хотел Ертанком **, Благоевград

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (16 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Стобските пирамиди
Кюстендил    7.9 км
Рилски манастир UNESCO
Кюстендил    23.2 км
Седемте рилски езера
Кюстендил    26.5 км
водопад Рилска скакавица
Кюстендил    27.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Kalina11 (1)
отседнал Май 2014 за 1-3 дни семейно
2014.05.19
17:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен семеен хотел, много чист, на много удобно място.
Съсипах управителя с резервацията, защото щяхме да пътуваме двама души, после се оказахме трима, после пак двама. За всяка промяна в плановете обаждане в хотела и пренареждане на стаите (да отбележа, че по същото време там нощуваха сватбари, т.е. хотелът беше пълен).
Абсолютно адекватна реакция на управителя, настаниха ни точно там, където искахме.
Много чисти стаи и сервизни помещения, прекрасен балкон.
Искам да виждам разрастването на повече подобни семейни хотели и дано бизнесът им да върви все по-добре.
Искрено ви благодаря за всичко! Бъдете здрави и просперирайте!

nadi (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.04.23
14:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е много приятен,близо до центъра,стаите са чисти и собственика е много любезен, цените са прилични и съотношението цена -качество е в полза на качеството.
Бих препоръчала на всички този хотел !

Galina 1 (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.10.10
10:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добро място и приличен хотел.Бяхме в апартамант това което попитах и ми беше отговорено отговаряше на истината.Останахме мн.доволни.

tamira (4)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни по бизнес
2010.08.25
16:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето си е кефстко - малко, уютно, чистичко и приятно за прекарване на малка почивчица. Съчетава домашния уют с приятната атмосфера на града.
Аз лично съм му почитателка.

Tasha - Bs (1)
отседнал Април 2008 за > 4 седмици сам турист
2009.07.17
17:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз не искам никого да обидя, нито да съм адвокат, или защитник на хората от хотела. Просто искам да кажа, че дребновостта на хората е най-големият недостатък. Всеки път като ходих в Благоевград аз отсядох в хотела. При моето посрещане не е имало нито ехидни усмивки, нито подмяна на ключове, нито смени на стаи. Освен това двамата братя са страхотни рецепционисти. Препоръчвам ви най-сърдечно да посетите този хотел. Наистина е разположен на чудесно място - близо до центъра, близо до университета, близо до стадиона. Искам да пожелая успех на братята в бизнеса!!!!

arsou (5)
отседнал Април 2009
2009.05.18
10:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добро място и приличен хотел, за студенти е удобен /близо е до ЮЗУ/ чисто е и ако няма шумни групи си е хубаво!

petq val4anova2010.02.24 13:04
надяжвам се наистина вси4ко което се е написало до сега,относно хубавите отзиви да е вярно,в саита на Ертарком,за6тото ми предстои престои там за 2 седмици,и повярваите ми ако има и наи-малко съмнение от моя страна,4е нещо не е наред ще го напи6а,със сигурност.
Татяна Митова
отседнал Март 2008 за 1 седмица с приятели
2008.11.11
22:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е много добър. Намира се на центъра на града, на тихо място. Подходящ е за студенти и за семейства. Обслужването е много добро.

