спа хотел Дикас ***, Смолян

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (13 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Vasill (1)
отседнал Юни 2016 за 1-3 дни семейно
2016.07.04
21:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
Нямам никакви забележки към рецепционистките- любезни и отзивчиви.
Относно стаята- имаше хладилник, но дори когато е настроен на минималната работна температура, почти не изстудява и е доста шумен. Подът на душ кабината беше пукнат и се огъваше, сифонът- напълно запушен- съответно цялата душкабина се напълни с мръсна вода, която след като достигна до ръба на пода на душкабината, започна да прелива и да се оттича към сифонът в банята, т.е. извън душ кабината. Бях принуден (след като се изкъпах) да изляза от душ кабината, да застана на един крак и да си измия другия от мръсната вода, в която беше стоял, след което да повторя същата процедура с другия крак. След като казах горенаписаното на служителката на рецепцията, тя ми каза, че вече е уведомила собствениците, но те не са направили нищо по въпроса. Не ми беше предложена финансова компенсация.
Поздрави!
Васил Митов

kiki78 (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.09.23
10:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Станислава се казва момичето, което мисля, че е управител на хотела - Няма такава простачка! Груба, арогантна с невероятно самочувствие без никакво покритие, на дали е излизала някога от Смолян, за да види поне как се отнасят и как е редно да постъпваш в дадени ситуации на такива места. Виждам, че не съм само аз с такова мнение за наемателите на хотела, а Станислава е дъщеря им. В коментар от гости на хотела прочетох как ги е изпратила с думите "Напуснете ми хотела!" - леле! Да така изпрати и нас с мъжа ми "Повече няма да стъпите тук!" - каза тя, и това защото бяхме поканени да поздравим гостите, които вечеряха в ресторанта/със съпруга ми сме изпълнители на родопски фолклор/ представихме се смятам на "ниво" което личи от поздравленията на хората и желанието им да се запознаят и снимат с нас. Работим професионално от 15г. и сме били къде ли не...За това, че предложихме на гостите наши дискове, а хората с радост си купиха и искаха да надпишем. Не мога да разбера, как ще си недоволен от това, че сме предразположили хората да се чувстват добре и да изкарат приятно в техния хотел, а те ще ни заплашват данъчни, "няма да стъпите повече тук..."и т.н. Данъчните да заповядат, издадена е и касова бележка за продадените 10бр.диска. А за капак на всичко и не искаше да плаща и без това занижения в последния момент хонорар! Да, наистина няма да стъпя повече там!

lenalena (1)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни с група
2012.02.05
16:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в Смолян и посетихме хотела. Много ни хареса обстановката. Прекарахме прекрасно, ще останат незабравими спомени от срещите в панорамния бар. Доволни сме от всичко.
При първа възможност ще се върнем отново за да се насладим на хубавата природа и родопското гостоприемство.

minkam (1)
отседнал Октомври 2011 за 3-5 дни с приятели
2012.02.03
09:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно превъзходно място за отдих.Прекрасен персионал и добро обслужване.Благодарим на персионна за доброто гостоприемство.
Посетете го и Вие и се обедете

lubasha (1)
отседнал Януари 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.01.28
15:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да благодаря на всички - работещи и собственици за доброто обслужване. Още един път Ви, благодаря.
Работете и не се смущавайте на глупостите писани от някои завистници. Хората са злобни и за злобата няма почивен ден.
Посещаваме Ви, често и харесваме вашият хотел.
Нека през Новата година здравето, успехите са ваши спътници.

petar petrov 50 (0)
отседнал Март 2011 за 3-5 дни семейно
2011.03.07
10:54
коментар
kr.v (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни семейно
2011.03.06
19:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето не е лошо, но... само това! Офертата беше "безплатно за деца до 12 год.", но като си плащахме нощувките се оказа, че се доплаща по 10 лв на дете. Само сервитьорите бяха много точни.Хотелът уж предлага безплатен интернет, джакузи, сауна- да ама НЕ! 30лв към сметката за 1час джакузи, което си е една вана.При ползването му за 1час хотела остана без топла вода. Управителката-дъщеря на собствениците ни изпрати с любезното-"Напуснете ми хотела"! И за капак на всичко не ни издадоха никакъв документ, че сме си платили.С две думи "НЕ ХОДЕТЕ ТАМ".

Tortiko (1)
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни млада двойка
2011.01.04
18:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Възмотене сме от поведението на собственицете на Хотел Дикас. Това е място което няма да посетим никога пове4е. Не правете грешката която направихме ние

ivan_px (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.05
17:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За трета поредна година отсядам със семеиството си в хотел Дикас.Благодаря,за гостоприемството на този прекрасен персонал.Вниманието и добро качествено овслужване,чудесна национална кухня.ОТЛИЧЕН.
Моита препоръка е не отдаваите значение на лошите и зли езици.
За жалост зависта погубва душата и хубавите и прекрасни неща не могат да се забележат.
Успех мили млади хора,от хотел Дикас и красивия град Смолян.

lliilliiyyaannaa (1)
отседнал Май 2010 за 1-3 дни по бизнес
2010.07.11
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Zdraveite na vsi4ki v saita.Posetih hotela prez may t.g. ostanah ujasno razo4arovana i podgnusena.Da ne govorim za otno6enieto na jenata,koyato be6e na recepcia okolo 50 godi6na babka,koyato me potrese s otno6enieto si kam personala.Hranata v restoranta miri6e6e,4uvala byah 4e ostataci ot produkti stoyat v hladilnici po nyakolko meseca i se predlagat sled tova.E veroyatno e vyarno.Tova si e moe mnenie no i s okovi sa varjat da rabotya ili po4ivam tam 6te gi skasam i 6te si tragna.Tova e pryateli bg.biznes.Bay Ganyo-evropeec.

