семеен хотел Калинкови **, Добринище

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (27 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Добринище
Благоевград    0.6 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    0.6 км
Банско
Благоевград    6.9 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    8.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
ncholakovabg (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.20
13:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме семейния холет "Калинкови" в средата на ангуст 2013 г. Останахме няколко дни. Много сме доволни от нашия престой - стаите са нови, чисти, кухнята е отлична, сервират се зеленчуци собствено производство, кисело мляко току-що подквасено. Собствениците и персоналът са любезни, съдречни и много приветливи.
Препоръчваме семейния хотел като място за спокойна почивка с много възможности за пътуване и походи в планината.
Семейство Джуреви

lotosbg (2)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни семейно
2013.02.19
13:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме х-л Калинкови за 4 дни семейно
Посещението ни бе с ваучер от вип оферта.бг
Приеха ни любезно бяхме настанени в мезонета
Условията бяха чудесни на вторият ден кошът ни бе сменен бе ни оставена ролка тоалетна хартия
Закуските бяха домашно приготвени вкусни
Вечерите също бяха вкусни нормални порции както и десертите пресни и вкусни
Камината в столовата винаги гореше и сутрин и вечер беше топличко и уютно В мезонета беше топло в банята също
Домакините също благи и усмихнати
Изкарахме чудесно отпуската си !
Благодарим на домакините бихме посетили отново!

zion (1)
отседнал Януари 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.01.21
17:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът със сигурност не е място което бих посетил отново. Парното е доста слабо и след цял ден на пистите се прибираш някъде където без печка ти е бая студено. Общо взето е оставен да се разпада. Направен е да изглежда добре, но явно изпълнението е било доста некачествено. Масичката в стаята беше със счупени крака и подпряна на табуретка. Над вратите зеят дупки. Вратите на шкафовете едвам са закрепени. Храната повече се доближава до студентски стол отколкото до хотел. Дори в столовата е хладно, въпреки че има камина, която не се кладе като хората. Общо взето преживява се, но не е място на което човек би се върнал. Има доста по-добри варианти.

vel.nik (1)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.11.03
20:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав малък семеен хотел! Стаите - приятни, чисти, матраците - удобни. Храната е истинска, вкусна. Сервираха ни салата с домати от градината на стопаните, а пък печените чушки и студената ракийка няма никога да ги забравим. Хотелът е подходящ за хора с малки деца-дворът е ограден и децата могат да играят на воля. Със сигурност ще го посетим пак.

lydmila_maria (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.09.10
18:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хора , само ако няма къде да ходите в Добринище ходете там. Хигиената е нулева ,паяжината си я отглеждат от както е хотела,и прозорците не са мити и те от тогава .Въпреки че са фирма за производство на дограма ,няма поставени комарници никъде.Домакините досадни , не ни дадоха меню изобщо ,за да се ориентираме в цените, а те бяха необосновано високи.
Касови бележки не издават за нищо!

lav_sasho (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.26
22:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в семейния хотел от 21.08. до 26.08.2011 г.Особено приятно ни посрещна Ники и неговата съпруга Катя. Настаняването,престоят и почивката бяха перфектни. Храната, пикника и особено ракийката също. Обслужването от ресторанта е бързо и качествено.Синът Ицо хвърчеше като моторетка и беше във всичко и навсякъде.Минералния плаж е перфектен, водата чиста. Пожелавам на който не е ходил да посети това вълшебно кътче ха 150 км от София и са се наслади на почивката си и грижите на екипа на хотел 'КАЛИНКОВИ'

Stanislav (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.06.30
21:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотел Калинкови през юни 2011г. Посрещнаха ни Ники и Катя Калинкови, изключително мили и гостоприемни хора. От стаята ни имаше невероятна гледка към Пирин. Хотелчето е накрая на Добринище, тихо е, въздуха е свеж,птиците пеят, никой не ти пречи на съня и почивката. Вечерите бяха доста приятни, хубава домашна ракийка, свежа саладка, винце, печени наденички на жар и приятната компания на Ники и Катя.
Ако решите да посетите Добринище, най-добре ще се чувствате в хотел Калинкови.
Благодаря на семейство Калинкови за гостопримството.


sergo (1)
отседнал Август 2010 за 2 седмици семейно
2010.09.10
23:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Супер почивка,супер Любо сервира,супер Ицо е на скарата,супер Ани те посреща,супер Катя ти готви,супер тетка Катя ти угажда,супер Мария ти прави компания,а супер-супер Николай е на всякъде.........ако съм забравил да спомена някой от фамилия Калинкови че е СУПЕР да ме извини (той си знае че е супер ) :-)
Чисто,вкусно,уютно,красив пейзаж,страхотен плаж и всичко това в полите на най-красивата планина в България