E.лица Николова2008.12.05 12:58
Аз по скоро бих искала да попитам нещо, отколкото да пиша мнение. Четох някъде из форума за хотела Ви, че било практика в при Вас през нощта на сами жени да им се отваря стаята и да влиза някакъв мъж и да ляга до тях. Така персоналът си правел бъзици и майтапи. Това може ли да е вярно??! И ако е така защо не изхвърлите тези, които го правят. Знаете ли какви болести се хващат от стрес и шок, а човек може и да се побърка от това. Аз мислех да отседна в него, но сега се страхувам и ще се въздържа. Отговорете нещо, защото така страда реномете на хотела Ви. Иначе всичко дадено като екстри е мн.добре.
Диляна Панова2009.03.29 10:03
Мило момиче,собствениците изобщо не ги интересува реномето на хотела им,така че от тях няма да получиш отговор!Но ще ти отговоря аз,която съм си патила.За да съм обективна ще кажа ,4е обстановката е добра,чисто е,камериерките добре си вършат работата.Но всичко хубаво свършва до тук,защото след първоначалното хубаво впечатление следва сблъсък със собствениците,които са двама братя комплексари,изпълняващи дейността рецепционисти.И пак ,за да съм напълно обективна ще кажа ,че тази женска професия много им приляга,но дори и с нещо толкова елементарно не се справят.Именно те са хората,които се гаврят с клиентите.Освен тези гаври,за което си прочела, има и други.Например първите дни винаги те слагат в хубава,широка и топла стая и след няколко дни,когато вече не можеш да намериш място в друг хотел най-безцеремонно ти заявяват,че те местят и трябва да си събираш багажа.Следва настаняване в по-кофти и студена стая.Друг коронен номер е да ти дадат ключ не за твоята стая и понеже хотела е без асансьор ,качваш се пеша до примерно 5 етаж,там установяваш,че ключа не е за твоята стая и пак трябва да слезеш до долу,а там ти се заявявя с ехидна усмивка,че видиш ли той се объркал ,защото в момента говорел по телефона или някакво друго тъпо оправдание.Та после пак се катериш нагоре 5 етажа.Има и други такива инфантилни майтапчета,но аз ти казвам това,което ми се случи на мен.За доста по-кофти гаври на сексуална основа съм чувала,но май вече са спрели,защото доста колежки пропищяха.
Диди Кафеджиева2009.04.17 17:13
Здравейте!Направо незнам от къде да започна, за да изкажа възмущението си от този така наречен хотел.Първото, което ще кажа на всички осмелили се дори да си помислят да го посетят: МОЛЯ ВИ НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА!
Персоналът като цяло е неадекватен и съставен от ниско интелигентни хора - из коридорите на хотела си крещят един на друг като на селския пазар, а на новодошлите гости се говори на „ти”.Но това да е проблемът......ако някой пита в хотела има и така наречен ресторант, при желанието ми да си поръчам нещо за вечеря....ме гледаха така сякаш съм си загубила ума.Нямали това, нямали онова, това било свършило, за онова нямали всички продукти да ми го приготвят – със сетни сили и премряла от глад стигнахме до консенсус накрая да ми се приготви нещо, за което имат в наличност продукти.Когато „храната” беше готова казаха да отида в кухнята, защото нямали рум сървис.Беше ми поискана баснословна сума за тази „храна”. Храна силно казано, защото салатата беше се споминала отдавна, а панировката беше сурова и течна.При опита ми да си занеса яденето в стаята – беше ми забранено категорично.....”В стаите не се позволявала храна”!!!!!Т.е не мога да си изям храната, за която съм платила в стаята, която също съм платила!!!Явно очакваха да си хапна манджата в кухнята, защото и ресторанта не работеше..само кухнята.Но това е едва началото на всичко....
Бях резервирала луксозна стая - стаята на първи поглед беше прилична докато не открих в леглото си трупове на умрели хлебарки,чистотата на чаршафите беше доста съмнителна, липсваше топла вода, а температурата в стаята беше по-ниска от тази навън(климатици няма).При молба отправена лично към управителя да бъде пуснато някакво отопление,бях удостоена единствено с презрителен поглед, но молбата ми така и не беше уважена!
На сутринта – умряла от студ и полуизкъпана.. с усмивка на уста напуснах хотела, казах си ....ужаса свърши!Но колко се бях излъгала!?След половин час на мобилният ми телефон се обади един от управителите на хотела, който се държа изключително грубо и просташки, заявявайки ми, че липсвала една кърпа и незабавно да съм отишла да си я платя, защото щял да сигнализира полицията.Бях потресена, шокирана и всичко за което се сетите – опитах се да обясня, че не е възможно тъй като самата аз съм сгънала и подредила кърпите на леглото преди да напусна, но от другата страна ми затвориха!Разбира се веднага отидох до хотела, най-малкото след всичко мога да понеса да ме нарекат крадла и то за една кърпа!!!!!Пристигайки пред хотела се засякох с едно семейство, което току що си тръгваше от там...гледаха мрачно, заговорихме се...жената ми обясни през сълзи, че са си били тръгнали преди два часа, но са се върнали защото са ги обвинили, че са откраднали .........олекотения юрган!Незнаех дали да плача или да се смея, направо не можех да повярвам!Аз поне щях да плащам само кърпа, горките хора са ги одрали за цял юрган!Излишно е да обяснявам какъв панаир направих вътре на управата, но от това нямаше голям резултат!Камериерката била казала...представете си, коя съм аз че да оспорвам!Сигурно жената вече си е направила един спален комплект +кърпи от малка до голяма.Явно политиката на хотела е да обвини всеки гост, че е откраднал по нещо та така да си обновят материалната база ....„горките те”..да ги ожалиш...как да не им помогнеш!Така или иначе заплатих цената на малката кърпа от седем лева, само защото нямах доказателство че не съм я откраднала, а и нали камериерката казала...Платих за нещо, което не съм взела.Пълно безумие!
Няколко часа по-късно се оплаках на моя колежка за преживения ужас и унижение ...и изненада, нейни приятели също са посетили този хотел и те били пострадали!Така, че мили хора...ако имате излишни пари и железни нерви, умеете да гладувате, не обичате чистотата и топлата вода, обожавате кучешкия студ и ви се гади от интелигентни хора, харесва ви да бъдете унижавани без причина.....там е мястото за вас!!!Успех!
Stefana Popova-Kazanlak2009.05.30 14:49
Няма да отгова рям персонално на вси4ки по-горе написани глупости, защото енелепо и още пове4е ненужно...Ще изразя единствено моето мнение за хотел Ертанком, който, смея да твърдя, посещавах по4ти всеки месец в продължение на 3 години, още от самото му откриване. Този хотел ще продължа да посещавам и занапред.
Самата аз също съм 4увала какви ли не невероятни истории и небивалици, но това отдавам единствено на не4ие изкривено въображение, породено от свит и ску4ен живот и постоянна въздържаност от промяна...
Винаги там съм била посрещана пове4е от добре, 4увствала съм се като у дома си и съм обслужвана на ниво, а 4истотата ме е провокирала самата аз да пазя и да сигнализирам веднага, ако неволно съм изцапала. Цените са най-малкото по-ниски от вси4ки други хотели в града, където не предлагат нищо пове4е.
Неети4но е така да се коментират собствениците и още пове4е да бъдат обиждани. Братята многократно са ни помагали дори при решаването на проблеми, нямащи никаква връзка със задълженията им по обслужването в хотела, а родителите им са мили и у4тиви. Особено пресилено е това, 4е клиентка е ве4еряла в кухнята, като се има предвид, 4е там външни лица не се допускат.Аз оба4е, съм влизала там и знам, 4е няма как да се ве4еря вътре. Помещението, което винаги сме ползвали за по4ерпки с колеги, дошли нерядко от други хотели и квартири, е удобно и не разбирам претенциите за хранене в стаята?!.
У4удват ме твърденията, 4е се влиза в стаите през нощта и другите небивалици, защото е факт, 4е нищо не ни е из4езвало там и още пове4е, през цялото това време никога никой не ни е обвинявал в липси на каквото и да било, макар 4е се е слу4вало да с4упим 4аша, например!?.
Няма нужна да казвам каквото и да е пове4е от това. Ще кажа само, 4е винаги и с удоволствие ще се връщам там и няма да забравя приятните, незабравими дни, прекарани в Ертанком, за които в голяма степен допринесоха собствениците. Благодаря им за вси4ко!!!
мая самарджиева2009.07.15 20:10
наскоро посетих този хотел с двама мои приятели.отстеднахме в един от апартаментите.беше много уютно,чисто и спокойно.не мога да си представя,че изобщо биха могли да се случват такива неща като умрели хлебарки,катерене до петия етаж,пускане на мъж в стаята и т.н.според мен това са долни завистници,които искат да стопират ЕРТАНКОМ.но е факт,че цените в целия град са най-ниски.а и персоналът беше доста дружелюбен.затова ви го препоръчвам искрено,защото аз и моите приятели със сигурност ще отидем пак.
mariq veleva
отседнал Януари 2008 за 3 седмици с приятели
2008.11.11
21:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав и споккоен хотел. Може да се използва както за продължителен престой, така и за една нощувка. Персоналът е много общителен и услужлив.

