ваканционен комплекс Българка ***, Трявна

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (5 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Музей на резбарското и зографско изкуство - Трявна
Габрово    7.3 км
Боженци - историко-архитектурен резерват
Габрово    10.1 км
Етнографски музей Етъра - Габрово
Габрово    12.4 км
Шипка - Паметник на Свободата
Стара Загора    15.6 км
желая да следя тази тема за нови коментари
kristin mihova (1)
отседнал Май 2015 за 3-5 дни семейно
2015.05.15
09:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно и спокойно място, усмихнат персонал и вкусна храна. Бихме го посетили отново.Децата ми са очаровани.

stratieva (1)
отседнал Януари 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.02.11
03:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Въобще не съм доволна. Апартаментът, в който ни настаниха всъщност бяха две много малки преходни стаи. Стаите бяха не добре отоплени, не много чисти, тъмни, банята миришеше неприятно, бойлерът не работеше. Едната стая има разтегателен диван, най-вероятна е доста амортизиран и скърца при всяко движение. Няма Интернет в стаите, въпреки, че във визитката пише, че има. За 3 дни токът спира 4 пъти. Като спре тока, няма и вода. Храната беше хубава. Природата също е страхотна.

nickzl (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица семейно
2014.08.24
07:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е възможно най-неприятното място на което съм бил, а съм посещавал много страни от третия свят и най-вече в Африка.

Още с пристигането ви карат да си платите целия престой, за да няма мърдане после. Както се казва „знаят си магарето” и не искат да рискуват да си тръгнете като видите къде сте попаднали.

Противно на рекламните снимки в мрежата, които съвсем целенасочено са снимани със широкоъглов обектив, стаите са малки, мрачни, мръсни и миризмата на канализацията е навсякъде. Телевизорите са горе-долу от времето на откритието на цветната телевизия. В Интернет може да прочете, че всяка стая има сателитна телевизия. Има, но 90% от интересните телевизионни канали не са включени в абонаментния пакет и ще трябва да се задоволите да гледате само новини и чалга.

Комплексът се състои от 6 къщи с по 3 стаи/апартаменти всяка, като снимки в Интернет има само от новите стаи, а за старите добивате представа след като отидете там и си платите престоя.

За осемте си дни там видях само 4 човека персонал. Един сервитьор, който се грижи да сервира закуската и обяда и след това си тръгва. Една сервитьорка, която преди обяд чисти стаите, баните и тоалетните, а след това поема функциите си в ресторанта и бара. Една готвачка, която като не готви, също чисти стаите. За така наречения „управител” просто нямам какво да кажа. Той изключително успешно изпълняваше ролята на момче за всичко, снабдител, чистач на басейна, ел. техник и какво ли още не.

При толкова много стаи и толкова „мултифункционален” персонал никак не е чудно, че при настаняването ни на пода в стаята имаше угарка от цигара, при това не под леглото или на някое трудно достъпно място, а пред самото легло, до гардероба. Само слепец не би го видял и само пълен некадърник в областта на хотелския бранш би си позволил да предложи стая в такъв вид на гостите си.

Няколко думи за басейна – на естествено подгряване е, и предвид надморската височина и разположението на комплекса, температурата му е много далеч от общоприетата за „нормална” стойност.

bobi tsachev2014.08.26 02:13
Уважаема Г-жо Златанова,

мнението на гостите винаги е от значение за нас.Но не мога да се съглася с откровените лъжи за малки, мрачни и мръсни стаи. През едноседмичния Ви престой стаята се почистваше ежедневно.
Да мокета е със белег от изгаряне от цигара от недобросъвестни клиенти.Това не Ви дава право да твърдите , че по земята има угарка от цигара.Относно сателитната телевизия целия комплекс е на пакет Булсатком стандарт разполагащ с 52 канала.Ако имате предвид липсата на интересните канали забранени за деца няма как да ги има. Не знам във третия свят и най-вече Африка как се заплащат резервациите, но практиката във всички хотели в България е заплащане при настаняване.
Съжалявам за лошото Ви настроение но явно отрицанието е основна черта при Вас.
Все пак може да прочетете всички останали мнения за нас в различни сайтове и да се заредите поне с малко позитивизъм.

С Уважение:
Боян Цачев
управител Комплекс Българка
sonya_simeonova (1)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.02.23
09:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Страхотно местенце, отидохме края на ноември, но беше приказка, особено като спиш под звука на ромолеща вода. Персоналът е страхотен, закуската беше чудесна, единствената ми забележка е, че завесите и покривките на леглата са много тъмни и отначало те стряскат, но това е въпрос на вкус.

delcheva (2)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2010.08.18
16:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

mn ni xaresa.kastiskite sa super-minibar,kabelna,masa,veranda.mnogo potdargano miasto.baseina bes6e topal.ste povtorim obezatelno.


Други хотели в ТрявнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share