семейство Калинкови пържолкаааааа :-) деца на килограм
krasi_kolev (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.08.17
20:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет на сем.Калинкови!!! Преди 3 дни се върнахме от почивка в техния семеен хотел.Бяхме с наши приятели и изкарахме не просто добре, а превъзходно! Очаровани сме от грижата и вниманието, което всеки член на семейството отделя на гостите си! Хотела е на много добро разположение а паноирамата към Пирин е чудесна. Ако някои търси истинска почивка непременно да посети хотела на сем.Калинкови и басейна в Добринище. Това беше една от най-хубавите почивки които сме имали и непременно ще го посетим отново! Доставихте ни голямо удоволствие - благодарим ви!!!
Поздрави от Варна- Стаи 5А и 5Б


VANYA.STANCHEVA (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.10
09:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втори път почиваме в хотела на семейство Калинкови. Преди година го открихме случайно в Интернет. Вече не мога да си представя да дойда в Добринище и да отседна в друг хотел. Тук и аз и приятелите ми се чувстваме наистина като на гости при приятели. Хотелът е хубав, уютен и с прекрасно местонахождение - гледката от терасите ти спира дъха. Стаите са приятни, чисти, удобни. Да поседнеш на двора под асмата наистина те кара да забравиш всичките си проблеми и да се насладиш на неповторимата атмосфера. Девизът им "Посрещаме гости, изпращаме приятели" изобщо не звучи претенциозно - наистина е така. Със своето гостоприемство и топло отношение, отлична домашна кухня, приятна обстановка, цялото семейство Калинкови те карат да се чувстваш като у дома си. Не ни се тръгваше.
Но догодина отново ще дойдем!...


Валентин Динчев
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.02.16
12:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за 14-ти февруари и си изкарахме страхотно благодарение на уютната обстановка на семеен х-л Калинкови и невероятната природа.Искам да изкажа благодарностите на Ани и всички членове на семейството за професионалното и любезно отношение към нас и всички гости на хотела.Препоръчвам на всички да посетят това място и сами да се убедят, че хората си разбират от работата.


Виктория Чолакова
отседнал Декември 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.12.10
22:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Празнувахме 8ми декември в този хотел.Беше ни наистина адски приятно да бъдем там с тези хора и на това място.Обслужването е на ниво,както и условията в самия хотел ,а персоналът невероятно гостоприемчив и сплотен.
За мен и моите приятели беше истинско удоволствие,задължително ще го посетим отново!

Боби Славов
отседнал Август 2008 за 1 седмица с приятели
2009.11.04
18:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме това хотелче през лятото. Много приятен семеен хотел. Получавате добро обслужване, според мен на една нормална цена. Обслужващият персонал са самите собственици - те много се стараят да обърнат внимание на всички, да сготвят възможно най-вкусните гозби, като наблягат на домашните храни. Освен че е новичко и чистичко, там наистина ще Ви обслужат едни ведри и усмихнати хора, ще Ви обяснят накъде да тръгнете в планината и какви други забележителности в региона можете да видите. Ние правихме планински походи в Пирина - извървяхме пеша пътя от х. Безбог до Поповото езеро и изкачихме връх Безбог /голям успех за нашата група!!!/ като ги редувахме с открития минерален басейн на Добринище и автотуризъм - бяхме до Лещен, Ковачевица и Добърско, а един ден и до Гърция пътувахме. А вечер ни харесваше да си седнем в градината на хотела да си пийваме от вкусната домашна ракийка и да си хапваме от направо от скарата, която ни спретваха домакините.

сем.Анелия и Владимир Иванови
отседнал Август 2009 за 3-5 дни семейно
2009.11.03
14:44
коментар
kamen toshev (2)
отседнал Септември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.08
00:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прилично е хотелчето,но не е каквото очаквахме,а ресторанта е доста мъничък,все пак домакините са любезни.Иначе Добринище е едно приятно място за почивка