2008.02.25
13:46

Като чета хвалбите на останалите колеги и ми се иска да да кажа нещо лошо..., но при това обслужване, тези цени просто е невъзможно. Затова ние ще замълчим и ще ги приветстваме. Дързайте!!!

2008.02.25
13:37

Е пък на мен много ми харесва!!! Яко готино си е!!! И обслужването е на ниво, и Благоевград е чудесен град!!!! А аз съм очарована от благоевградчани....

2008.01.08
20:20

Kogato sam v Blagoevgrad vinagi otsiadam v tozi hotel.Perfektno obslujvane,staite sa na mnogo dobro nivo,a i vsichko tova e na priemlivi ceni.Niama da sajaliavate ako otsednete tam

2008.01.04
12:05

Хотела е много добър. Настанявах там колеги от друг град и останаха много впечатлени от обстановката и обслужването. Пък и цените са приемливи..
Качество + Приелмиви цени= Перфектен избор

2007.12.27
16:00

Ето на това аз викам гостоприемство...

2007.05.07
19:19

много добър хотел, наистина се чувстваш като у дома

2007.05.04
13:04

Az sashto sam bila tamminaloto liato i ostanah s mnogo dobri vpechatlenia ot hotela,sega pak shte go posetia tozi mesec,no kato gledam sa vdignali cenata za noshtuvkata

2007.01.08
16:30

mnogo e gotino haresva mi i sega fevruari 6te vi posetq


Други хотели в БлагоевградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share