хотел Слънчева Перла ***, Каварна

Рейтинг:  1 star rating  1 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
нос Калиакра
Добрич    12.8 км
На море в Балчик
Добрич    14.9 км
Плажове в близост
плаж Болата
Каварна    12.1 км
Балчик - централен плаж
Балчик    14.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
stivk (1)
отседнал Юли 2021 за 1-3 дни семейно
2021.08.01
02:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълна скръб! Всичко лъха на старо и влага. Мокетите по коридорите са целите на петна, все едно стадо слонове, гонено от Пенчо Кубадински е пимало по тях. Договорихме по телефона една цена, лично със собственика, беше наясно че сме с куче, първо това уточнихме, заваляше малко , явно беше подпийнал. Когато отидохме, на фона на мизерията, любезен господин се свърза с въпросния собственик и по негово указание ни поиска по 20 лв. на ден за кучето.може би вече беше изтрезнял, дали..... Щяло да цапа.....Е къде повече ще изцапа тази мизерия???? Такава цена допълнително за куче не искат в никой хотел. На въпроса, защо не си държи на думата , имаме договорка въпросният "камериер" каза:- "извинявам се"! Препоръчвам хотела на всеки любител на мизерията и простотиите! Ресторанта не работи, инфраструктура структура абсолютно занемарена.

irenlungova (0)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.09
03:33
коментар
Владислав Косев
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.06
11:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Условията са кошмарни - в стаите мирише, не се почистват, този хотел не е дори и една звезда. В едната стая имаше потрошени ключове, смрад и кошмарни стени с петна от кръв, в другата имаше път на мравки (плюс кървавите стени) и те си ходеха точно през средата на стаята. Хората там направиха бегъл опит да спорят с мен че това е тризвезден хотел, въпреки висящото удостоверение на подобието на рецепция за 1 звезда. Има някаква другарка в София, дето хващата такива като нас, онези хора там твърдят, че не знаят какво правят в София, изобщо лъжци. Освен това ни обясниха, че е в Каварна, но се оказа, че е в село на 8 километра от Каварна, което е цялото в строежи. Това място е просто дупка. Не ходете там при никакви, ама НИКАКВИ обстоятелства.

Деница Мукова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.07.05
08:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не мисля, че някога в живота си съм била лъгана по-нагло, отколкото в случая с този хотел. Първо, това нещо се намира на 10 километра от Каварна, а не в самия град, както се обявява. Второ, ако това е тризвезден комплекс, който да струва 76 лева на нощ за стая, значи аз живея с много объркани представи. Като придтигнахме, над рецепцията висеше удостоверение за една звезда. Стаята ни беше наводнена, вонеше на мръсна тоалетна и не изглеждаше много по-чиста от вонята си. Стените - със следи от обувки, размазани комари и т.н. Имаше някакъв климатик, който вероятно отдавна е забравил как да работи. Нямаше как и да проверим, защото всъщност така и не получихме дистанционно за климатика. На масата се мъдреше и телевизор със стайна антена за 6.50 лева - пишеше си на етикетчето. В банята се искаше доста кураж, за да влезе човек - стара и определено неподдържана на вид, а като си пусне човек душа или мивката, установява, че водата не потъва лесно в каналите. В едната от стаите ни пък се разхождаше колония от мравки. Това е само малка част от всичко, което ни се наложи да изтърпим. Не знам за вас, но аз определено не очаквам срещу 76 лева на нощ да получа това, а доста повече. Освен това си мисля, че е крайно нередно да лъжеш хората по такъв начин. Все пак, не е като да спя в хотел с претенции за 3 звезди за пръв път в живота си. Нямам нищо против евтините и мизерни дупки, но категорично съм против да ме лъжат, че ме пращат в лукс. Мога да гарантирам обаче, че нито аз, нито приятелите ми някога ще стъпят отново точно в Слънчевата перла. ПОвярвайте ми, на палатки и бунгала от преди 20 години със сигурност е по-луксозно и приятно.

vasilux (0)
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.05.29
14:30
коментар
Borislav Nikolov2009.06.12 08:53
отговор
Рослан Василев
отседнал Юли 2007 за 1 седмица с приятели
2009.05.27
21:50
коментар
Hristo Zamfirov
отседнал Декември 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.12.18
18:43
коментар

Други хотели в КаварнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share