kalinkoviood2009.10.19 15:09
Благодарим на всички за прекрасните отзиви.Радваме се,че се чувствате,като част от семейството,благодарни сме,че ни цените и за нас ще бъде удоволствие,да ви посрещнем отново,защото ние посрещаме гости ,но изпращаме приятели!!!
от сем.Калинкови
Виктория и Павел Павлови
отседнал Август 2009 за 1 седмица семейно
2009.10.06
13:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През м.август решихме да отидем на почивка в Добринище- отседнахме в семеен х-л Калинкови него го избрахме от Интернета.Цяла година работа и накрая жадуваната отпуска-далеч от градският шум.Какво беше обаче огромното ни разочарование когато стаята която ни отредиха за престоя,беше доста тясна и малка,а за балкона просто не трябва да коментираме има няма една стъпка.Доколкото разбрахме от други почиващи имало и стаи без тераси.Дойдохме за тишина и спокойствие,но вечер до 24:30-01 часа сем.Калинкови отмаряше около барбекюто говореше се на висок глас!звуците от уредбата бяха доста високи децибели,изобщо до малките часове,нямаше-лека нощ!След 22:30 топлата вода ставаше хладка,дори студена.Голямото ни учудване беше,когато разбрахме,че хотелът се заключва,което изобщо не е присъщо за хотелите в почивните курорти.За цените в ресторанта не искаме да коментираме страшно високи и надути,механите и заведенията,които посетихме бяха наполовина на сем.Калинкови тоест на техният ресторант.Паркинга направо беше измислен за 3-4 коли,от които 2-3 на семейството.Иначе чисто,красиво и добре уредено,но мило семейство показвайте и пишете всичко по интернета,за да могат хората да са информирани изцяло, не само лъскави реклами, по които и ние се полъгахме.Така не се прави бизнес!Желаем ви всичко най-добро!
сем.Виктория и Павел Павлови-гр.Дупница

didi tsoneva2009.10.30 01:03
това не е така и ние бяхме август месец там и стаята бе6е много хубава и терасата бе6е огромно поне на на6ата стая храната ваоб6те не е скапа а това за 6ума ваоб6те не е така хората не пре4еха а си правиха купона в рамките на нормалното на никои не са пре4или а за това 4е са заклу4жали са си прави за6тото хотела е в края на града с прекрасна глетка сем.Калинкови благодарим ви за прекрасното прекарване диди и стефи(колега на ани) от благоевград пак 6те доидем при парва вазможност
Бойка и Камен
отседнал Август 2009 за > 4 седмици семейно
2009.09.07
09:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно място за отдих с изключителни хора,притежаващи
гостоприемния дух на старите българи.Хотела е прекрасен-нов,
гледката от терасата ти спира дъха.Цялата фамилия Калинкови/родители,синове и снахи/са изключително гостоприемни и внимателни към всеки от гостите,а за вкусната домашна храна и ракийка -нямам коментар.Нека всеки да се убеди сам.Ние пак ще отидем да си припомним колко е хубаво!!!

Румяна Тодорова
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.09.02
17:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравеите,
Само преди два дни се върнах от това прекрасно място. Хотела е превъзходен, а за персонала нямам думи. Пожелавам на всеки, който има възможност да го посети. Аз лично планувам да отида пак. Очарована съм от гостоприемството на сем. Калинкови.

Семейство Тошкови
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.19
10:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приказка.Едно забравимо лято в полите на Пирин.И за всичко това е виновно голямото и задружно семейство Калинкови.
Те са създали едно малко кътче от дома на всеки летовник, така че да не се чувства чужд.Отночението на стопаните към гостите е удивително.Те са непринудени веселяци,създаващи атмосфера,за близост и непринуденост.
А гледакта от новия и добре уреден хотел"Калинкови" е неповторима.Всеки ден от терасата на стаята си виждаш Безбог и Полежан.Вечер звездите ти идват на гости.А огънят в камината тихо разказва за историята на този геричен край.
Благодарим ви за гостопримството мили хора.Надявам се и следващата година да си пийнем ракийката с вас.
Сигурни сме , че ще успеете в тези трудни времена.

димитър площаков
отседнал Юли 2009 за 3-5 дни семейно
2009.08.06
14:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, аз съм Митко от последния коментар /написан от съпругата ми/. Четете мнението на човек, който не участва в интернет-форуми и не оказва доверие на интернет-мнения. Този път обаче включването ми е продиктувано изцяло от желанието ми да споделя впечатлението ми от престоя ни в семеен хотел "Калинкови". Без излишно прехласване и многословие държа да кажа, че семейство Калинкови /семейство Калинкови старши - Николай и Катя/, семейство Калинкови младши 1 /Христо, Ани, Николай и Велислав/ и семейство Калинкови младши 2 /Любомир и Мария/ владеят изкуството на гостоприемството. Хората разбират от работата си. Всеки, посетил хотела, остава както с впечатлението за гостуване при стари приятели /макар озовал се там за първи път/, така и с чувството, че всъщност се намира у дома си. Споменатата комбинация се постига изключително рядко по мое мнение, което е най-доброто доказателство за това, че хората, освен че разбират от работата си /както споменах/, и я вършат с огромно желание и удоволствие. Чувствам, че колкото повече продължавам да описвам нещата, толкова повече се увличам, а не бива - всеки сам трябва да го усети.

