бизнес хотел Космополитан ****, Русе

 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Басарбовския скален манастир
Русе    9.1 км
Ивановските скални църкви UNESCO
Русе    16.8 км
Средновековна крепост Червен
Русе    27.5 км
Пещера Орлова чука
Русе    28 км
желая да следя тази тема за нови коментари
pepino (1)
отседнал Февруари 2011 за 1-3 дни семейно
2011.03.13
10:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме гост на този хотел преди няколко дена, бих желала да споделя преживяното. При настаняването ни на 4ти етаж, обещаха че няма да се чува дискотеката , която е в мазата, но цяла нощт, до 5 сутринта слушахме яка чалга, много отчетливо. Сутринта към 8 масите за закуска бяха мръсни и на шведската маса половината плата празни, и така си останаха докато бяхме там. Ние дояждахме остатъци. Като си плащахме остановихме, че по ценоразпис цените са на стая, а сме таксувани на човек, сума, която никъде не фигурура, като ценообразуване и платихме баснословната сума от 275 лева за 1 нощувка за 1 стая. Като попитахме персонала защо, не получихме никакво обяснение, а нагло и високомерно поведение. Защо се питам? Май защото чефа е някой, който лесно се справя с проблемите и никой не смей да се оплаче. Само за сръвнение цените на Мусала, 5 звезден хотел във Варна, за подобна стая в момента са 220 лева!!!!

Симеон Станчев
отседнал Септември 2008 за 3-5 дни по бизнес
2008.09.16
10:22
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятен хотел! Луксозна обстановка и всичко необходимо както за бизнес срещи така и за чудесна почивка. Спа центъра е превъзходен. Има изискан ресторант, три конферентни зали, два басейна и нощен клуб.

Бисерка Петрова2008.09.17 12:06
отговор

Други хотели в РусеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share