хотел Хит, Несебър

Рейтинг:  2 star rating  1.7 / 5 (8 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
drawing (1)
отседнал Юли 2018 за 1 седмица семейно
2018.09.09
03:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-доброто за хотела се намира извън него - плажът и морето - и са съвсем близо - на около 200м пеша.

Обаче...
Когато се настаните виждате че възглавниците са с жълти петна и миришат на стара пот. Ако поискате чисти ви носят други миришещи лошо.

За седем нощувки не смениха нито веднъж спалното бельо!
В банята имаше само кърпи за ръце. Поискахме си такива и за тяло.

По-добре да не повдигате матрака на леглото!

Климатик се ползва срещу 5 лв на вечер и то ако намерят дистанционното. Ако не - и вашата пот попива навътре във възглавницата...ако я ползвате!

При силен дъжд протече през плочата на тавана! Съобщихме на рецепцията и за този проблем. Оттам отговориха "То при тоя дъдж се чудя как не е протекло навсякъде."

Интернет имаше само на рецепцията.

Топла вода на горните етажи имаше предимно вечер или когато хората бяха на плаж, или в ресторанта... в час пик и студена нямаше. Съобразявайте го

На втори етаж в баните миришеше силно на канал, особено сутрин...

Храната - закуска обяд и вечеря беше в предплатения пакет.
За закуска - палмово сирене, палмов кашкавал, кремвирши или салам от 38 ст./кг , желе, маргарин, чай и хляб. Впоследствие се смени с кус-кус. Това за 7 дни.
За обяд и вечеря имаше какво да се избере. Таратор или зелева салата имаше винаги.
За съжаление доматите бяха с аромат на изкуствен тор, а каймата на руло стефани беше с добавени кренвирши.

Рекламираната почивка беше All inclusive, а се оказа направо Exclusive!

На сниките се вижда една картина намираща се на стълбището между 3 - 4 етаж. Цяла седмица си стоя със счупено стъкло, а бяха настанени и малки деца.



картина между 3ти и 4ти етаж картина между 3ти и 4ти етаж отблизо
zarita8512 (1)
отседнал Август 2017 за 1 седмица семейно
2017.08.15
04:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме на почивка в този хотел Хит! Няма такава мизерия и мърлящина! Стаята не ни беше чистена въобще, а бяхме с две деца, банята миришеше на мръсно на мухъл, чаршафите също не ни се смениха нито пък кърпите, добре че си носих наши!храната също не струваше всяка вечер се ядеше скара и пържен салам от най-ниско качество, закуската всеки ден беше една и съща! почти през цялият ни престой сме яли на вън заради децата! Не препоръчвам на никой да почива там страшна мизерия е! Разочаровани сме много!

МОЛЯ ВИ НЕ ХОДЕТЕ ТАМ МИЗЕРИЯТА И ГОЛЯМА!!!!

ilinkata (1)
отседнал Юли 2016 за 3-5 дни семейно
2017.02.28
06:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме със съпруга ми в този хотел през лятото на 2016 год.
Условията са прилични .На 100 м от брега на морето е , има плажна ивица със свободен достъп , а не както в много курорти всичко е превзето от чадъри и шезлонги. Храната в хотела е български ястия като мусака , таратор , боб чорба , със салата и обикновено диня за десерт. Младежите не харесват такива ястия , но за нас беше добре . На всеки етаж има чистачка , която изхвърля кошчетата всеки ден . Администраторите са вежливи млади хора . За условията и храната , сумата която заплащаме за почивката си заслужава .

skaner (1)
отседнал Август 2016 за 1 седмица семейно
2017.02.27
03:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз със моето семейство с две деца бяхме в този хотел през август и сме доволни .
Разположението на хотела е добро , близо до Равда и близо до Стария Несебър . Има в близост магазини , заведения за развлечения.
Плажа е на близо . Стаите са големи , баните също . Храната не е лоша , има супи , таратор, готвени ястия. За хора които не търсят изискана храна , а са свикнали с българските ястия , тук ще им хареса . За цената която плащаме , услугата е добра . Пак ще си резервираме в този хотел в следващите лета . През м. юни тук се настаняват деца и ученици , но в активния сезон са предимно семейства и възрастни .