Меги и Митко
отседнал Юли 2009 за 1 седмица семейно
2009.08.04
13:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наистина прекрасен хотел! Добринище обикновено е наш изходен пункт или крайна точка в иринските ни преходи, но тази година решихме да му отдадем специално внимание. Хотелът е нов, обзаведен със стил и вкус, без излишен лукс, но удобен и комфортен! Сред най-важните му предимства е, че е на края на Добринище и пред него е само планината - мощна, величествена. Вечер оглушаваш от тишина. Домакините са невероятно гостоприемни - посрещат те не само с протоколна усмивка, а с особена топлина и сърдечност в отношението. Цяла седмица бяхме като част от голямото им семейство. Домакинът е с безкраен извор на невероятни истории, разказани по такъв увлекателен начин... Кухнята - да си оближеш пръстите. Удовлетворяват всички банско-добринишки наши фантазии. Продуктите - екологично чисти, от собствената градина. Домашното мляко с боровинки е неповторимо. Несъмнено ще отидем отново!

Боряна , Антон и Ана-Мария Сливк
отседнал Юли 2009 за 2 седмици семейно
2009.07.25
18:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Имахме голямото удоволствие да гостуваме в семеен хотел Калинкови.Възхитени сме от гостопримството и грижите, които ни предложиха семейство Калинкови.Всичко беше толкова истинско и непринудено,че нямаме думи да го изразим.Всичко това е в пълен унисон с природните дадености,които предлага това кътче Добринище.Пожелаваме на задружната фамилия Калинкови живот и здраве и много късмет.При първа възможност пак ще им гостуваме.


изглед към Пирин елемент от местната църква св.Петър и Павел
Калина и Тео де Рийт
отседнал Май 2009 за 3-5 дни семейно
2009.07.12
18:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен хотел, чувствахме се като у дома си и като част от семейство Калинкови. Много вкусна храна, домакинът е майстор на барбекюто, домакинята майстор на закуските,стаите добре подредени и чисти, гледката към планината възхитителна, въздухът чист, наблизо има басейн и минерална баня. Останахме очаровани от нашия престой и с удоволствие ще гостуваме отново.


гледка от терасата хотела гледка от терасата
Румен, Зорница и Александър
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.24
14:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Престоят ни в семеен хотел Калинкови беше чудесен! Хотелът е нов, с прекрасна гледка към Пирин, Рила и Родопите. Има много хубав голям двор /+ пясъчник за най-малките/.Домакините са страшно мили и гостоприемни - на практика се почувствахме като част от семейство Калинкови. Хапнахме чудесни домашно приготвени ястия, невероятна погача и най-хубавото домашно сладко от боровинки, което сме опитвали.
Със сигурност ще отидем пак, но в много по-разширн състав.

Тони и Дидо
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.23
23:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очаровани сме от Калинкови. Хотелът е супер, с освежаваща обстановка, достъпни цени и много приятно обслужване - домакините са много мили, забавни и гостоприемни. Ходим там често, защото си прекарваме супер, и вече сякаш се чувстваме част от семейство Калинкови Препоръчваме го на всеки, който търси спокойно и приветливо място за почивка на балкана, далеч от градския шум, ритъм на живот и жегата.

Таня Алексиева
отседнал Март 2009 за 1-3 дни семейно
2009.03.24
16:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотен семеен хотел! Невероятни хора и домакини. За два дни ни направиха част от тяхното прекрасно семейство. Нагостиха ни превкусно. Мястото е супер. Пак ще отидем.

Елка Бойкова
отседнал Ноември 2008 за 1-3 дни с приятели
2009.02.11
16:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е нов семеен хотел с красива гледка. Обслужването е много добро, а домашните специалитети са незабравими. Идеално място за почивка, тихо и приятно.

Maria Terzieva
отседнал Декември 2008 за 3-5 дни с приятели
2009.01.15
21:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Беше супер.Ще отидем пак.Гледката е невероятна, ще останете доволни.


Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share