къща за гости Милушеви **, Пампорово

Рейтинг:  4 star rating  4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Пампорово
Смолян    3.3 км
Чепеларе
Смолян    5.8 км
водопад Орфей и каньона на водопадите
Смолян    12.4 км
пещера Ухловица
Смолян    18.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Mirela Milcheva (1)
отседнал Юни 2016 за 1-3 дни семейно
2016.06.15
11:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искаме да изкажем благодарности за топлото посрещане от страна на семейство ,,Милушеви,, за пръв път посещаваме Родопите и останахме очаровани от красотата и гостоприемството. Уникална къща,уникална кухня и много истински и сърдечни хора. Благодарим ви за всичко Марианке и Чичо Гошо. Желая ви дълголетие,щастие,здраве и много много внуци. Целувки от нас Миро,Рени и Мирела! 💗💗😘

alexa_a (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.12.28
10:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя впечатленията си и голямото разочарование от "топлото" гостоприемство на г-жа Милушева. За Коледа си бяхме резервирали къщата й за гости "Милушеви" в с. Проглед, обл. Смолян. Меко казано съм силно разочарована от прочутото родопско госторпиемство на госпожата. Бяхме голяма група възрастни с няколко деца. Още с посрещането въпросната госпожа ми направи лошо впечатление като започна да се кара на децата, кой им бил разрешил да ходят на горния етаж на къщата. Стаите бяха чисти, но не беше достатъчно топло, все пак има с нас малки деца. Парното вечерта ако не се бяхме обадили нямаше и да работи.
На следващата сутрин рано, рано ни строи да чистим и мием, сякаш нямаше да го направим, но както и да е.
След като се върнахме от разходка установихме, че госпожата е влизала по стаите ни, което за мен не беше никак приятно.
Като тръгнахме да си ходим на следващия ден госпожата каза, че имаме сметки за оправяне, които сметки се оказаха доста "солени" за нас. Искаше да й платим едно счупено стъкло на една от вратите, и то при условие, че въпросното стъкло беше пукнато не от нас, а вечерта на 24-ти не можахме да затворим вратата на терасата и от силния вятър стъклото се дочупи. Предната вечер бяхме поканили мъжа й при нас и си поръчахме прясно мляко за следващата сутрин да си купим, въпросното мляко господина каза, че струвало по 0,70 лв. литъра, а на другата сутрин госпожата се опита да ни го продаде на двойна цена, като искаше да й го платим по 1,50 лв. литъра. Е, госпожо, благодаря, но ние си го купуваме тук в града по-евтино, хайде, няма нужда.
Вечерта палихме бенгалски огън и без да искаме падна и на две места изгори едно килимче на коридора, е това въпросно килимче госпожата реши, че трябва да й го платим и то срещу скромната сума от 70,00 лв. След като не се съгласихме с това нейно искане ни нагони като кучета и започна да ни обижда, че сме били маймуни и видиш ли тя два дни ни била слугувала, че не сме си били мили тоалетните. Е, извинете, но ние не сме отишли, за да ви мием тоалетните, все пак си плащаме и то не малко, за да се чувстваме като на почивка.
Накара ни да си платим и 10,00 лв. за това, че сме ползвали кухнята, като още преди да направим резервацията изрично попитахме нужно ли е да носим някакви посуда. Ами госпожо можехте да ни кажете, че отделно ще трябва да си плащаме за това, че ползваме кухнята. Не, че ще забогатеем с 10,00 лв., но не мисля, че е коректно от ваша страна.
А за капак на всичко викна и полиция за това въпросно килимче. Полицаите меко казано останаха учудени от реакцията на госпожата, и споделиха с нас, че са решили, че госпожата има проблем с 18 - 20 годишни хлапетии. Както и да е цирка беше пълен. В крайна сметка, за да приключи целият този панаир платихме 35,00 лв. за "златното" килимче на госпожата и си тръгнахме крайно разочаровани от "гостоприемството" на госпожа Милушева.
Аз не бих повторила гостуването си там, а за друг незнам.
Госпожо, ако случайно ме четете, ще ви кажа само това - Така бизнес не се прави. Не е уместно да гледате да изкарате пари от всичко. Съжалявам, че въпреки годините ви се държахте не на ниво и ни развалихте празника. Благодарим за "посрещането и изпращането", но повече няма да се излъжем да ви гостуваме. Останете си със здраве.






svetlaslav2011.01.05 18:28
Здравейте!Искам да искажа огромното си разочарование от г-жа Милушева.Всичко което е написала alex_a е абсолютно вярно.Аз също бях там и останах адски разочарована от въпросната госпожа.Такова чудо за първи път ми се случва в живота, такова посрещане и изпращане, по-точно изгонване.Изгони ни като кучета и на всичкото отгоре ни обиждаше,цитирам:"маймуни и говеда"била ни слугувала два дни.Алчноста и изигра лоша шега.Искаше да изкара пари и от въздуха.Не се прави така госпожо.Аз и моите приятели никога не бихме отишли отново там.Вие които четете помислете добре, дали ще го направите?
mimi6or4e (1)
отседнал Февруари 2008 за 1 седмица семейно
2010.12.16
16:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едни невероятни домакини,който ще помним за цял живот с милото гостоприемство,усмивките и благите думи.С най-голямо удоволствие и при първа възможност пак бихме отседнали там!Благодарим ви за това че ни накарахте да се чустваме като част от семейството ви .


Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share