къща за гости Куневи, Хисаря

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
Хисаря – Момина баня, Топлица, Бистрица, спа проце...
Пловдив    0 км
Римска крепост Хисар
Пловдив    0.3 км
Сопот - родно място на Иван Вазов
Пловдив    16.9 км
крепост Копсис (Анево Кале)
Пловдив    19.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Elka Atanasova
отседнал Септември 2008
2009.05.16
23:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изобщо не сме очаровани от самите условия, иначе хазаите са приемливи. В банята не можеш да се завъртиш, топлата вода е много слаба, никак не е чисто, има всякакви буби в стаята и освен това кухнята е обща. Предимство е, че е близо до плажа. За всичко това ни взеха 35 лева на стая, а не както пише в сайта, въпреки уговорката. А определено за 35 лева има още много какво да се желае.

тодор георгиев2009.08.13 19:36
не идвайте тук е пълна разруха не си струва дори и за 10лв.
Ivana Dimitrova2009.08.27 00:29
Кащата е много хубава.Нещата който казвате не са вярни.Ходих там и много ми хареса.Ние бяхме зели целия етаж и буби нямаше.Банята беше хубава и спокойно може да се завъртиш.Близо е до плажа и е на много спокойна уличка.Ние се каним да отидем пак защото много ни хареса.. Г-жо Атанасова вие какво очаквате за 35 лева..? Отделна кухня,огромна баня,водно легло..? Това са екстри за хотел където цените са 2-3 пъти по-високи и условията не са по-различни ..

Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share