jeni1010 (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.23
15:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, Crying or Very sad
нека си допълня темата днес се завърнахме от хотел Хит Равда където престояхме само една нощ и се преместихме в Хит 2 за още 6 нощти.
В хотел Хит към който ни бе Вип офертата е такава мизерия мрасно,водата спря в 8 часа вечерта топлата,и дойде на сутринта към 9 ,пълно е с деца който не са на лагер а на оргий
/тинейджари/ ,а да не говорим че аниматора е едно 15 годишно момиче което прави чалга дискотека вечер забавление за детето ни на 4год. нямаше както пишеше в офертата, басейна е мръсен, водната пързалка бе увързана, като попитахме ползва ли се казаха ,че не защото децата изхвърчали от нея на завоя ,но ако искам ще ми я отвържат питам се за какво да се пребие детето ми ли,стайте са ужасни нищо общо с снимките амортизирана изпочупени база.
Преместихме се в Хит 2 където са 4 сгради от затворен тип спокойно е има и басейн чисто.
Там доплатихме си разликата и приключихме с този цирк. #2gunfire
След нас в хит хотел 1 дойдоха още 2 семеиства който и не се настаниха като видяха за какво става на въпрас.
А тези снимки който бяха качени в офертата попитахме управителя защо не отговарят ,а той отговори че незнае кой ги е качил.
Това мнение е мое и като гледам че има закупени 90 валчераот вип оферта , а ние бяхме 3-тите ще имам и съмишленици със сигурност.

petko jekov
отседнал Юли 2009 за 2 седмици млада двойка
2009.10.22
04:17
коментар
Mariq Ivanova Dimitrova
отседнал Август 2009 за 3-5 дни с приятели
2009.08.29
19:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Da6terq mi e v momenta na lager v hotel Hit/26.08-30.08.09/.Hranata im e mizerna.Wseki den decata qdat za we4erq kibab4eta ili kuftete.Obqda e le6ta.Deserta obiknoweno e samo dinq,no tq e samo za gledane,ponege 4inii ne se predlagat kam neq.Uprawitelkata mi obqsni,4e posudata im ne stigat i,4e decata sa mnogo i ne uspqvat da si izmiqt 4iniite.Pove4e nqma da si pratq deteto na podobna mizeriq.Za tozi ''lucs''pla6tame po 25 lv na den.

Камелия Янакиева
отседнал Юли 2009
2009.08.07
20:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотел "Мит", защото това име повече му подхожда, останахме по-малко от час. Това време прекарахме в оглеждане на стаи, с надеждата да видим тази от сайта им, но ... не я открихме. Базата на хотела е занемарена до ужасяващи размери - стаите не само миришат на мухал, а и се вижда, мазилката е напукана, на места изкъртена, в някои стаи липсват климатици, в други телевизори, в трети и двете. За кабелна и интернет не си и помисляйте ... там не са чували. По мокета в стаята има петна, но това не е най-страшното - същите могат да се видят и по чаршафите и възглавниците, които освен това са, както каза СОБСТВЕНИЧКАТА са амортизирани от употреба (захабени, скъсани, съмнително е дали се перат често). На терасите се виждат следи от бомбено нападение - масите и столовете са с огомни дупки (може да си загубиш чаша с кафе). Банята и тоалетната също не са за рзправяне - има една дупка в пода, която служи за сифон, тоалетната хартия изглежда не се подменя докато не привърши, независимо че гостите са други. На тръгване СОБСТВЕНИЧКАТА на този хотел ми каза "На нас капризни клиенти не ни трябват". Изводите са за вас, уверявам ви че не съм прекалила с нищо - това е действителното състояние!

Валя Попова
отседнал Август 2008 за 1 седмица възрастна двойка
2008.09.08
14:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За този хотел не може да се каже и една добра дума и определено мога да понеса отговорност за даденото от мен мнение Това е една фалшива оферта а именно стайте не са това което е показано на снимките храната е под всякаква критика и определено с неясен произход Ако някой може да ми съдейства за да информира съотвените институций за да може този хотел да бъде затворен моля да ми пишете

виолина джекова2009.04.14 19:51
не мога да кажа нищо за хотела но имам един въпрос - да пратя ли детето си там на летен лагер за 10 дни и ако може да ми кажете дали там е хубаво
mimi conkova2009.06.28 17:22
6te xodq na lager tam i iskam da znam kak stoqt ne6tata za6toto sam kaprizna na tema xrana i mnogo se pritesnqvam za tova i za staite stava li za tineidjeri molqvi odgovorete mi

Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share