хотел-ресторант При Спаска **, с.Баня

Рейтинг:  3 star rating  3.4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    0 км
Банско
Благоевград    5.7 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    7.6 км
Добринище
Благоевград    7.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
tanyta (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни с група
2011.06.05
22:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

На 04.06.2011 група ученици от Кюстендил отседнаха в хотел"При Спаска" и при напускането на другия ден бяха обвинени,че липсват кърпи от стаите.На призива на учениците да им бъде проверен багажа от управата на хотела не са пожелали,а са искали да им се платят кърпите.Някои по наивни деца са дали пари, а аз се радвам,че синът ми е отказал да плаща за долни инсинуации.НЕ СЕ ПРАВИ ТАКА "ГОСПОЖО СПАСКА".
Защо никой не е предупредил учениците да проверят какво заварват в стаите? ВЪЗМУТЕНА СЪМ И ЩЕ ГО ПОВТАРЯМ ВЪВ ВСИЧКИ ФОРУМИ - НЕ СА ДЛЪЖНИ ДЕЦАТА ДА ВИ КУПУВАТ ОБОРУДВАНЕ,ЗАЩОТО ВИЕ НЕ УСПЯВАТЕ В КРИЗАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Драгоманеца
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.03.11
15:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в ресторанта на хотела за обяд.Ядохме шкембе чорба и гювечета .Такова разстройство ни хвана цялата компания , че три дни не можахме да се качиме на ските!!!

сем. Василеви
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.09.24
13:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Поситихме Хотела "При Спаска" и останахме изключително доволни от любезното посрещане и обслужване от персонала.Хотелската част е нова и уютна,ресторантът е с много добра кухня.Местонохождението му е на само 3км от Банско и на 200м от минералните бани.Отново ще пропътуваме дългия път от Варна до с.Баня,за да усетим пак приятното чуство на релакса.


Други хотели в с.БаняЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share