къща за гости Зорница, Чепеларе

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Чепеларе
Смолян    4.3 км
Чудните мостове
Смолян    9.9 км
Пампорово
Смолян    12.1 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    19.9 км
желая да следя тази тема за нови коментари
m.hristozova (1)
отседнал Ноември 2019 за 1-3 дни семейно
2019.11.04
02:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много лошо потдържана и занемарена къща. Крайно непотходяща за деца.
Никаква кухня за клиенти, за всичко трябваше да се молим. Предварителната уговорка беше да носим каквото желаем за храна , но няма дори елементарни условия да си приготвиш нещо. Собственичката беше много мила и учтива, но трябваше да пита мъжа си за всичко- дори дали да ни столи 2 чаши мляко за децата( при положение че те нямаха мляко). Иначе мястото и гледката са страхотни, но помрачени от лошите битови условия и мръсотия. Мебелите са наистина старинни.


Това е хладилникът за гости- на двора, всичко замръзна В механата, на пейката за гости. Така е из цялата къща и двор Точно пред вратата на механата, а и навсякъде из двора
sanducy1 (0)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.01.05
06:26
коментар
kalina marvakova (0)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.01.04
14:32
коментар
Diana Nikolova (1)
отседнал Декември 2015 за 3-5 дни семейно
2016.01.03
10:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С една дума: "потресаващо"
С няколко повече:
Условията биха могли да се понесат единствено за Беър Грилс а вилата може съвсем успешно да кандидатства за следващия реалити формат "Фермата" но в далеч по-зловещ вариант.
Посетихме това красиво родопско село за Нова Година 2016.
От всички реклами и описания, които прочетохме предварително в сайта - само природата и гледката съвпадаше. Вилата представлява 200 годишна къща, която трудно може да се разпознае под купищата безвкусни дървени пристрпйни и "подобрения"..
Останалото: отоплението в спалнте (при минус 15 -20 градуса навън), се осигуряваше от няколко елекртически печки с по едно реотанче, което едвам мъждукаше и осигуряваше температура малко над нулата. Парното, вероятно за икономия, се включваше отверме на време, по изключение, но и то беше толкова слабо, е едвам осигуряваше леко размръзване на прозорците. Баните и тоалетните бяха пълен кошмар: мръсни, замръзнали, а малкото в които крановете за вода работеха, осигуряваха основно студена вода (за топлата - обичайно се налагаше да се молим по няколко пъти на хазяина да пусне кранчето на така скъпоценната газ за бойлера) Храната- убийствено безвкусна, приготвена от възможно най-евтините продукти,които се намират на пазара, но за сметка на това оскъдна като количество и разнообразие... Мръсотията в кухнята е невиждана. Koшмарите които е виждал Chef Манчев, направо бледнеят, пред това, което се откри пред очите ми последния ден (ако бях го видяла по-рано, вероятно щях да изкарам празника на солети и чипс)...
Васил - хазяина е много арогантен човек, с огромно его и самочувствие, който на търпението, което проявихме към целият ад на който ни подложи, се отблагодари с обиди.
В заключение равносметката:
2/3 от гостите избягаха на 2-рия ден (при платен пакет за 4 дни на цена 280 лв/човек)
Останалите издържаха 3 дни...


limor (1)
отседнал Януари 2014 за 1-3 дни сам турист
2015.07.25
07:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този човек,който випредлага тазикъща е измамник,така че внимавайте с него,защото ще ви вземме парите без да му мигне окото,но скоро ще бъде съден,да очаква неочакваното

Макс Монтгомери
отседнал Август 2008 за 1 седмица семейно
2008.08.20
14:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е хубаво и красиво и диво.Пътят е нараво очудващо добър и лесен, макар, че е висока планина. Супер е за разходки и за туризъм.
Домакините са много печени и интересни.


panorama na selotо izgled otprozoaeca na staqta izgled ot balkona

Други хотели в ЧепелареЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share