хотел Перфект , с.Ямна

Рейтинг:  3 star rating  3.0 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Гложенски манастир
Ловеч    16.7 км
Беркина могила – Рибарица
Ловеч    20.8 км
пещера Съева дупка
Ловеч    22.7 км
крепост Боженишки урвич
Плевен    28.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Chemy (1)
отседнал Юли 2017 за 3-5 дни семейно
2018.08.22
07:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За първи път отседнахме семейно в хотел Перфект.Посрещнаха ни с внимание и се настанихме в стандартна стая. Преди да си поръчаме вечеря, разбрахме от управителя, че продуктите които използват не са полуфабрикати а качествени. Найстина основното хапване отне повечко чакане - около 50 минути/но с чаша винце и леко мезе не се усещат. Но за храната - живея във Враждебна и семейството ми произвежда повече от продукцията с която се храним, за това с ръка на сърце мога да ви кажа че различавам вкуса на истинската храна - а вечерята ни в хотел Перфект беше такава.Прекарахме два дни в разходки покрай реката, до водопада и по няколко горски пътеки и се чувствахме прекрасно.На следващата година 2015 споделих с приятели и направихме малък фемили детски лагер там с 16 деца.Закуска, обяд и вечеря бяха готови винаги на време и винаги вкусни, бойлерите ни чакаха включени. От тогава всяка година отсядаме там, а разбирам и че доста от приятелите ни също.Но ние обичаме звъна на стадата сутрин, горските пътеки и чистия въздух. До този момент всичко което сме обсъдили при предварителна резервация сме получили. Предстои ни и едно септемврийско /2018/ отмаряне за уикенда и вярвам, че отново ще е приятно.

Емил Копчев
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.10.15
13:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Цена от 80 лв за двойна стая е висока. На влизане любезно ще ви попитат дали желаете да ви включат бойлера, ако ще се къпете. Отопление в стаите няма. Умряхме от студ. За вечерята се чака дълго. Чувството за тишина е измамно. На сутринта ще ви събудят звънците на стадата и рязането на дърва. Също е на убийствени цени. 27 лева са порциите телешки стек. Това в хотел на края на света. За това му казват явно "малката Швейцария"!

perfect2009.11.28 18:46
Уважаеми г-н Копчев, благодарим за изказаното мнение, тъй като то е важно за нас с оглед повишаване качеството на предлаганите услуги. Уважаваме градивната критика и се съобразяваме с нея до колкото е възможно, но във Вашият случай (тъй като си го спомням много добре) тя не е такава
1. Вие нямахте направана резервация, което обяснява изключеният бойлер.
2. Беше Ви предложена стандартна стая, която щеше да Ви стува 60.00лв (т.е 30лв на човек) тази цени са напълно адекватни за предлаганите стаи, но Вие избрахте двойката лукс
3. Със сигурност не Ви е задававан въпрос относно личната Ви хигиена, уверявам Ви никой не се интересува от нея.
4. Във Вашата стая имаше отоплителен уред, който явно не сте намерили за нужно да включвате, все пак когато бяхте наши гости температурата беше над 20 градуса. Тъй като се определихте за човек, който е обиколил българските хотели, би трябвало да сте на ясно, че ако искате да е баня в стаята, която ще наемете и водата да е е гореша в момента на пристигането Ви, се прави резервация.
5. Телешките стекове действително са 27.00лв., но няма и как да бъдат по-малко след като 1кг качествено телешко бон филе (охладено) в магазина струва м/у 46-52.00лв за кг., а порцията, за която сте платили 27.00лв е 400гр. Ястията се приготвят на момемнта и специално за клиента,който е избрал да хапне в нашият ресторант и това разбира се изисква повече време за приготвянето им в сравнение с полуфабрикатите и заготовките използвани масово в съвременното ресторантьорство.
6. Дори да отидете в гората, няма нашин да не чуете звънци на стада.........

Диана Стоянова
отседнал Октомври 2009
2009.10.12
11:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не отивайте в хотел Перфект Да природата наистина е перфектна,но всичко свършва дотук.Порциите са изключително малки,цените високи,две пилешки шишчета и едни пържени картофи ги чакахме 50 минути,картофите бяха една шепа и то прегорели и ние ги откзахме и след един час чакане пак си тръгнахме гладни,но заредени с чист планински въздух.За щастие в България още не са измислили как да взимат пари и за това.


Други хотели в с.ЯмнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share