хотел Евелина Палас ****, Банско

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (10 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.7 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    6.3 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    6.9 км
Добринище
Благоевград    6.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
teodora t (1)
отседнал Февруари 2014 за 3-5 дни семейно
2014.05.06
23:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е супер. Пробвайте менюто в ресторанта - супер е. Не беше студено, но то и времето не беше студено. Ще отидем пак.

tzvete (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни с група
2013.10.11
00:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме добре. Хотелът е уютен.
Близо е до центъра на града.
Градината е много красива.
Басейна беше малко хладен.

afonq (1)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.12.15
11:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ужасен студ в този хотел. Парното е на режим. Температурата в стаята пада до десет градуса. Поисках от рецепцията някаква ел.печка, отговориха ми че нямат и че трябва да изчакам да пуснат парното. Пътувам много, но в студена стая още не бях отсядал. Пошлата закуска няма да коментирам. Моя съвет е да избягвате този хотел

operator (1)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.12.04
19:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не си заслужава да посетите този хотел.Настаняват ви, след което ви информират ,че басейна не работи и няма как да ползвате тази услуга,въпреки че сте заплатили за нея.При желание да напуснете хотела и да ви върнат парите ви казват, че сте ползвали стаята и няма как да да ви изпълнят желанието.В стаите през деня е студено,нощем пускат парното и е малко по-добре.Не си заслужава парите,ще си тръгнете много разочаровани.

Anuk (1)
отседнал Януари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.02.22
19:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През януари бяхме гости на хотела и останахме много доволни от престоя си там. Персоналът и обслужването бяха на ниво. Много е удобно разположението на самия хотел както до центъра на града така и до начална станция на лифта. Храната е много разнообразна и отговаря на всички вкусове. Единствения недостатък е това, че стайте не нуждаят от освежаване.

Falkone (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.19
12:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

отвратителен хотел по никакъв начин не заслужава 4 звезди. некадърен мънкащ персонал управителката я извиках да дойде в \\\"почивната\\\" и неделя на работа. Умряхме от студ в апартамент за 180 лева на вечер. парното било циклично - по мои сметки цикъла беше 6 часа без 2 часа с парно колкото да се обезледи радиатора. като попитах как ще ни компенсират за действията си управителката ми вика ми прав сте ма персонала е реагирал - дали са ви маслен радиатор и втори одеяла, които във всички други места си ги има по начало без да си искаш. с телевизор Велико Търново, тел и станиол от шоколад Кума Лиса ще хвана по хубав сигнал от техния на Беко-то. закуската беше кетъринг от \\\"натурален сок\\\" разбирай танг на прах, кафе бълвоч, имитация на кашкавал, месната част се състоеше от хамбурски салам за 3 лева килото. С други думи ще си изкарате по-приятно в някоя убита хижа без категория и асфалтов път до нея и може и ток да няма пак ще ви е по-топло и ще спите за 5 лева :wink: Никога не ходете там :!:

kliuna (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.16
10:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

отвратителен хотел по никакъв начин не заслужава 4 звезди. некадърен мънкащ персонал управителката я извиках да дойде в "почивната" и неделя на работа. Умряхме от студ в апартамент за 180 лева на вечер. парното било циклично - по мои сметки цикъла беше 6 часа без 2 часа с парно колкото да се обезледи радиатора. като попитах как ще ни компенсират за действията си управителката ми вика ми прав сте ма персонала е реагирал - дали са ви маслен радиатор и втори одеяла, които във всички други места си ги има по начало без да си искаш. с телевизор Велико Търново, тел и станиол от шоколад Кума Лиса ще хвана по хубав сигнал от техния на Беко-то. закуската беше кетъринг от "натурален сок" разбирай танг на прах, кафе бълвоч, имитация на кашкавал, месната част се състоеше от хамбурски салам за 3 лева килото. С други думи ще си изкарате по-приятно в някоя убита хижа без категория и асфалтов път до нея и може и ток да няма пак ще ви е по-топло и ще спите за 5 лева :wink: Никога не ходете там :!:

Stoian (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.12.05
08:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Искам да изкажа моето разочарование от хотела. Имах огромното желание да заведа семейството си на басейн в зимния курорт Банско. И разбира се, чрез нета си харесахме този. Но ударихме на ГОЛЯМ камък. Предварително попитах дали работи басейна, а от рецепцията ме увериха, че е целогодишен. Когато пристигнахме ни казаха лаконично "Басейна е в профилактика". И така през двата дни на престоя ни. Да ме прощават, но били сме и в други хотели с басейни, и знам какво е профилактика: почистването и дезинфекция на съоръжението за около 4 часа. Най-големият ми срам беше когато трябваше да го съобщя на малкият си син който с нетърпение очакваше да отиде на басейн. И за капак на всичко в хотела си беше доста студено, с едно радиаторче от половин квадратен метър се опитват да отопляват цяла стая. То е криза ама нали за това си ПЛАЩАМЕ. Иначе персонала са разбрани и свестни хора, но политиката на хотела е отблъскваща. С две думи ПРОВАЛЕНА ПОЧИВКА.

Красимира Косева
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.02
16:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло не лош хотел, но определено не отговаря на 4-те звезди.
Посрещнахме там Нова година и имаме забележки към организирането на празника. Собствениците не се погрижиха гостите им да се чувстват добре, циганският оркестър не беше на ниво, вечерята не беше нищо особенно.
Стаите не са големи, почистваха всеки ден и сменяха кърпите в банята, има халати.
Мястото на хотела е добро, близо до ценралната част.
Закуската беше еднообразна, не голям асортимент.
Сауната е малка, но все пак е добре.
3 звезди са точното определение за хотела.

Дарина Ммммммм
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.21
16:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотел с 4 звезди, който на картинка изглежда много красиво, се оказва, че стаите не се чистят всеки ден, а когато решиш да си починеш, пристигат големи компании, които обръщат хотела наопаки, вдигат шум, навсякъде се чува силна чалга. Ако се опиташ да си търсиш правото на спокойствие, служителите смутено ти казват, че не могат нищо да направят ... това е положението. Както и на много други места, мутрите и чалгата се толерират ... ако това е стилът ви - приятно прекарване.

boris borissov
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.12.12
21:26
коментар
Веселка Спасова2010.02.10 21:36
отговор

Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share