Емил Петров
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.01.11
22:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на всички които желаят да посетят гр.Смолян това прекрастно кътче на родопите.Бях декември месец на почивка със семейството си реших да се настаним в хотел Дикас защото бяхме чували че е нов и оютен.За мое съжеление небеше точно така.Първо персонала е непоносимо груб а храната ужасна. Сутринта реших да се освежа е едно кафе на панорамния бар на хотела а сервитьора лъха на алкохол.Какво да ви кажа това за мен нее нормално незнам за вас.Терасата на стаята небе чистена поне три дни ,душкабината на банята ми бе много мръстна.Също бях и свидетел на грубото държание на оправителката към персонала.За мен такъв човек не би трябвало да работи с хора и клиенти.Това е моят коментар съжалявам но повече никога няма да го посетя и ше споделя на всички мои приятели.
Реших

Живко Костадинов
отседнал Юни 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.20
01:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прочетох повечето мнения и коментари.Мисля,че са доста противоречиви,а тези,които са негативни ми се струват излючително несериозни.Лично за мен хотел "ДИКАС" остави отлични впечатления на изискан и луксозен хотел.Стаите,бара,ресторанта и всичко останало е направено със много стил и вкус.Обслужващия персонал е подбран на добро ниво.Всички от рецепционистките до сервитьорите се държаха дружелюбно,учтиво и любезно.Що се отнася за цените според мен са напълно приемливи.Естествено има и дребни забележки,но те са по-скоро незабележими.Като цяло на мен ми хареса и ако ми се наложи да отида до Смолян бих отседнал отново там.

Kristina Hristova
отседнал Октомври 2008 за 1 седмица възрастна двойка
2008.12.24
19:29
коментар
Petq koleva2008.12.27 23:51
отговор
Добринка Митева
отседнал Декември 2008 за 1 седмица сам турист
2008.12.24
19:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е супер!!! Обслужването е много добро !! цените са много изгодни ! А за певците нямам думи !!! Красиви и пеят добре ! Певеца Асен го познавам лично и пее великолепно !!

Добринка Митева2008.12.27 23:46
отговор
Kristina Hristova
отседнал Октомври 2008
2008.12.22
22:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

аз лично смятам че хотелът е мн.хубав а ресторанта е направо перфектен обслужването е добро обстановката също а музиката е мн добра.Междо другото не чух мнения за музиката какво мислите за нея как е?А певците харесват ли ви?

Пламен Димитров
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни сам турист
2008.12.06
13:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте ,искам да кажа няколко думи за спа хотел "Дикас"
Така ето и първото ми гостуване в този град пристигнах късно вечерта от софия за смоляни не знаех просто къде да отседна за вечерта, за това попитах шофьора на автобуса да ми каже един добър хотел. И той ми предложи точно хотел Дикас.Добре остави ме на спирката и аз продължих.Влезнах вътре наистина лук добър хотел.Послещтна ме едно момиче на Име До колкото мога да си спомня казваше се милка.Посрещтна ме добре настани ме.Попитах може ли да вечерям и тя ми каза: разбира се имаме ресторант.Отидох настаних с в стаята и реших да отида да вечерям.Слезнах долу в ресторанта .Дойде едно момче с менюто да си избера какво ще вечерям.Какво да ви кажа това момче като дойде ми дъхна на под миреше отвратително , до колкото си спомням на табелката пише стоян, но това няма значение явно момчето не обича да се къпе и по добре да миреше на клиентите.Продължавам да ви разказвам, поръчах си пилишка пържола с картофи.Поръчката доста се забави тъй като готвача бил приключвал.Така ето че и дойде и пържолата ми.Пържолата какво да ви кажа за нея първо че не беше добре лека дъхаше на миризма а картофите не бяха добре изпържени.Както ида е хапнахме и бегам в кревата.на другия ден отидох да закуся.Не искам повече да говоря същото момче пак мепосрещта и пак си миреше на под.Искам да се обрана към управителя на този хотел вижте първо персонала какви ви представлява.За мен дикас е гола вода.На другия ден си стегнах багажа и отидох в Едни друг хотел Кипарис Алфа също близо до хотел дикас.настаних се отидо да си свърша работа и се прибрах в хотела отидох да обядвам.Направи ми добро впечетление че персонала ноистина умее да работи с хора наистина бях доста учоден.Попитах ги следното.Какво ще ми кажете за другия хотел Спа хотел Дикас : и те казаха следното.Това е Един мизерен хотел.Нямам повече думи .Сега ще ми простои цяла седмица да посетя пак град Смолян и наистина ще отседна отново в Кипарис Алфа.Просто за мен Хотел Дикас Е кръгла 0.Не ви е там мястото хора.Стаите са тъмни страх направо да те хване.Лек ден на всички дано някой прочете моя коментар и да прицени добре дали ще отседне там

ВАСИЛ ПОПОВ2008.12.15 00:25
отговор
kari KARI2009.01.02 17:32
отговор

Други хотели в СмолянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share