хотел Етно резиденция Смиловене, Копривщица

Рейтинг:  3 star rating  2.8 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Копривщица
София    0.1 км
Клисура
София    9.6 км
Панагюрище
Пазарджик    20.4 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    23.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Smilovene Hotel (1)
отседнал Юни 2010 за 1 седмица сам турист
2010.06.11
15:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С удоволствие Ви съобщаваме, че хотел Смиловене се менажира от нов екип от месец Май 2010 г. насам.
Антистрес програмите останаха в миналото, заедно и със старата намусена шефка!
Уверяваме Ви, че има с какво да Ви се харесаме! Можета да посетите и новия ни сайт http://www.sirmatravel.bg
Заповядайте!


sanatas2010.12.28 20:09
Здравейте, току що се завърнахме от хотела. Ето и нашите коментари: Може би единктвеният хотел в Копривщица със супер стратегическо разположение - от входа на хотела започват туристически пътеки за планината. Стаите са чисти и топли - има локално отопление и топла вода по всяко време, но не всички стаи имат хубава гледка към планината,т.е. някои от стаите гледат към нищото. Има механа, където може да се храните по всяко време и много вкусно. Собственичката наистина е много мил и прекрасен човек.
А ето и някои препоръки към нея:
1. Наблегнете повече на домашно приготвената храна - гостите от големия град са зажаднели за това. Едната сутрин закуската ни беше пържени филии, които бяха наистина много вкусни, но поднесени с конфитюрчета от магазина. Започнете да си правите или да изкуупувате от населението домашна лютиеница, домашно сирене / не от мандрата/, домашни туршии, домашни наденици, домашно мляко и т.н. По този начин ще стимулирате и местното население да произвеждат такива неща.Повярвайте ми, че ще има хора, които ще идват да се хранят при вас само заради домашната кухня.
2. Зимата Копривщица е приказка, но е паднала бомба, само защото на туристите не се предлага нищо.
Няма по - подходящ град в България иили по -точно, по-подходящ ландшафт за развитие на шейни - туризъм. Нека се направи проект за обособяване на една или две писти за шейни, с пунктове за шеййни под наем, чайни и т.н. защото това е огромен проблем за семейства с малки деца, къде да намерят подходящо място за пързаляне с шейни.
3. Също така зимната атракция возене на голяма шейна теглена от коне и т.н. и т.н
Седим и не можем да проумеем със съпругата ми какво още Господ трябва да ни даде, за да си направим Рай и да живеем като в Рай още тука на земята.
И повярвайте ми няма по-мързелив народ от българите.....
a_voguee2011.05.13 14:17
Колкото и да сменяте екипа все тая, не бх стъпил в хотел където изгледа от стаите е една стена, казните или местното гробище,лъжат те в сметката , въздуховода от кухнята е то4но до стаята и за проветряне не може и да се помисли.А за цената-надценили сте се ,селски туризъм не зна4и пе4елбрство, високи цени и ниско к4ество на предлагните услуги.Не препоръ4вм н никого , за тази цен има дале4 по хубави места, където 4овек да се 4увства комфортно.
temenujka (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.04.04
23:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Голяма цена за едно голямо нищо! Подлъгахме се по добре замислената реклама в интернет - антистрес, етно резиденция - всичко това е голяма заблуда! Цял разказ мога да напиша ако тръгна да разкзвам подробно, но ще кажа само някои основни неща: 1. под масата в механата не беше чистено поне от седмица - остатъците от пърленки, краставици, картофи и рибената глава сигурно още са там 2. така и не разбрахме кой е и къде е персонала на "хотела" - какво обслужване да очакваш 3. механата няма меню, тоест цените са тайна докато не те застрелят със сметката 4.парното топлеше само себе си, а от прозорците вееше - доста измръзнахме 5. за тази цена можехме да почиваме в петзвезден хотел в Сандански или на морето!

Ангелина Младенова
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.02.02
12:44
коментар
ivan tasev
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни с приятели
2010.01.04
21:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

абе немам думи ако изкате идете и ви6те на мен неми хареса дано на вас ви хареса има наква жена дет постоиано е намру6тено сустоиание ако несе лужа маи е 6ефка там ако ре6ите отидете

krisstoff2010.01.20 20:37
отговор

Други хотели в КопривщицаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share