

Зл. Иванов
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.01.05
18:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,щях да си спестя обсъждането на един селски тарикат,но при такава наглост от негова страна-немога да се сдържа. Бориславее ха наздраве, аз ще те почерпя,че да не кажеш че съм ти изпил ракията дет си я скри под масата.
Аз също бях гост на хотела за Нова година и съм възхитен от посрещането и обслужването!!! Браво на домакините,Евала на гостите-така се прави-още първата вечер се сприятелихме и си прекарахме страхотно. Дайте да се уговорим пак да се срещнем в "ЧУКАНИ" или ако имате път към Варна. kanasta_z@abv.bg.
Поканата не се отнася за жалки тимерути като Борислав.
Уважаеми домакини, намерете начин,хората във вашия бранш да си комуникирате помежду си за да игнорирате такива "туристи". Ще направите услуга и на нас!

Елица Антонова
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.05
01:43
коментар
piramid (1)
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.04
23:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уважаеми господин Желязков,искам още веднъж да се извиня за липсата на вода при пристигането ви.Реагирахме възможно най-бързо за отстраняването на аварията,но причината не беше в нас,за това водата се забави с няколко часа.Съжалявам също,че панорамния апартамент който запазихме специално за вас ви е заприличал на туристическа хижа,но се съгласетъе,че няма туристическа хижа с мокет,парно,телевизор със сат.телевизия и мека мебел.За студената вода която сте пили не съм съгласен,защото не беше вода,а мисля че беше ракия,която вие внесохте в заведението въпреки забраната и не поискахте дори елементарно разрешение както направиха от другите компании.Готвеното "пиле"с кисело зеле всъщност беше пълнена пуйка,традиционна за новогодишната вечер в нашия краи,но това вие нямаше как да знаете,защото не ядете пилешко и за вас беше направена мешана скара както се бяхме договорили предварително.Пропуснали сте също да споменете сачовете които са специалитет на ресторанта,както и свинските пържоли с гъбен сос които ви предложихме в останалите дни.Наистина не спазихме за вас новогодишния пакет,защото"петнадесет" годишната ви дъщеря трябваше да бъде на половин куверт,но като преценихме,че той няма да и стигне решихме да мине на цял,без да искаме разрешение и доплащане от вас.Може би вашето възмущение е предизвикано от отказа ни да ви сервираме закуската в 13.30 часа,но се съгласете,че след обед се обядва,а се закусва до 10.00 както е в регламента на всички хотели по света.
с най-добри пожелания :- Вальо-собственик на хотела

conka2010.08.14 13:47
Здравейте.Аз сам от Поморие.Разбрах за вашия хотел и искам да попитам какв е капацитета на хотела с колко легла разполага.Зщото ние сме компания от 30 души и искаме за нова година да наемем целия хотел с ресторанта като ни предложите пакетна цена.Благодаря ви предварително.Оставам тел. за вразка 0894743541
иво ялнъзов
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.01.04
22:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние също бяхме за новогодишните празници на хотел Чукани.Както казва господина с име Борислав наистина вода нямаше.........около няколко часа поради авария.И както всички забелязахме а ние бяхме доста хора,точно този господин и семейството му бяха недоволни от всичко.Любезните домакини предложиха комфорт и удобство каквито не сме срещали до сега в нито един хотел от този тип.Храната беше предостатъчно, а и имаше ястия за които не сме и предполагали че ще ни бъдат сервирани.За първи път аз и моите приятели сме толкова доволни от обстановка,храна и отношение от страна на собствениците.Домакините направиха невероятен купон на нова година.Имаше танци,музика и страхотни фоерверки.Сега сме резервирали места и за четеринадесети февруари.Ако има нещо което не ни хареса в хотел Чукани то е ,че сега ще трябва да минем на диета-имаше прекалено много и прекалено вкусни ястия.Така че, ако искате да отидете някъде, където със сигурност ще останете доволни това е вашето място.........Благодарности за страхотната почивка.

дияна янева
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни семейно
2009.01.04
22:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мога да си представя че в 21 век има хора които не умеят да оценят добро обслужване. Господин Желязков, аз бях там и видях. Не пишете глупости, не ви прелича на възраста, а също мисля че сте достатъчно интелигентен човек. Аз бях там и видях. Не пишете глупости.


Други хотели в ЕленаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share